הידעתם ש...

Torn

New member
בלה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

איזה שולטים היינו
מיכל ראית את המשחק "אישי מידי"? איזה שולט הוא היה
, וגם ירדנו על איזה מישהי שהיה לה שגיאות גרמר באנגלית
. ואבי חי, ראיתי אותו בפורמים אחרים אין לי מושג למה הוא נטש אותנו ככה
. רוני עוד מעט מתגייסת בטח, ודורי כבר התגייס

michalas

New member
כה...היה מצחיק עם ההיא שירדנו עליה!

איזה רעים....חח... וצריך לתפוס את אבי לשיחה!! באיזה פורום ראית אותו
בוא נרגל אחריו ונכריח אותו לחזור!! מואהאהאהאהאהא....

shmezz

New member
../images/Emo7.gif

אוףאוףאוךאוף.... עשית לי מה-זה רע.... איזה שירשור יפה...קראתי עכשיו את כולו...אוף.. *מתגעגעת לימים עברו*

jt7785

New member
חחחחח איזה נוסטלגיה יא אללה

ומי ישכח את הסיפור שכתבנו בהמשכים יהההההה אני פה פעם בשבועיים מה לעשות
עוד הרבה זמן יהיה לי יציאות אחושרמוטה טובות 14 ימים בבסיס 7 ימים בבית זה כמו ג'ובניק יא אללה זה בגלל שאני בסיירת איכון המיוחדת הזאת בינתיים אבל אני צעיר....... הטירונות כבר נהיית סבבה לאט לאט ואני כבר לא סובל יותר מידי! קיצר, נתראה! מתגעגע

Torn

New member
דורי../images/Emo10.gif

קשה קשה פה בלעדייך
שומע אחי קיבלתי זימון ליום סיירות בעוד שבועיים בערך, אתה אומר שווה ללכת
ומה עושים שם בכלל אם אתה יודע
?

jt7785

New member
שווה ללכת אם

אתה רוצה להגיע לסיירת בוא נגיד זה היום הכי נוראי שאתה הולך לעבור (אם תלך...) קריעת תחת אחושרמוטה אבל אם אתה רוצה להגיע לסיירת מטכ"ל, חובלים, צוללות ועוד אז אתה חייב ללכת... שם אתה תעבור מיונים - ריצות, כפיפות מרפקים ובטן, ועוד דברים, ובסוף היום יגידו לך לאן אתה מיועד (הם מחליטים בשבילך, אתה לא יכול להגיד להם למשל שאתה רוצה רק מטכ"ל...) אחרי שאומרים לך למה אתה מיועד אתה מקבל זימון לגיבוש של הסיירת (או זימונים למבחני המשך) וזהו בעצם... בהצלחה! אם אתה רוצה להגיע לטייס אגב (והגיוני ששולחים זימון ליום סיירות לפני זימון למבדקי טייס) אז כדאי לך ללכת ליום סיירות כי בקורס טייס אלה שמיועדים לגיבוש של סיירות עושים קודם את הטיסות...

Torn

New member
אחי העיפו אותי מטיס כבר../images/Emo4.gif

נפלתי במבחנים, אבל ממש באתי לשם אחרי שבקושי ישנתי בלילה
. אבל חפיף לא בניתי על זה. האמת מתאים לי האמת להיות ביחידה מובחרת! כאילו זה נשמע קריעת תחת אבל בסוף זה שווה את זה
.

Darrens Girl

New member
אמממ לא ../images/Emo3.gif

בהתחלה רציתי אבל אז אמרתי שלא משנה אני יעשה אחר אולי

Miss Kitty

New member
גם כן התחרות הזאת../images/Emo3.gif

ישבתי אתמול מול במחשב כמה שעות טובות בשביל למצוא תמונות שיתאימו לי, ועשיתי איזה 4 וולפייפרים עד שיצא אחד שבאמת אהבתי..
איך כאבה לי היד..

Lotzifer

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני כ"כ מתגעגעת לכולם....... באמת היינו פעם פורום שווה..... ובבקשה, נו אוונסנס טוק אין דיס פורום.....

למעלה