היא בוגדת בי זה לא יאמן!

limors2

Active member
הבנתי את זה,../images/Emo54.gif

רק לא הבנתי את הסיפור שלך

../images/Emo207.gifבאסה!!../images/Emo19.gif

ראיתי באתה ההוא המגניב שהיה YOURE MY BEST FRIEND של QUEEN. ב1. אוף, איזה באסה שפספסתי!! וזה לא שאינלי אותו, אני אשמע אותו עוד רגע, אבל ברדיו...

גלעד2211

New member
אני לא מזלזל באוהבי שאקירה

אבל זה הנושא היחידי שעליו מדברים כאן וכשאני מביע את דעתי על התחנה גם עם היא נגד אז תמיד מזלזלים ולא כותבים שלא מסכימים בצורה לגיטימית אלה מזלזלים ושוללים אותי ואת דעתי. לא מבין למה. אני לא מבקש שתשנאו את התחנה ושתחשבו כמוני אפילו לא שתקראו את ההודעות שלי במידה וזה מפריע לכם אבל אל תזלזלו בדיעה של אחר ותגחכו עליו.

limors2

Active member
לא גיחכנו על הדיעה שלך,../images/Emo54.gif

גיחכנו על הסיפור המוזר שלך ועל הניסיונות שלך להאשים אותנו בהתעלמות מאנשים שלא אוהבים את שאקירה. יש פה כמה אנשים שכותבים קבוע שלא אוהבים אותה, והם לא בורחים מפה אחרי סקילה. אז אל תאשים אותנו לשוא בבקשה, רק כי אתה נוהג לבוא לפה באופן קבוע ולכתוב הודעות שמרגיזות את כולם

גלעד2211

New member
אז יש לכם טעות ראיתם שיש אנשים

שכן אוהבים את ההודעות שלי והם לא גובלות בניבול פה או משהו בסגנון זה סך הכול דעתי הלגיטימית שאפשר להסכים איתה ואפשר שלא אבל שוב זו דעתי ולא צריך לשלול.

RJlake

New member
אף אחד לא שולל, קוראים את ההודעה

שכתבת,לא מסכימים איתה וכותבים את דעתנו שלרוב היא מנוגדת וזה לגיטימי לגמרי. אם קשה לך לקבל דעות מנוגדות אז אולי תשקול לא להביע אותן בכלל....

CoolBarkLand

New member
אבל אתה מזלזל באותה מידה ../images/Emo4.gif

עם ההודעות המזלזלות שלך כדוגמת זו, או כדוגמת אחרות שכתבת בתור דייג2. ויש פה רבים שנימקו את דעתם בפניך גם, שהסכימו איתך חלקית אבל הראו לך גם את דעתם [כמוני, דה] ואתה בחרת להתעלם ולכתוב פה שכולם מתעלמים ממך ושוללים אותך. כן, יש פה כמה ששוללים, אבל אני מצדיק אותם כי אתה כותב את דעתך באופן מנג'ס, שוב ושוב, בלי להבין שאנשי הפורום לא יבואו פתאום ויחתמו איתך עצומה גדולה כדי לסגור את התחנה שהם אוהבים ושלשמה הם בפורום הזה...אז די! לגיטימי או לא, אל תקשקש שלא מתייחסים לדעתך

אני מקווה שאתה לא מייחס אותי כ-../images/Emo19.gif

אנשים שכן אוהבים את ההודעות שלך.
אני שונא ת'הודעות שלך. אני מתעב אותן. מה שמקים אותי מהמיטה בצהריים זו הידיעה שאולי, אבל רק אולי, אלוקים ירגיש ממ-ש נחמד היום ויחליט לפנק אותי, ואתה לא תכתוב משהו בפורום! אבל משום מה, זה לא קורה!! אז אתה תמשיך לכתוב פה מה שאתה רוצה, ואני אמצא אותך יום אחד. לא יודע מתי, לא יודע איך, לא יודע מי אתה, או איזה צבע תחתונים אתה הכי אוהב, אבל אני אמצא אותך. ואני אחזיר לך

גלעד2211

New member
קודם כל

אני מקבל דיעה מנוגדת אבל לא כשהיא באה בזילזול וליגלוג בנוסח כמו "שוב אתה" "לך חפש מקום אחר" ודברים בסגנון. ולאות ומספר המשעשים אומרים הכל נעשה בדברו של ה' אז עם אתה קצת מאמין אתה צריך להבין שהוא מזרים למוחי המטועב את דעותיי על התחנה הזאת והוא משגר לי לרשום אותם כאן :) אגב תסביר לי שניה למה יש מלחמה בלבנון עם הכל נעשה בדברו? אה סליחה עניתי על השאה כי הוא עשה את זה.

גלעד2211

New member
ולפני שתעשו עליי אליהום הנה תיקון

המשעשים=המשעשעים השאה=השאלה. זה עוד אחד מהמגרעות אצלכם מספיק שמישהו יטעה באות אחת אתם תכסחו לו ת'צורה.

a b u y a

New member
מה ציפית?

לעולם מושלם בגלל שהכל נעשה בדבר ה'?...אחרת אין בחירה חופשית. וכותבים מתועב(אתה רואה, אף אחד לא כיסח לך ת'צורה).

למעלה