היה היו פעם שלושה כבשים

DesertRose7

New member
אני מקווה שלא איחרתי..

(רק עכשיו נכנסתי הביתצה מ 10 בבוקר.. קיצר, אני רוצה רואה שכבר אמרו לך כל דבר אפשרי. בסך הכל.. תמיד הכל מסתדר על בצד הטוב ביותר
אז הכל יהיה בסדר. זה באמת נשמע חתיכת תיק כל הסיפור הזה, אבל אני לא חושבת שזה צריך להשפיע לך על החיים. אז תחזיקי חזק במצבים הקשים לפעמים.. אנחנו פה אם את רוצה להתפרק מדי פעם

Hip Hop star

New member
תהיתי באמת איפה היית..?../images/Emo12.gif

תודה רבה לך!!!!!!
אפשר תמיד לפתוח שירשורי תמיכה,או לעשות פינה כזאת של "השבוע שלי"..ולספר את כל מה שהיה השבוע...סתם עצה פטישה...

SurfeR Babe

New member
אמממ אוקיי

לא רוצה להגיב בעצבות יתר כי זה לא יעזור , אבל אני רק רוצה להגיד לך שאת יכולה לךפנות אלינו [ או לפחות אללי ] לכל דבר שאת צריכה ושתמיד נהיה פה בשבילך . וג'ואי זה שם מגניב ביותר ! תרגישי טוב . ובאמת שלא הכל שחור !

Hip Hop star

New member
תודה!../images/Emo24.gif

באמת לא הכל שחור כשאני איתכן
אני אספר לך סוד... אני הרי בטיפול מן הסתם בפיסיכולוגית..ואני תמיד מספרת לה עליכן,ועל כמה שכולנו פה בפורום חברות מאוד טובות,רובינו לפחות...ושיחסית לכיתה שלי למשל..או לאנשים אחרים שאני מכירה,אתן החברות הכי טובות,הכי מבינות והכי הכי שיכולות היו להיות לי בעולם!והלוואי על כולנו חברות כמוכן!.כי יש לנו פה המון במשותף,כולנו פה אוהבות את מקפליי(וגם באסטד
),כולנו רואות אותם דברים,ומתעסקות בותם נושאים כמעט..זה מסובך להתחיל לפרט הכל..אבל אני מניחה שאתן מבינות אותי...בכל מקום אחר,פשוט לא מתייחסים אליי או מנסים להכיר אותי..(לא שזה נחמד במיוחד,כי אני לא קשורה ברוב הפעמים..חעחעחעח),ולא שופטים אותי לפי המראה שלי או שמועות שמספרים עליי כל הזמן...כי לא חסרים אצלי המפגרים האלה שפשוט לא סובלים אותי או שרבתי איתם..וממציאים עליי שמועות שאין לי מושג מאיפה בקריצו את זה..ובגלל זה לא משנה...הקיצר אתן כל אחת ואחת פה שנותנת מעצמה פה..בין אם זה שהיא עושה פינה,מביאה מידע או סתם מעלה נושא לשיחה...ואפילו יותר מזה,שכולנו עוזרות אחת לשנייה עד כמה שאנחנו יכולות..זה פשוט יפה!!!! מאחלת לכולכן את השנה הכי יפה/טובה שהייתה לכן אי פעם,ואני מקווה שהפורום עוד ייזכה לראות ימים טובים וארוכים,ושיהיו לנו עוד מפגשים כיפיים כמו האחרון שהיה,או אפילו יותר שולטים!ושנמשיך להיות פה בשביל האחת והשנייה...חעחעחעחחעחעחחע נ.ב:love you all!!!!

just jenny

New member
עלע לא רציתי להגיב

כי העדפתי לדבר איתך בפרטי אבל פשוט לא תפסתי אותך מחוברת.. אני מקווה לתפוס אותך מחר, בכל מקרה תרגישי טוב! יש לך חיים טובים בהרבה עכשיו!! ואת יודעת שיש לך פה אותי ובכלל את כל הפורום! אני אוהבת אותך המון!!!! ודברי איתי!! נשיקות!!

Hip Hop star

New member
ג'נעעעעעעעעעעעעעעע

אני כן הייתי מחוברת,את לא ענית
דיברתי עם לינע אתמול בפון...היא מסרה לך את החיבוקים והנשיקות,כי הבנתי שכן
חעחעחעחעחעחעחע אני אהיה כל הצהריים מחוברת,ואח"כ אני לא אהיה בבית נראה לי...

T a l14

New member
אלה...

טופ, עד עכשיו לא ידעתי ממש מה לרשום, אבל אני לא רוצה שתחשבי שאני מתעלמת ממך... רציתי להגיד שאני ממש איתך, וכל מה שלא קורה איתך, את יכולה לפנות אלי (ואני בטוחה שלכולנו) ואל תרגישי רע, ככה זה בחיים יש תקופות אפורות ויש תקופות ורודות, אני מקווה שלפחות אנחנו גרמנו לך להרגיש יותר טופ
טופ, זיהו בעיקרון, אה ואני ממש אוהבת את השם ג'ואי!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אלה,

[עכשיו אני סוף סוף יכולה להקליד] תראי אני מבינה שקשה לך עם זה והכל, אבל אסור לך לחשוב שלילי. תנסי לחשוב רק חיובי. לרצות למות זאת לא הדרך, למרות שזה הכי פשוט. למות זה לוותר, ואת חזקה מספיק כדי להישאר! כמו שאמרו לך פה, הכל תמיד מסתדר על הצד הטוב ביותר, אני בטוחה שככה יהיה. תני לזה צ'אנס.
חוצמזה אנחנו תמיד פה בשבילך אם את צריכה לפרוק משהו והכל
ובקשר לזה שנשארת כיתה... אפשר לשאול למה? שיהיה לך רק טוב

Hip Hop star

New member
עונה לטל ולירון../images/Emo9.gif

תודה חמודות!אני מקווה שהכל יסתדר באמת...ותמיד טוב לי איתכן!
ולירון,גם אני באמת חושבת שלמות זאת לא הדרך..אני תמיד אומרת את זה כי זה לפעמים מה שהייתי רוצה,אבל לא עד כדי כך..אני יותר מדיי מפחדת,וגם מרגישה יותר מדיי חייבת לכן..מהזה חייבת?!נשמע לא נחמד.. אבל לא יכולה להתנתק מכן(?)..או לא יודעת,לא רוצה לעזוב הקיצר... אם לא היה לי אתכן,אז כנראה הייתי לוקחת את העניין ברצינות יותר.. אבל כרגע אין משמעות לאני רוצה למות..וזה סתם מילים שאני זורקת... איזו אמא פטישה יש לי..היא רוצה לקנות לי פלאפון חדש...
..נמאס לי מהפלפונים.... ונשארתי כיתה כי לא סיימתי ח'..ואין לי תעודה.ועוד לא הבנתי אם נשארתי או לא..הם לא נותנים לי לחזור לשום בצפר...גרעעעעעעעעע... נמאס לי מהבצפר..ואני היחידה שכל הסיפור בכלל לא מזיז לה
איך עבר עליכן היום ה-1? בעצם יש שירשור לזה,אני אבדוק שם עחעחעחעחע

T a l14

New member
למה לא סיימת ח'?

ולא קיבלת תעודה? יעני בגלל שלא למדת? סליחה על התחקורים...

Hip Hop star

New member
זה בסדר../images/Emo9.gif

תשאלי מה שאת רוצה
אמ..היו לי בעיות..והייתי באה ולא באה..ואז לא באתי בכלל..ויש לי בלאגן עם עצמי..ו...ו... אין לי תעודה...ולא הלכתי היום לבצפר..מרגיש לי נורא מוזר ודיי עצוב...

למעלה