היה לי חלום

blonda3

New member
סרקסטית../images/Emo52.gif../images/Emo12.gif

גם אני לפעמים כזאת..... נעים מאד אני מבינה שידעת..... מצטערת שלא חידשתי לך כלום.

towers

New member
היה לי חלום

איזה כייף של חלום. חלמתי שאני בהריון. ככה סתם בלי לעשות כלום אני בחודש שלישי וכל כך מאושרת, התעוררתי ובהתחלה אתם יודעים איך זה, בשניה הראשונה כשמתעוררים מהחלום עוד חושבים שזו המציאות אך גיליתי באכזבה גדולה שזה רק חלום, לא מהעובדה שאני לא בהריון אלא מכך שאני לא יכולה להיכנס בפשטות להריון, שאנחנו הלסביות צריכות ל"עבוד" קשה בשביל זה. אני מקנאה כשאני שומעת על נשים ש"מנסות" להיכנס להריון או שהן בהריון... אני רוצה הליך פשוט ומהיר, בלי עניין תרומת הזרע וכל המסביב. אבל מה לעשות ש"החלטתי" (אני מרגישה כמו טל פרידמן מחקה את שלי יחימוביץ עם כל הגרשיים האלה ) להיות לסבית עם כל המשתמע מכך ואני יודעת שזה לא קל ושזה מה יש, אבל מותר לחלום קצת , לא?

זואיzoe

New member
למה לעבוד קשה?

לבנק הזרע את ניגשת פעם פעמיים בחודש ו..מחכה...זהו. דווקא לא קשה בכלל. אני אדם שאם יש משהו ששנוא עליו הוא בירוקרטייה. אבל כשמתחילים, הכל כל כך קל ופשוט, שאת כן פתאום יכולה למצוא את עצמך בהריון... אני למשל, התחלתי היום חודש שישי... מבנק הזרע

towers

New member
כי זה יותר קשה מאצל הסטרייטים

אני בטוחה שכשאני אהיה בתוך כל העניין אני לא אראה בזה כל כך קושי, אבל כרגע זה מפריע לי. אבל אני חושבת שכבר דברנו על זה כשנכנסתי לכאן לראשונה. עם כל הקושי אני אעשה זאת בקרוב... אל דאגה.

זה בטוח פחות רומנטי...

הבעיה מתחילה, כשזה לא הולך בקלות... "מאד לא פשוט לחכות"... אם כי, רגע אחרי - שוכחים! הנסיכה שלי נולדה אחרי שנה שלמה של נסיונות.. והיום - מי זוכרת את הנסיונות?

אבא גאה

New member
את יודעת

איזה קשה לנו להיכנס להריון? הביציות של השכן תמיד אטומות יותר.

Yaara77

New member
Same dream

But more frustrating for a T-woman like me. Need to wait for science to make it possible then - I'll go for it ... Love Yaara Within 12 h to flight home

אפשר לחלוק איתך את החלום? ../images/Emo8.gif

גם אי חולמת שאני בהריון וזה לא קורה "סתם ככה. ודוקא לשנינו יחד יש את כל הציוד הדרוש - רק שאצלנו כנראה זה לא עובד בדרך הקלה... נורא מזדהה איתך. המזל הגדול של שתינו (ושל עוד רבים וטובים) זה שפלאי הטכנולוגיה מאפשרים דברים שפעם היו נראים בלתי אפשריים לזוגות כמונו
ואפרופו - מאז שהתפרצתי לכאן בעקבות שרשור ה-IVF לא שאלתי אם זה בסדר שאני אכתוב כאן... אנחנו זוג סטרייטי למהדרין
התחלתי לקרוא כאן בגלל זוג חברות טובות שלנו שעוסקות עכשיו בתכנון נושא ההורות, והשכנים מאוד נאים בעיני... אז נשארתי. אם למישהו מפריע שאני פה בבקשה שיגיד את זה (אפשר גם במסר - אני מבטיחה להשתדל לא להעלב).

שמנתולה

New member
אנחנו ליברלים

ומשתדלים לא לשפוט ע"פ נטיה מינית...
את מוזמנת להשאר!

OK...

אני בת 32. נשואה כבר ארבע וחצי שנים לבעל נהדר ואוהב ומתוק - אנחנו ביחד יותר מעשר שנים. יונתן שלנו בן שנה ושלושה חודשים ושבועיים (אבל מי סופר), נולד אחרי טיפולים כתינוק ממש קטנטן (IUGR) אבל הוא גדל נהדר (
) ומביא הרבה אור ואושר לחיי (קלישאה? לפעמים מגלים שהקלישאות הגיעו מאיפשהו). מה עוד? אני עובדת כפסיכואונקולוגית בבי"ח, ויש לנו זוג חברות מקסימות שסמויות כאן ובעקבותיהן הגעתי הנה - ונשארתי (אם אתן קוראות את זה - היי
). וזה יונתן, כמובן

פרח7

New member
WOW איזה מתוק!!!!!!!!!!!

ותודה לזוג החברות שהביאך עד הלום...
שאלה: מהו טיפול פסיכואונקולוגי?

טיפול פסיכואונוקולוגי

הוא טיפול פסיכולוגי לחולים אונקולוגיים. אני חושבת שאנחנו מועמדים רציניים לתואר המילה הארוכה ביותר בביה"ח

למעלה