היא או הוא מעשנ/ת ואני לא....

אש אש

New member
תפסיקי בשביל עצמך,בלבד.../images/Emo163.gif

ושהוא יהיה הטריגר שלך כמו שאצלי. ומי שירוויח מזה זה אני והילדים.

מבלי לפגוע ברגשותיה של הגולשת

היקרה, אני רוצה לדבר בשבח העישון. אני יודעת זה ממש לא פופולארי, חלק ממצעד האיולת האנושי וכמו שאמרה ברברה טוכפלד בספרה הידוע "מצעד האיוולת" איוולת היסטורית היא זו המזוהה בימיה, ולא בראיה רטרוספקטיבית -עישו מזיק לבריאות - עובדה אז ככה אני לא מאמינה שבני זוג פנטיים יכולים להתקיים זה לצד זה אם הוא או היא שמאלנים ובן ובת הזוג ימניים שניהם קיצונים, לא יעזור בית דין. ולמרות שלא מתים ממחשבות אפשר לגמור בריב עד מות כמו אותו זוג מבוגרים, שהבעל לא סלח לאישתו שהצביעה עבודה. קשה בכלל להאמין ששני הפכים קיצוניים יתחברו. אסטניסט ובוהמיינית שני עקשנים שכל אחד מסריט את הסרט "החיים בתנאים שלי" ועוד ועוד. כל הנ"ל לא פוגעים בבריאות נושם המידע "לכאורה", דעות והתנהגויות עלולים לגרום לנזק עצום הרבה יותר משאיפת עשן סגריות. את איימי אני מבינה לגמרי. היא החליטה להפסיק לעשן כמחווה לאהבה.נפלא ומרגש גם אני הפסקתי פעם מאותה סיבה ממש, ואני בטוח אפסיק בתור מחווה למישהו שיצוק את מנת האהבה המבוקשת לחיי, כל זאת בתנאי שלא יעשן.ואם כן אולי נבצע את המחווה בשם האהבה, סתם ככה בתור ריטואל שאפשר להתענג עליו לאורך השנים. עד שהוא יגיע, יכולות להתקיים המון צורות של זוגיות. הזמרת שר האהובה עלי אמרה פעם שבדרך לאחד והיחיד והשווה אפשר לעשות חיים עם המון גברים לא שווים בכלל
אם הסיגריה מפריעה לזוגיות, סימן שיש המון סיבות אחרות לא לקיים אותה בכלל. ואותה שאלה ממש שהצגת בקשר לסיגריה, אלמרה, אתה יכול לשאול בהתייחס לכל הערובים הקיצוניים האפשריים. אני מכירה זוג מוצלח מאד, שהיא דתיה והוא חילוני, שניהם אוהבים, שניהם לא קיצוניים, ושניהם למדו להעצים איש את זולתו למרות החסרונות ( תלוי מאיזה צד מתבוננים) באופן אישי אני נרתעת מהטפה להפסיק לעשן. אם מישהו כמו החצי תימני החביב בפורום אומר, אם את מעשנת נייט, יש לי הרגשה שהוא מפסיד כמה לא שוות חביבות בדרך אל האחת והיחידה.

אלמרה

New member
כמה את צודקת אם איתי היקרה..

רק סיוט כזה היה לי חסר... גם שמאלנית!!

אלמרה

New member
את צודקת באבחנה מהן נקודות התורפה

ועל אילו חילוקי תכונות ומחלוקות, זוג לא יוכל לקיים את זוגיותו. ואם את אוהבת לצדוק - צודקת גם בכך... אני מאחל לך תמיד להיות גם צודקת וכמו תמיד כל כך חכמה!

אש אש

New member
לא ממש צודקת.....

אם הגבר טוען מראש שלא ייצא עם מעשנת משמע אין סביב לזה סיבות שבעטיין הוא נסוג נכון? אוףףף חייבים עכשיו לדבר על זה? אתם יודעים מה זה בוקר בלי קפה וסיגריה? ווואוווו,חברה אני עומדת לעשות זאת להיגמל מיום חמישי ללאר סיגריה מי היה מאמין................. אגב הגבר שאני איתו לא קבע אמר או ביקש,ממש לא מאז הדייט הראשון פשוט כיבדתי את זה שהוא לא מעשן והתאפקתי כל פעם שעות,הוא לא ידע,אני החלטתי לנצל זאת אחרי ששעות הייתי מסוגלת להיות בלי הסיגרייה. מסתבר שהוא ממש אבל ממש כמובן מאושר מזה.

אלמרה

New member
אין כמוך איימי... מאבקך הוא מאבקינו

ומי כמוני מבין ויודע מהי ההרגשה הפנימית במאבק העצמי כנגד הפיתוי... אל תישברי כי זה: חשוב לך ולבריאותך חשוב לילדייך ולחברייך מחר מחרתיים לא תאמיני איך בכלל היה לך הרגל כזה לשאוף זפת לתוך ריאותייך. מחזיקים לך אצבעות איימי! אני בטוח שאת יודעת ומרגישה כיצד התמיכה שלנו עוטפת אותך ושומרת עלייך שלא תישברי! אין מי או מה שישבור את איימי שלנו נכון?!

אני לא ממש רוצה להיות צודקת

אבל אם גבר טוען מראש שלא יצא עם מעשנת,או ליהפך, אישה שטוענת מראש שלא תצא עם מעשן, שווה לבדוק עוד כמה טאבו מתקיימים בתרמיליהם. אנשי האני לא מראש ( לא אצא עם שמנה או שמן, לא אצא עם נמוך, נמוכה או גבוהה) יש להם סיבות פסיכולוגיות רבות בעטיין הם נסוגים מראש והסבות הן קודם כל בהם עצמם. ואנחנו ממש לא חייבים לדבר על זה. בואי נדבר על האהבה נטולת העשן שיש בה רק אש

shelly1975

New member
זה גורם בעייתי אבל לא נראה לי בלתי

ניתן לגישור, פשרה. אני בתור לא מעשנת ואחת שזה מפריע לה... הסתדרתי עם מישהו שעישן מעט אבל לא לידי.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה Shelly

אכן הכל ניתן לגישור ופישור... כל אחד ותנאיו ומגבלותיו ("מעט ולא לידי.")

אלמרה

New member
אהה!! אם כן את מתקבלת בעוד ../images/Emo24.gif

ונטשה היא חברת כבוד בדירקטוריון!!! אני קורא קבוע שלה וכבר רץ לקרוא את שלך... בטח אכתוב לך שם משו...

מזכיר לי..

שכבר הרבה זמן מתבשל אצלי הרצון ללמוד ערבית < לא קשור לצביקה!!! בחיי!!! צביקה- צבי יחזקאלי
> יש לי משיכה לשירים בערבית...

אלמרה

New member
היתי מציע ללמד אותך... אלא ש...

כל מה שאני יודע בערבית הוא מה שלמדתי בתיכון וזה קרה לי מזמאאאאאאאאאן ולי זה מזכיר איזה סטיקר שראיתי פעם בגב מכונית: SEX Instructor - First lesson free מי זה לכל הרוחות צביקה הזה?!?!

צביקה...

ראש הדסק לענייני ערבים בערוץ 10.....מופיע כל ערב אצל לונדון וקירשנבאום -) כל מה שאני יודעת בערבית זה 'אינתא עומרי'....

../images/Emo6.gif

איזה כיף לי! וכיף גם לראות שהגעת לפה שלוש < בשבילי את תמיד תהיי שלוש...כמו שאני נטשה לנצח
>

למעלה