היה לי חלום

../images/Emo6.gif

ניסית להוסיף עוד אות? שיהיה הכי ארוך? (פסיכוגאריאטרי יותר ארוך.. לא?)

מה פתאום, אנחנו עוברים אותם בקלות

פסיכוגריאטריה = 13 אותיות, 7 הברות פסיכואונקולוגיה = 14 אותיות, 6 הברות אם הולכים לפי אורך ויזואלי ולא אודיטורי - ניצחנו
אני חושבת שאפילו באורך החיים של המטופלים אנחנו מנצחים אותם כבר

../images/Emo47.gif

פסיכואונקולוגית מחייכת זה טוב
מזמן-מזמן, עבדתי עם כמה, בהוספיס. מקצוע ממש לא-קל, וממש חשוב יש לך.

אני כ"כ מזדהה איתך../images/Emo4.gif

כל חודש, הציפיה מורטת העצבים אחריי ההזרעה והתנפצות התקווה שאת מגלה כשאת שוב לא בהריון. ואז שוב אותו מעגל של נסיעה לבנק הזרע, ההזרעה שהיא לא הדבר הכי נעים... ושוב הציפיה. אני איתך באותו חלום. שהחלום הזה יהפוך כבר למציאות

ציבונה

New member
אחלה חלום

אבל כמו שזואי אמרה ממש לא חייב להיות מסובך. הפנייה מגינקולוג פגישה ראשונה בבנק הזרע ואח"כ פעמיים בחודש הזרעה (עלק זיון) ושיהיה המון המון בהצלחה

blonda3

New member
יש לסביות והומואים שמביאים ביחד|מוצ

ילדים לעולם. חשבתי שיש כאן בפורום זוגות כאלו אבל אני רק אורחת כאן.... אתמול בתכנית של ורדה רזיאל ז'קונט התקשרה בחורה לסבית שספרה שיש לה ילד מאבא שהוא הומוסקסואל שהיחסים ביניהם טובים והם חיים בנפרד לאבא יש בן זוג שהוא חי איתו ועכשיו הבחורה רוצה ילד נוסף מאותו האבא, אבל הוא מעדיף שהילד הבא יהיה של בן זוגו. ורדה מאד התפעלה והתרגשה מהסיפור והמליצה שהילד הנוסף יהיה מבן הזוג.... למה לא?גם לו מגיע ילד. זהו. אז לכל הבנות הלסביות שרוצות להיות אמהות ולא רוצות את בנק הזרע ואולי גם מעדיפות שלילד שלהן יהיה גם אבא..... יש גם כזה פתרון... וכנ"ל לגברים. אתם מכירים זוגות כאלו?

יש כאן בפורום...

הרבה סוגים של משפחות: יש שהיו נשואות לגבר, ילדו ילדים ועכשיו הן חיות עם אשה. יש שהביאו ילדה ב"הורות משותפת". יש אמאמא ואבאבא. יש בדרך... ומה את?

למעלה