היה היו פעם שלושה כבשים

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחח הכיתה הטיפולית

אוי אלה אין לך מושג כמה צחקתי..
ועדיין לא סיפרת לי על דני והמונית
מקווה שאת מרגישה יותר טוב

Hip Hop star

New member
בטח שכן סיפרתי!../images/Emo2.gif

באחד השאלונים בבאסטד,או פה.. בכל מקרה אני אספר שוב פעם. הייתי בקייטנה נראה לי...וכשהיא נגמרה,הייתי צריכה לקחת מונית הביתה.אני מזמינה מונית(המונית היא כמו כל המוניות בארץ).ופתאום אני רואה שם מישהי שלמדה איתי ביסודי,ואז הנהג מסתובב אליי...הוא עם משקפיי שמש ענקיים,שפם שחור מודבק..אבל שפם כמו של עמיר פרץ(WTF?!),וכובע צרפתי של ציירים כאלה.והמונית מתחילה להתרומם ולהסתובב בצורת טורנדו,ואני קופצת מהמונית,אבל איכשהו אני שוב פעם במונית..ודני מתחיל לדבר איתי בצרפתית,והילדה מדברת אבל אני לא שומעת אותה...ואז דני חוזר להיות דני הרגיל ולא הצרפתי..ואין כבר טורנדו..אבל הוא נוהג כמו ילד עילג..בחיי...הוא נהג כ"כ מהר והתנגש בעץ...ונראה לי שהתועררתי. נזכרתי בעוד משהו...דני ומאט עבדו במקדונלס,ותנין טרף אותם.
...לא יודעת למה... יש לי עוד אחד!חלמתי פעם שאני נכה,ואני עם הכיסא גלגלים עושה את דרכי לבצפר שלי,ואז נסעתי לחדר מחשבים..ולא יודעת למי,נראה לך איילין(ואני לא ממציאה)...כתבתי מלא מזל טוב.. ומשום מקום מאט פה,והוא רצה לגנוב לי את הבוהן המיוחדת שלי!
.ואני צועקת עליו,והוא לא עוזב..ואז ג'יימס הגיע,והיה מחופש לזאב אז מאט נבהל..ועזב אותי..ואני ברחתי והוא אחריי,ואני התחבאתי בשירותים של הבנים,ומאט אח"כ ברח מג'יימס שהיה בטוח שהוא זאב..ומאט הלך לשירותים של הבנות,ואין לי מושג איך הוא נכנס לתוך המראה,וממנה החליק בצורת טיפה אחת ענקית לכיור.ואני אח"כ יצאתי ואני כבר לא נכה..והלכתי לאודיטוריום של הבצפר,ואני בין הקהל כולם קופצים ומרקדים,ואח"כ אני רואה את מאט,צ'ארלי,וג'יימס מופיעים בשבילינו!והם שרו את הורה הורה דיי סולש ברנט..הקיצר השיר הגרמני,אבל זה ממש מוזר,כי הפעם הם היו על כיסא גלגלים!
..והם קפצו עם הכיסאות,ובמקום הגיטרות,הם החזיקו את את המחזיקים של הרמקולים,והחזיקו ביד שמאל,ואז התחילו להרביץ אחד לשני...ואח"F לא יודעת איך...הייתי בחצר..וצ'ארלי נראה כמו איזו פאקצה..הוא לבש חצאית מיני ורודה,וגופיה ורודה..סרט ורוד על הראש,והיה לו שיער ארוך בלונידי ממש כמו של הברביות...והוא עשה בייביסיטר על דאגי...וזה היה גוף של תינוק,והראש לש דאגי...כמו מיני באוסטין פאוורס2... עיזבי..אני במצב חמור עם החלומות האלה..את לא רוצה מה חלמתי על דאגי בקליניקה..זה היה יותר מדיי מפחיד...

Hip Hop star

New member
אני יודעת../images/Emo11.gif

אני לא זוכרת מי.. אבל היו כמה בנות שברגע שסיימתי לספר להן על הכיתה הטיפולית שלי עם ג'יימס,הן לא רצו שאני אספר להן יותר... ואני יכולה להבין אותן..זה היה ממש מפחיד..ואני שונאת שיש לי חלומות כאלה...בעיקר על מי שאני פחות...ג'יימס ודני..אבל ג'יימס הכי הרבה...8-}

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifגאד את כה הזויההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותיייייייייייייייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Hip Hop star

New member
לאלאלאלאלאלאלאללא!!!!

רק אל תמותי לי!!!!!
אני יודעת שאני הזויה..החלומות שלי יותר,וזה מטרד..איך גורמים להם להפסיק?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לך בוהן מיוחדת? וספרי את החלום על דאגי והקליניקה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלי זה ממש לא חשוב איך הגעת לכאן (למרות שתודע שסיפרת לי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif), העיקר שאת כאן ואת רולאז../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בהצלחה../images/Emo99.gif../images/Emo50.gif

may90

New member
למה את קוראת לה כלבה?

זה הופך אותך לכלבה אפילו יותר- לכלבתא

Hip Hop star

New member
חעחעחעחעחע

מאי סיפרה בדיחה
חמודה אחת!אוהבת אותך מאוד!
תקישבי,אני לא יודעת אם ראית..אבל כתבתי לא מזמן,ששהכנתי לך משהו של בלינק,ואני תכף אבדוק אם את מחוברת כדי לשלוח לך
. ואני כלבה כי אמרתי שאני רוצה שברווז ייפול על דני....
.

may90

New member
אוי ברווז כמה כלבתי מצדך טחח

אממ שלחת לי הודעה אבל הייתי במפגש עם הכיתה החדשה שלי! (לא רוצה לעבור:( אהה ואחד הכיר ילד שאני מכירה ויש מצב שילד שהכרתי בכיתה ג' איתי בכיתה :O )

Hip Hop star

New member
באמת?!

מכיתה ג'?מאיפה את זוכרת??? ואל תדאגי מאי,הכל יהיה בסדר! אני אוהבת אותך

may90

New member
אני יותר ../images/Emo10.gif

אני פשוט סובלת בביצפר

SurfeR Babe

New member
נירית ..

אני לא רוצה להתנפל או משהו אבל זאת הייתה תגובה ממש לא בוגרת . דבר ראשון - את אף פעם לא היית רוצה להיות מאומצת [ בלי לפגוע אלה/ג'ואי .. אוף גם אני רוצה שם מגניב ] . גם אם המשפחה שלך יכולה לעצבן לפעמים , הם עדיין המשפחה שלך , הדם שלך . אז אל תגידי דברים כאלה . ודבר שני - בשביל מה לקרוא לה כלבה עכשיו ? כאילו איך זה יעזור לך ? זה סתם מעצבן את כולם וזה ממש חסר טעם .

למעלה