היה היו פעם שלושה כבשים

Hip Hop star

New member
היה היו פעם שלושה כבשים

לכבשים שלום!
איפה אני מוצאת סמים/רוצח שכיר/ספיידרמן/השטן/אומץ לעבור לעולם התחתון? האמא הרעה שלי הראתה לי הרגע את התיק אימוץ שלי.
...אני רוצה להקיא,ולקבור את עצמי באדמה... אני לא רוצה להיות ג'ואי דה קוסטה.|לבש|ואני גם לא רוצה להישאר כיתה

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שם חדש...../images/Emo45.gif

מצטערת על ההודעה הקודמת..פשוט היה לי קצת שוק שאמא שלי הראתה לי את התיק אימות,והייתי אמורה לראות אותו רק בגיל 18 בכלל..
.אני בכלל נולדתי בפבואר(לא שזה איכפת לכם..
)..אבל אני רגילה למרץ,אני נעמיד פנים שבאמת נולדת במרץ. ותקראו לי מעכשיו ג'ואי... כעיקרון זה ג'ואי אלברטינה דה קוסטה... אבל נוותר על האלברטינה דה קוסטה,ונשאר עם הג'ואי לנדאו... מה אתן אומרות על השם החדש?(בעצם לא חדש,השם האמיתי שלי שגיליתי היום...)

oriane0

New member
בעע מסכנה.

אני מקווה שאת בסדר ויצאת מהשוק. רגע, אז מי ההורים שלך? ו.. קוראים לך ג'ואי? בחיי שזה נראה כמו סרט. את חיה 16 שנה ופתאום את מגלה שאת מאומצת. ואז את הולכת למצוא את ההורים שלך.. בלה בלה בלה. טוב, אז אני מקווה שתרגישי טוב, ואני אוהבת אותך מונים מונים, וכמובן שהפורום תמיד כתף טובה להשען עליו, אם בא לך לדבר או משהו, אני במסן!

M c F l y

New member
יאאא איזה שם יפההה ../images/Emo24.gif

ג'ואי זה שם יפה, אני גם רוצה
ואיך את רוצה שנקרא לך? אלה או ג'ואי?
ואני כשהייתי קטנה כל הזמן חשבתי שאני מאומצת בגלל שאני לא דומה לאפחד ושאני מסתובבת נגיד עם חברה ואימא שלי תמיד חושבים שהחברה שלי זו הבת של אימא שלי ושאני סתם החברה שלה בלע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif גם אני רציתי לשאול...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

(דמט אני גרועה בלעודד אז קחי עוד חיבוקים)

Hip Hop star

New member
לקחתי../images/Emo9.gif

תודה רבה רבה חמודה! קחי מלא מלא חיבוקים ונשיקות בחזקה!

danirit1

New member
זה לא אמור להיות אישי<?

כאילו מה את הולכת לרשום את זה בפורום? טוב שיהיה..שמעי מצטערת בשבילך לגלות דבר כזה..בכיף ההיתי מתחלפת איתך אמן והייתי מאומצת אני שונאת את המשפחה שלי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אם הייתי מגלה שאני מאומצת הייתי מאושרת..טוב קיצר רציתי להגיד לך שאם זה צער אז אני משתתפת בצערך ואם זה שמחה משתתפת בשמחתך...למרות שאת כלבה תראי אני נחמדה

Hip Hop star

New member
WTF?!../images/Emo2.gif

מהזה היה עכשיו??? בכל מקרה תודה רבה לכן!
אני אוהבת את כולכן מאוד!!!!! ואני יודעת ממזמן שאני מאומצת
איזה חמודות! הכוונה שרק פתאום ראיתי יותר פרטים על האימוץ שלי,וזה ממש הזוי...למי שילדה אותי קוראים אלברטינה דה קוסטה... כ"כ אותי לחשוב על ג'ואי דה קוסטה. לא יודעת למה,אני ממש אוהבת את ג'ואי...ולא איכפת לי איך תקראו לי...ג'ואי או אלה..(עם העדפה מסויימת לג'ואי..). על מי שהיה אמור להיות אבא שלי לא אגיב...
. ומצטערת אם סתם שיגעתי אתכן עם זה,פשוט הייתי ליד המחשב,וסתם התלהבתי מהשם החדש/ישן שלי
... אבל בסה"כ זה דיי חרא...נולדתי ב-10:38 בבוקר
... אבל היה לי יום כזה חרא...גנבו לי את הפון בעירייה,באתי לשם לראות מה יהיה מחר..ואני לא מתחילה בצפר,הם רוצים שאלמד בבית או בבצפר מיוחד
.ואמא שלי התחילה לצרוח עליי...אבל לא ממש הי איכפת לי האמת,כי זה כולה פלאפון שלא רציתי גם...למרות שהארי היה על השומר מסך,הוא לא הצליח לשמור...בעעעעעעעעעעעע...מוכר מטומטם!זה ממש מצחיק שהוא גנב לי מול העיניים,ועוד מכחיש את זה!!1 העיקר יצאתי עם אול סטאר חדשים
אבל הכל היה שחור...אני רוצה לקחת את הסכין...אבל כרגע אימי ואחי בבית,אין טעם... ונירית..אני לא מבינה למה אני כלבה,ומה את רוצה ממני? בגלל העניין של לורה??? אם זה בגלל זה,תצאי מהסרטים שלך...אני שיתפתי את כל הפורום...תחשבי קצת לפניי שאת מגיעה לשיקולים שלך,ולכל הסרטים האלה שאת חיה בהם..כי תשימי לב מה הרוב חושב,ולא מה שאת רוצה שהוא ייחשוב..כי אנחנו לא חושבות מה שאת חושבת..אז תתעוררי מהחלום שלך... ולמה כולם עשו ממני 15/16???....אני אפילו לא קרובה ל-14 וחצי=|... אבל לא משנה..חעחעחעחעחעחחעחעחע... אוווף...אני רוצה את האומת של הילדה מ-SFA....כי אני יודעת שזה ייקרה,השאלה מתי..? טוב,לא משנה..לא עניין שלכן..גם הוא לא כ"כ מעניין,אז תתעלמו ממני בבקשה
.

Hip Hop star

New member
לא רואה אותך ממטר כלבתא../images/Emo6.gif

שחר,תחסמי את הילדה הלא נחמדה הזאת

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמה../images/Emo35.gif (סורי על ההתערבות../images/Emo3.gif, תרגישי חופשי להגיד לי "זה לא עניינך" כי זה באמת לא ממש ענייני אבל אני ממש חייבת להוציא את זה כי הביקורת שהעברת עליה לא לעניין לדעתי...ואני יודעת שאף אחד לא שאל את דעתי, אבל אני אוציא אותה בכל זאת.) אנחנו קהילה. אנחנו חברות. אנחנו כאן אחת בשביל השנייה. הפורום הזה כבר מזמן לא רק על מקפליי. זה אומר, שאם מישהי במצוקה, היא יכולה להגיד ולבקש תמיכה, ואם מישהי צריכה חיבוק היא יודעת שפה היא תקבל אחד, ואם מישהי מאושרת עד הגג ואנחנו נשמע על זה אנחנו נשמח בשמחתה. אני לא יודעת איך זה להיות מאומצת, אבל אני מאמינה שזה דבר לא קל לחיות עם הדבר הזה שמרחף לך מעל הראש כל החיים. אני לא יודעת אם היית שמחה להתחלף איתה כל כך... אם אלה(ג'ואי) מרגישה צורך לחלוק את זה איתנו ולבקש תמיכה או עידוד או וואטאבר אנחנו כאן בשבילה, ואין סיבה לבקר אותה על זה שהיא עשתה את זה. כי אנחנו יודעות (או לפחות אני יודעת) שאם מישהי אחרת תצטרך ממנה תמיכה דומה היא לא תהסס לתת אותה. ובהזדמנות זאת, אלה (או בעצם ג'ואי. ג'ואי זה שם יפה. מעכשיו ג'ואי), סליחה, ג'ואי../images/Emo99.gif גם אותי קצת הפתעת עם זה (ראי תגובה ראשונה) ואין לי מושג איך להגיב לך על זה, אבל לגלות פרטים על הורים ביולוגיים לא יכול להיות דבר פשוט, אז קחי המוני חיבוקי חיזוק ותמיכה: ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

M c F l y

New member
ואם מישהי במצוקה

כי דפי לא ענתה לה אף פעם במסנג'ר?
וג'ואי אני מקווה שאת תמיד יודעת שיש לך אוזן קשבת אצלי
ואם את רוצה גם תפלא רק תבקשיי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifשירע../images/Emo99.gif זה הדהים אותי איך כל פעם ששלחת לי הודעה ראיתי אותה רק איזה ארבע שעות אחרי ששלחת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, אני ממש ממש מצטערת, אבל אף פעם לא הייתי ליד המחשב יקירתי../images/Emo7.gif

Hip Hop star

New member
אעעעעעעעעעע../images/Emo99.gif

תודה דפי,למרות הדרך שהגעתי..והרוב פה יודעות,ואם את לא יודעת..אז מי שילדה אותי הייתה ז*** בת 15..ודפקתי לה ת'עסק למשך 9 חודשים.ו-"אבא" היה אחד הלקוחות שלא ממש יודע על קיומי.ו...האמת שלפעמים זה נשמע לי עצוב,אבל גם לא נראה לי מציאותי ואני לא חושבת על זה המון...ותלוי איך מסתכלים על זה.אני לא רוצה שיירחמו עליי בגלל שאני מאומצת.זה היה ככה ביסודי,שאז נראתי סינית/יפנית.(כן,אני חלק משבט בני המאיה,אתן ראשיות לצחוק
)...אז יש לי שילוב אינדיאני כזה,וגרמני(כי הלקוח היה גרמני
).קיצר,למה אני באמת מספרת?זה נשמע כ"כ מפגר
.בעעעעעעעעעעעעעע... לפעמים אני חושבת על למה היא לא עשתה הפלה,אבל שכחתישהיא הייתה..לא משנה. ותודה רבה רבה לכן! גם אני פה לכל מי שתצטרך עזרה,אוזן קשבת..או סתם קבוצת תמיכה. ואני וג'יימס יכולים לארח לכם לחברה בכיתה הטיפולית
(איילין מבינה אותי
).ולא,מאט רוצה לגנוב רק לי את הבוהן,שירלי ומור ראו אותה!!!!!
ודפי,שיר רוצה שתעני לה במסנג'ר
שיר,בהצלחה מחר בפנימייה! בכלל בהצלחה לכולכן מחר בשנה החדשה!למי שמבינינו לומדים מחר..יש כאלה שכבר לא צריכים ללמוד
או כמוני שסתם לא נותנים לה כשהיא כבר רוצה

למעלה