היא או הוא מעשנ/ת ואני לא....

חיבוקון

New member
../images/Emo31.gif לפני ששאלתי איך קוראים לה

שאלתי אם היא מעשנת :) בתור אחד שלא מבין את ההגיון מאחורי העישון, את הריח, הסירחון, הלכלוך (אני חצי תימני אז כסף לא מעניין אותי חחח) אני לעולם לא הייתי מקים קשר רציני אם בת הזוג שלי הייתה מעשנת. "וויתרתי" על בנות מהממות בגלל העיקרון הזה, סאמו! בהצלחה!!!

אלמרה

New member
רואה שילה1? מקריבים קרבנות אנחנו...

אבל האמת שעלי להזהיר מראש מפני ה"תסמונת של הנגמלים". אני נמנה על אלה שממש נעשים היסטריו-פאנאטיים ומסוגלים להריח עקבות PPM של עשן ממרחקים... אנחנו בלתי נסבלים במסעדות, ובמקומות ציבוריים בהם החוק אוסר על עישון ובכ"ז ישנם מי שמצפצפים עליו ועל הציבור... אני מגדיר את הטיפוסים הללו עליהם אני נמנה כ Smoke Detectors ואם אתם רואים אחד כזה - אל תעשנו בסביבתו... ראו הוזהרתם...

t o t a l

New member
לא יוצא עם מי שלא מעשנת

נמוך? אולי אבל: איך ניתן לשתות בירה בלי סיגריה? איך ניתן לסיים ארוחה טובה ביחד... בלי להדליק סיגיה משותפת? איך ניתן לנשק? איך?

שרונהה

New member
אני אוהבת לעשן

זו אחת ההנאות שלי. לא מוותרת על ההנאה הזו!!! אוהבת את הסיגריה שלפני, והסיגריה שאחרי, והסיגריה של הקפה ושל הבירה ושל אחרי ארוחה טובה, ושל לשבת סתם כך עם חברים, ושל לחשוב, ושל להתרכז, ושל להסתלבט וסתם בשביל הכייף....... אחחחחחחחחחחח החיים טובים ויפים..... אז למה לא להנות מהם??????

אלמרה

New member
ואני אוהב אותך שרונהה עם הסיגריה...

אפילו... יש גם יוצאת מן הכלל ואת אחת מהן ותיכף תתנפל עלי גם נסיכה9...

נסיכה9

New member
אח שרונהההה כמה נכון!!!

מתה על הסיגרה ונהנית מכל שאיפה!!! אם להפסיק אז קודם כל בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר!!!

אש אש

New member
נכון שקשה הבריזר בלי סיגריה../images/Emo72.gif

אבל מילאתי מספיק את הריאות עוברת עכשיו ל-

למעלה