הידעתם ש...

Darrens Girl

New member
ברור שיהיו עוד מעריצים../images/Emo9.gif

עוד איזה 40 ימים אמור לצאת הסינגל\אלבום (עוד לא ידוע) החדש של דארן

Darrens Girl

New member
../images/Emo12.gif

גם לי היה היום מבחן בהיסטוריה
נראה לי אני יקבל 60-70 ככה
שאלה אחת של 20 נקודות היא תבהיא לי את המלוא הנקודות
בשאלה השניה של ה-20 נקודות היא תביא לי איזה 5
במושגים מתוך כל הסה"כ של ה-60 נקודות היא תביא לי איזה 30-40 וגם זה יהיה במזל
פאק אני יקבל פחות :-|

Lotzifer

New member
ברוכה הבאה רנן!

סליחה שאני מגיבה רק עכשיו...... אמממממממ, אני שלומית....תהני בפורום! חיחיחיחי..... וביי דה ווי מבחנים בהיסטוריה, קיבלתי בחזרה איזה מבחן שעשיתי מזמן וקיבלתי 97!!!!! אני ממש לא מאמינה.... היה לי חתיכת בלק אאוט במבחן והייתי בטוחה שאני יקבל 50...... וגם כתבתי רק איזה חצי תשובה באיזה שאלה והיא לא הורידה לי על זה! חיחיחיחי.......

Darrens Girl

New member
../images/Emo2.gif

אני קיבלתי 60 בראשון.... רוצים לשמוע איך הלך היום? לא? טוב לא נורא תשמעו במילא! אממ שאלה פתוחה ראשונה, 20 נ"ק- אני כמעט בטוחה שהיא תביא לי את כל ה-20 כי כתבתי חצי דף ו..אמ... למדתי על זה הרבה
שאלה פתוחה שניה- 20 נ"ק- יהיה מזל אם היא תביא לי על זה 5 נקודות!! אשכרה לא ידעתי מה היא רוצה ממני! ואני כזה זוכרת שלמדנו את זה! גאד... אז כתבתי לה כל מה שידעתי על אותו נושא שזה משו כמו 5 דורות.. עכשיו היו כמה סעיפים ובלאות עניתי בקצרה אולי אל 2 מהם... מושגים- 6 מושגים כל אחד 10 נ"ק! אממ 2 מושגים אני דיי בטוחה שהיא תביא לי 10 על כל אחד מהם. 2 מהם כתבתי ממש אבל ממש בקצרה, אז אולי היא תביא 5-7 ככה. 1 סתם ניחשתי! ואחד לא עשיתי
קיצר, אני עוברת את ה-55

Miss Kitty

New member
חחחחחחח

מקווה בשבילך לעבור את הנכשל
לי יש מועד ב' בהיסטוריה עוד 13 ימים כי לא באתי למועד א' כי פשוט לא ידעתי את החומר..
היום לי היום 3 שעות ספורט..
שעה אחת קבועה במערכת, ועוד שעתיים השלמתי שיעורים שלא באתי כי המורה למתמטיקה לא באה..
דפקתי את הברך ואני צולעת כמו ילדה מפגרת..

Miss Kitty

New member
כן..|מזיעז"ל|

אני מתה מעייפות.. ובכל שיעור עשיתי בדיוק אותו דבר! מדידות של קפיצה בחבל, ריצה מסביב לשדה ענק של תותים |מזיעז"ל| ומדידות של כפיפות בטן ושכיבות שמיכה.. ועוד אתמול עשיתי הליכה עם חברה שלי שעתיים.. אני עייפה!

Torn

New member
בואנה שברנו שיא שירשורי ../images/Emo6.gif

למרות שפעם היו לנו הרבה שירשורים ארוכים
אבל עכשיו כבר לא, נכנסתי לארכיון וממש הייתי עצוב
, היינו פורום כזה מגניב פעם
.

michalas

New member
../images/Emo7.gif יו...אנלא מאמינה....

צחי...תראה מה עשית לי... כולי געגועיםםםםם.... איפה נעלמו כולם
מה עם אבי
דורי התגייס אז הוא לא פה... שמזז...אלוהים יודע לאן היא נעלמת לנו כל פעם.... והיו עוד כמה...חסרים לי..... תראו תשרשור הזה! זה בכללללללל עשה לי געגועים... חח...ובאחד השרשורים שם צחי אמר שחם לווו.... היה חופש גדוללל....

למעלה