הידעתם ש... שההתחלה של המוזיקה של SMOKE משמשת להופעות פורנו באיזשהוא DVD חחחח נקרעתי ששמעתי את זה
T Torn New member 28/12/03 #1 הידעתם ש... שההתחלה של המוזיקה של SMOKE משמשת להופעות פורנו באיזשהוא DVD חחחח נקרעתי ששמעתי את זה
T Torn New member 29/12/03 #7 אני בן, ודהה אני מנהל את הפורום שלה ברור שאני אוהב אותה וברוכה הבאה לפורום
א אני אוהבת את העולם New member 29/12/03 #8 חח.אוקיי... אופס.סליחה .לא ידעתי שאתה בן...וכמובן שאתה אוהב אותה.לא ידעתי שאתה מנהל את הפורום..
א אני אוהבת את העולם New member 29/12/03 #10 תודה תודה.. חחח,כן.סליחה שלא הצגתי את עצמי עד עכשיו... אני רנן(יש לשים סגול באותיות :ר ו-נ כדי להבין את השם)... אני בת 16,מפרדס חנה,כרכור..ואני מאוד אוהבת את נטלי אימברוליה, היא ממש מדהימה. אני בנוסף אוהבת את:טראביס(להקה מדהימה).
תודה תודה.. חחח,כן.סליחה שלא הצגתי את עצמי עד עכשיו... אני רנן(יש לשים סגול באותיות :ר ו-נ כדי להבין את השם)... אני בת 16,מפרדס חנה,כרכור..ואני מאוד אוהבת את נטלי אימברוליה, היא ממש מדהימה. אני בנוסף אוהבת את:טראביס(להקה מדהימה).
א אני אוהבת את העולם New member 30/12/03 #14 תודה תודה רבה רבה...איזה כייף לי בפורום הזה..פורום באמת יפה ושוב סליחה על הטעות...
M michalas New member 30/12/03 #13 טראוויס ../images/Emo99.gif מישהו צריך להקים להם פורוםםםם.... וולקאם
א אני אוהבת את העולם New member 30/12/03 #15 תודה היי לך.תודה רבה..דרך אגב..אני גם אוהבת את סאבאג' גארדן...
D Darrens Girl New member 30/12/03 #20 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אמאלה כמה מעריצים גיליתי בחודש האחרון חחחח