הידע של אנשים מסוימים פשוט..

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Ceee

New member
ברק, מה הקשר?../images/Emo20.gif

מה הקשר לטרנסקסואלים בכל אופן? תופעת הטרנסקסואליות עצמה לא סותרת אף "תיאוריה" על זכר ונקבה בטבע או אצל בעלי חיים או מה שהתכוונת (תסביר יותר). בבקשה, קצת לחשוב לעומק לפני שכותבים משהו בפורום...

FreakOnALeash

New member
מראה לי שמה שברק התכוון

אצל החיות מין ומגדר זה דבר חופף. לכל מין יש גם תפקיד מוגדר. החיים האנושיים, לעומת זאת, הם כאלה מורכבים ומלאי דילמות, ולא את כל התשובות אנחנו מקבלים מאמא טבע. העובדה גם שדתות מהוות כוח גדול בעולמנו מקשה גם היא על מתן מענה בתחומים שמחייבים פתיחות מחשבתית מוחלטת\קידמה. הלוואי שיכלנו פשוט לנטוש את כל ההגדרות האלה ופשוט להתקיים בלי לנסות להאבק על כלום, אבל אנשים שחושבים שהם ´טבע´ משאירים את הפחות-חזקים לדמם בצידי הדרך. וזה הזמן להשתיק אותי.

barak001

New member
פריק ענה לעניין

והערה - כדאי לחשוב לעומק לפני שכותבים תגובה...

Liroy26

New member
אני דווקא חושב שכן היית צריך להגיב

לפעמים התגובות הכי טיפשיות לכאורה נובעות מרצון לדעת ולהבין. כך שחשוב לעיתים לדעת לקרוא בין השורות ולא ישר להפעיל את אזעקת ההומופוביה.

Lizz

New member
אבל כמה זמן?

זה כבר כמה ימים נמשך ככה... פשוט נגמרה לי הסבלנות.

אורי 0

New member
חבל על כל שניה...

... בחיים שאתה בקשר עם מישהו/י שלא מוכן לקבל אותך כמו שאתה, או שפוגע בך בצורה אחרת. לא מתאים לו לכבד אותך -שלום ולא להתראות. תן לו אסימון (שיתקשר כשהפוך לבנאדם מנומס) ותמצא לך חברים שטובים לך. לא שוה את הדמעות.
ובקשר להיית צריך להסביר לו עוד קצת, בתפקידך כשגריר הקהילה - תפקידך קודם לשמור על עצמך, אני די חדש פה אבל לא נראה לי שיש מה לעשות עם שגרירים שחוקים או מחוקים. נורא נחמד לשחק טקסט פוליטי, אבל תסלחו לי על המהותנות -אנחנו קודם כל בני אדם - חוץ מאלה שלא. ממני

Lizz

New member
זה רק נדמה לי,

או שהגיעו לשרשור הזה כמה וכמה אנשים חדשים? ברוכים הבאים (וכמובן, ברוכות הבאות, וכולי), כולם! :)

Liroy26

New member
אסרטיביות היא מילת המפתח!

תסביר לו חד וחלק שנמאס לך מכל ההערות האלה! יש לו מה לשאול? מפריע לו משהו? שיהיה גבר וישים את כל הקלפים על השולחן או שיתאדה לך משדה הראיה. אולי ככה הוא יוציא החוצה את מה שבאמת מפריע לו. תודה על הוולקם אבל אתם במיתון ולכן לא מציעים קפה לאורחים?

Lizz

New member
מתנצלים קשות :)

קח קפה, יש עוגיות, ובעיקר יש הרבה אהבה :) (והעניין עם הבחור נגמר כנראה - אני הפסקתי לענות, והוא הפסיק לדבר).

למעלה