היא או הוא מעשנ/ת ואני לא....

אלמרה

New member
היא או הוא מעשנ/ת ואני לא....

כמה זה מפריע לזוגיות? איך בכלל ניתן להתחיל בזוגיות "מעורבת"? ועוד לא דברנו על בריאות. אני? לפני 18 שנה הפסקתי. גם את/ה יכול/ה.
מוקדש לגולשת יקרה בפורום העושה את צעדיה הראשונים בהפסקת עישון.

אצלי העישון הוא

מאוד משמעותי.לא מעשן אחרי שנגמלתי לפני 20 שנה.לא אוהב בת זוג שמעשנת.בעבר הכרתי מישהי שמעשנת והלכנו למסעדה.בפתח שאלו אותנו מעשנים או לא.היא ענתה כן ואני עניתי במקביל לא.אני ויתרתי ואכלתי עשן כל הארוחה.מאז לא מוותר בנושא זה.

אש אש

New member
3 ימים ללא סיגריה../images/Emo24.gif

3 ימים של גמילה מסיגריות מקווה שלתמיד. כן הסיגריות הם וויתור עבורי למען אהבה חדשה שמצאתי למען גבר,שהספיק להוכיח,ולעשות וויתורים למעני. תודה שהעלת את הנושא הקשה הזה:) עוד בוקר ללא קפה וסיגריה. עוד יום בלי אינפוזיית הקולה שלי כי ניקוטין וקופאין חברים טובים קל יותר כשמוותרים על שנייהם יחד. אז אני שותה בבוקר תה ושאר היום מים להתנקות ואחר כך שווה לזכות בכל הנשיקות של הגבר שלי
אוףףףףףףףף זה קשה:)

אלמרה

New member
חיזקי ואימצי איימי היקרה...

תאמיני לי שזה מתחיל בטעם של הנשיקות (אני אישית לא סבלתי מנשיקות אפפעם אגב) אבל ממשיך הלאה ובבית נטול עישון הרעננות של המצעים והוילונות והשטיחים, ה-כ-ל שונה. שווה מותק! המשיכי ודעי לך כי אין יותר חזק מכוח הרצון ואיתו אפשר להזיז הרים. אני אישית הפסקתי רק בכוח הרצון ובלי תחליפים או טיפולי גמילה - השארתי אגב את קופסת הסיגריות הפתוחה באמצעה מול עיני והתאפקתי! אחרי שבועיים כבר לא הרגשתי שום צורך. תחזיקי מעמד אש אש ולעולם לא תזדקקי ל"אש" הנה אני מקדיש לך שוב את האש שלך...

אש אש

New member
ווואוי,וווואי,../images/Emo140.gifאנחנו לא גולשים?

וואווו איזה יופי של קובץ שלחת לי מגניב,דומה לתמונה בכרטיס שלי חחחח תודה מתוק תודה על העידוד וכוח רצון,אני מדברת איתו כל כמה רגעים אנחנו פשוט בקשר מדהים,צפוףף חחחח ניראה עם יצליח לי לשלוח קובץ תמונה שלי שאחד מחברי הפורום עשה לי.

אש אש

New member
גם השוקולדים בדרך,וההשמנה.

תודה HOTMAN שטרחת להגיב יששששששש! זה עוזר לי

אישון36

New member
אני מזועזע...........

ואני חשבתי שאני היחידי בחייך.........וזה לא מסתדר בגלל העישון. אישון. עולם אכזר.

וואוו....

איזה כיף...אהבה חדשה ונקייה מסיגריות... כל הכבוד מותק...גם אם הגבר לא ישאר לפחות נפתרת מעונשה של הסיגריה... צרור עצות לניגמל...: מים, ירקות והרבה אהבה...

אש אש

New member
אין כמו אהבתו של מלאך../images/Emo24.gif

נשיקות והמון תודה לך ולכל התומכים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יישר כח, הימים הראשונים הכי קשים

בד"כ ארבעת הראשונים. אני הפסקתי לעשן בדיוק לפני שנתיים, משתי קופסאות נלסון ליום לאפס במכה אחת. קשה קשה. עד היום בא לי פעמים איזו סיגריה, בעיקר סיגריה שאחרי (ובעיקר בעיקר סיגריה אחרי צלילה שזו הסיגריה שאחרי האמיתית). לעומת זאת אין לי שום בעייה שיעשנו לידי כולל אצלי בתוך הרכב. מאחל לך שתצליחי להחזיק מעמד
.

אש אש

New member
חמישה ימים קשים,ניקוי הגוף

ואם שרדתי את היום הקשה הזה שהיה לי היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אשרוד עוד יומיים,עד שהגוף לא יבקש יותר את הסיגריה,ואז המלחמה תיהיה רק בראש. תודה לך שיח.

אלמרה

New member
ותמיד במקום סיגריה אפשר ....

לאכול תפוח בדבש! ביחוד בעונה זו של השנה ולקראת ראשה...

שילה1

New member
אשונת-יישר כוח,והלואי והיו לי ../images/Emo9.gif

הכוחות האלה..להפסיק עם ההרגל המגונה הזה!

אלמרה

New member
תתחילי שילה1 זהו תנאי ראשון!

וכל מהפכה ענקית מתחילה בצעד קטן. אני מציע את השיטה שלי שהוזכרה:
חפיסת הסיגריות באמצע הסלון או במקום בולט אחר לראותה בלבד
שבועיים יסורי גמילה (רעידות בידיים, הזעת יתר... וכיו"ב)
אחורי זה החיים הטובים רק מתחילים.
כל התפילות לקבלת כוחות וכאלה הם רק תירוצים! ואין דבר העומד בפני הרצון. יאללה תוכיחו לי מי שמפסיקה לעשן ונגמלת... רגע בואו נראה מה מקבלת?
יש לי!!! הזוכה תדע, ואם היא תרצה תספר לכם... גברים? אתם תיגמלו לכם בקלות גם בלעדי התמריץ שלי...

תראו כמה שהכל בראש...

יצא המלאך לכינרת, קופסא וחצי ליום... המשפחה הקרובה חשבה זה מכבר שהמלאך הפסיק כשהוא יצא, הוא אכן הפסיק זה היה כ"כ קל פשוט להגיד זה בילתי אפשרי (מה שכמובן לא היה אפשרי) שלושה ימים לא עישן המלאך וראו זה פלא הוא עדיין חי... חזר המלאך הביתה ובאותה קלות חיסל קופסא שאל למה...? התשובה, הכל בראש

s h o o s h a

New member
רצון

חוץ מכוח בעצם, לפני הכוח צריך הרבה רצון כמי ש'גמולה' כבר כמעט שנתיים יכולה בהחלט להצטרף לאלו המעידים כי הכל, בראש וראשונה, בראש אצלי נשארה סיגריה בודדה אחת על הטלויזיה Just in case שאקבל איזה קריזה נו, היא נשארה על הטלויזיה עד שעברתי דירה והסבלים 'התאבדו' לי עליה ואין אחרת בילתה. אז קדימה שילה, שנסי מותניים, חשקי שפתיים והגידי לא לסיגריה

למעלה