היא בוגדת בי זה לא יאמן!

תסתכל על זה ככה..../images/Emo19.gif

אם לא היה היה פיגועים, מלחמות, וכל מיני דברים גרועים אחרים, היינו אי פעם מתאחדים? לא. היינו נקרעים מהר מאוד ולא היה נשאר פה שום עם. או שהיינו ממשיכים לתת את ארץ ישרא מתנה למחבלים, ואז גם מדינה וגם עם לא היה לנו. אז חבל באמת שרק ככה אנחנו מתעוררים, אבל עובדה. וד"א, ה' לא "מזרים מחשבות לראש המתועב שלך", הוא נותן לך את האפשרות לחשוב על זה, אתה בחרת להשתמש בה. לפי מה שאמרת ה' גם הזרים לראש של היטלר כל מיני מחשבות... (ולא, אני לא משווה ת'הודעות שלך לשואה)

גלעד2211

New member
אז בואו נעשה סדר קטן

אתם טוענים שאתם לא מזלזלים והנה בא אחד ורשם שאני משעשע כל פעם מחדש ושההודעות שלי מעצבנות כל פעם מחדש. אז אותי מעצבנות ההודעות על המצעד ועל שאקירה אז מה? אני מכבד ולא שולל את זה וזה מה שאני מצפה ממכם לא להסכים איתי אלה לקרוא ולא להסכים/להסכים או לא לקרוא בכלל ולדלג את מי שזה מעצבן אותו.

CoolBarkLand

New member
אבל לנו מותר להתעצבן על ההודעות שלך

כי הן מנוגדות לנושא הפורום! זה לא בדיוק הגיוני שאתה תבוא לפורום גלגלצ ותתעצבן מההודעות על המצעדים וסינגלס ושאקירה או מה שלא יהיה. קצת היגיון!! אתה בא לפורום גלגלצ!!! ציפית שכל הפורום יהיה התנגדות לתחנה? אתה זה שצריך לכבד את מהות הפורום הזה, כי אתה לא בדיוק מנסה להיות חלק ממנו, אתה לא תומך בשום דבר שהוא מייצג, אז בשביל מה אתה פה כל פעם מחדש כותב הודעות מרגיזות?!
תפתח לעצמך קומונה בנושא "גלגלצ זה קקי" בה אף אחד לא יזלזל בך ויהיה לך ממש כיף ונגמור עניין. פה מזלזלים בך כי אתה רפטטיבי, מתחכם ובאופן כללי- מרגיז את חברי הפורום! אז מספיק!

CoolBarkLand

New member
אה והבהרונת קטנטונת!

כמו שליאורה מנהלת הפורום אמרה, אין בעיה עם מתנגדים לגלגלצ בפורום הזה, ואם באלך אתה הרי יכול לחזור ולומר את דעותיך, אבל בעיניי לפחות- תנסה לסגנן את ההתנגדות שלך, תעשה את זה קצת יותר בטעם, אל תחזור מיליון פעם על טיעונים מרגיזים סתם כדי לעצבן, ואל תעורר שרשורים טיפשיים שהחלו בהודעה טיפשית, כמו השרשור הזה. ואתה יודע מה? עכשיו אני מזלזל- כי ההודעה שלך עם שאקירה הייתה פשוט טיפשית ולא הביעה שומדבר חוץ מהבלים של ילד קט!! ואת זה אתה שומע מאחד שלא אוהב את שאקירה

גלעד2211

New member
אבל שוב

לא ציפיתי שאף אחד יתנגד לתחנה אבל אני בטוח שגם שדרנים קוראים מה שנעשה כאן וההודעה שלי על המדיניות והקונספט של התחנה אולי יכולה להוות להם שינוי אולי הם יפנו את זה לגורם המתאים. אבל הודעה הנה כמו המספר הזה שמזלזל וסתם כותב בציניות זה לא יפה אגב יש עוד מעט אנשים שמסכימים איתי ואוהבים את דעותיי כמו אורי למשל אז זה לא שאני מרגיז את כולם כולם בוחרים להתרגז במקום להבין שזו דעתי ולא לקבל אותה אבל לא לשלול אותה כאילו רק הדיעה שלהם היא בסדר.

RenanaD

New member
מבינים, מבינים אותך, אל תדאג. ../images/Emo131.gif

אבל בשלב כלשהו נמאס לאנשים לקרוא מגילות שמביעות את אותם תכנים וחוזרות על אותן דעות כל הזמן. אתה לא תשנה את דעותיך, אנחנו לא נשנה את שלנו, גלגלצ לא תשנה את מדיניותה בגלל מספר הודעות שלך ושל גולשים נוספים בפורום המסכימים איתך.

גלעד2211

New member
אבל למשל הנה דוגמא

של ליהי שסיפרה שהיא לא קולטת את התחנה הזאת טוב אצלה בבית היא לא קולטת ואני אפילו לא המלצתי לה מה לשמוע רק אמרתי לה שיש תחנות אחרות לא אמרתי לה אפילו מה וישר התנפלו עליי למה? אפילו עם הייתי ממליץ לה איזה תחנות לשמוע לא היו צריכים להתנפל כי זה לא שאני אומר לה כשהיא קולטת את התחנה הזאת כי אז זה הסתה אני אומר לה את זה כשהיא לא קולטת ואין לה מה לשמוע.

limors2

Active member
כולם התנפלו עליך מהסיבה שגם../images/Emo54.gif

אם לא ציינת תחנות אחרות, כולם ידעו למה התכוונת בהודעה שלך
אולי תוותר? כולנו מודעים לקיומן של תחנות רדיו אחרות. אני בטוחה שחלקנו גם שומעים תחנות אחרות מפעם לפעם. אולי אפילו יותר מגלגלצ. אבל הערות שלך שחוזרות כל פעם על הרעיון של "תשמעו משהו אחר ולא גלגלצ גלגלצ הם השטן!" הן כבר מיותרות... הבנו את ההמלצות שלך, חזרה עליהן רק מרגיזה כבר

ori239

New member
תרשי לי לצטט אותך

'הבנו את ההמלצות שלך, חזרה עליהן רק מרגיזה כבר' מה עם ההמלצות של קובלנץ וחבריו? הן אינן מרגיזות כבר? (אף שהסקר האחרון פה הראה שלאנשים לא נמאס מהחזרות על הישן והמוכר)

limors2

Active member
מסתבר שלא...../images/Emo54.gif

ולכן כלכך הרבה מאיתנו בחרו באפשרות הזאת בסקר, וממשיכים לשמוע גלגלצ....

ori239

New member
היה צפוי

שבסקר שפורסם בפורום של אוהדי התחנה, כך יהיו גם התשובות.. הרי לא באמת ציפית לרוב בתשובה השלישית או הרביעית נכון? אם הסקר הזה היה מפורסם בשטח יותר נייטרלי, בטוחני שהתוצאות היו שונות..

RenanaD

New member
לא קראתי את זה ולכן אין לי את ../images/Emo131.gif

הזכות להגיב על כך. אבל כמו שליאורה אמרה: כולנו מודעים לדעות שלך, טרחת להבהיר אותן היטב
אך מעבר לכך, חזרה עליהן היא כבר בגדר הטרדה, ולכן אנשים מתעצבנים מההודעות שלך. כמובן, אני לא מצדיקה שום התנפלות או התנהגות פוגעת או מזלזלת, אך נסה להבין גם את הצד שלהם

גלעד2211

New member
לא חזרתי עליהן

ציינתי רק בהתחלה ולא אמרתי לשמוע משהו אחר אמרתי לה שזה לא נורא ניחמתי אותה בכך שיש תחנות אחרות לשמוע שכשהתחנה הזאת אינה נקלטת טוב היכןו שהיא נמצאת. לא ציינתי אפילו איזה תחנות רק אח"כ כשמישהו הגיב וציין אז אמרתי מה אני מעדיף משתיהן. ומוזר שעליו לא התנפלתם שהוא גם עשה פרסומת חינם ל2 התחנות הנ"ל שאפילו עכשיו אני לא מציין את שמם למרות שעוד כמה שורות תבואו ותגידו שגם עכשיו ציינתי כשאני לא.

a b u y a

New member
אף אחד לא שופט אותך

על הזכרתן של תחנות אחרות, אין שום חוק האוסר על דיבור על תחנות אחרות בפורום. מה שמפריע הן ההודעות החוזרות ונשנות, וכולן באותו עניין ובאותה דעה. (ובכלל לא התייחסתי למקרה שציינת, אלא דיברתי באופן כללי).

CoolBarkLand

New member
מי עשה פרסומת? מה הפאקינג קשר?

תגיד מה נסגר איתך? רק חסר שעכשיו תגיד שלא ציינת את שתי התחנות שציינתי [99אףאם ורדיוס
] בעבר כשעוד כתבת בתור דייג2. ולא היה שום אלמנט ניחומי בהודעה שלך זה סתם בכדי להתגרות.

RenanaD

New member
רבנן! ../images/Emo131.gif

זאת הפעם השלישית שאני צריכה להסביר את עצמי, וזה כבר מתחיל לעלות לי על העצבים. אז אומר זאת רק עוד פעם אחת, במילים פשוטות וברורות. אני לא מדברת על מקרים ספציפיים. אני לא מתייחסת להודעות נקודתיות שלך. אני מדברת על ההודעות שלך בכלליות. הן חוזרות על עצמן. ושוב. ושוב. ושוב. ונמאס!

ori239

New member
תמיד חשבתי שהומור

זה לא הצד החזק פה.. =\ עכשיו אני בטוח

למעלה