מבלי לפגוע ברגשותיה של הגולשת
היקרה, אני רוצה לדבר בשבח העישון. אני יודעת זה ממש לא פופולארי, חלק ממצעד האיולת האנושי וכמו שאמרה ברברה טוכפלד בספרה הידוע "מצעד האיוולת" איוולת היסטורית היא זו המזוהה בימיה, ולא בראיה רטרוספקטיבית -עישו מזיק לבריאות - עובדה אז ככה אני לא מאמינה שבני זוג פנטיים יכולים להתקיים זה לצד זה אם הוא או היא שמאלנים ובן ובת הזוג ימניים שניהם קיצונים, לא יעזור בית דין. ולמרות שלא מתים ממחשבות אפשר לגמור בריב עד מות כמו אותו זוג מבוגרים, שהבעל לא סלח לאישתו שהצביעה עבודה. קשה בכלל להאמין ששני הפכים קיצוניים יתחברו. אסטניסט ובוהמיינית שני עקשנים שכל אחד מסריט את הסרט "החיים בתנאים שלי" ועוד ועוד. כל הנ"ל לא פוגעים בבריאות נושם המידע "לכאורה", דעות והתנהגויות עלולים לגרום לנזק עצום הרבה יותר משאיפת עשן סגריות. את איימי אני מבינה לגמרי. היא החליטה להפסיק לעשן כמחווה לאהבה.נפלא ומרגש גם אני הפסקתי פעם מאותה סיבה ממש, ואני בטוח אפסיק בתור מחווה למישהו שיצוק את מנת האהבה המבוקשת לחיי, כל זאת בתנאי שלא יעשן.ואם כן אולי נבצע את המחווה בשם האהבה, סתם ככה בתור ריטואל שאפשר להתענג עליו לאורך השנים. עד שהוא יגיע, יכולות להתקיים המון צורות של זוגיות. הזמרת שר האהובה עלי אמרה פעם שבדרך לאחד והיחיד והשווה אפשר לעשות חיים עם המון גברים לא שווים בכלל
אם הסיגריה מפריעה לזוגיות, סימן שיש המון סיבות אחרות לא לקיים אותה בכלל. ואותה שאלה ממש שהצגת בקשר לסיגריה, אלמרה, אתה יכול לשאול בהתייחס לכל הערובים הקיצוניים האפשריים. אני מכירה זוג מוצלח מאד, שהיא דתיה והוא חילוני, שניהם אוהבים, שניהם לא קיצוניים, ושניהם למדו להעצים איש את זולתו למרות החסרונות ( תלוי מאיזה צד מתבוננים) באופן אישי אני נרתעת מהטפה להפסיק לעשן. אם מישהו כמו החצי תימני החביב בפורום אומר, אם את מעשנת נייט, יש לי הרגשה שהוא מפסיד כמה לא שוות חביבות בדרך אל האחת והיחידה.