תגידו לי אם אני מגזים.
לא ישנתי כמו שצריך, יש לי טונות של HTML על ראשי האומלל, יכול להיות שהפתיל שלי קצר מבדרך כלל (אני מתכוון לסבלנות שלי, ולא לשום דבר אחר, תודה רבה!
) הוא ממשיך להתייחס אליי בלשון נקבה. אני נקטתי בגישת בני החמש ואמרתי שאם ככה, אני לא רוצה לדבר איתו עד שישנה את דרכיו. אם חבר מתבלבל במקרה ויוצא לו לשון נקבה, זה בסדר, אני לא היסטרי בנושא, אבל אם בנאדם מתעקש לעשות את זה בכוונה, גם לי מותר להיות ילד. הוא אומר שהוא "לא עושה דווקא" אלא "ככה נוח לי יותר. לא נוח לי לקרוא לך בלשון זכר, ואת יכולה להתפשר. שנינו צריכים להתחשב אחד בשני" או משהו בסגנון (אני לא אוהב לצטט מסרים אישיים, ולכן אני רק מספר לכם ומצטט בכלליות). הוא טוען שכמו שהוא "מתפשר" וקורא את המסר שלי אליו בלשון זכר, למרות שזה מפריע לו, גם אני יכול להתפשר, סליחה, "יכולה", ולקרוא את המסר שלו אליי בלשון נקבה. אני מטריד אתכם? אני מגזים בזה שנמאס לי כרגע לגמרי ואני פשוט לא רוצה לענות לו יותר בכלל? האם זה כזה עניין? ידידה טובה שלי כתבה עליי פעם she is the best guy I´ve ever known. If he weren´t already taken, I´d take her. ואני נמסתי לי על הרצפה מרוב שזה מצא חן בעיניי. כך שעניין לשון הנקבה עצמו לא כל כך מעצבן... (אני אומר "לשון נקבה" כל כך הרבה היום. אפשר לדעת שאני למרות הכול לסבית, מה?
ההתמקדות בנושא... ) טוב, סתם. אפילו לי כבר נמאס מהדיון הזה. כל כך self centred מצדי..