היה לי חלום

een ogenblik

New member
ציניות היא דרך מנומסת להבהיר שהגעת

לפורום שמכיר כבר את הדרך שסיפרת עליה (באמת חשבת שלא מכירים?), שהתדיין בנושא (יותר מפעם אחת), שהגיע למסקנות (כל אחד מהמשתתפים למסקנות אישיות). את באמת רוצה תגובה לא צינית, שתסביר לך כמה התנשאות יש בגילוי החדשני שלך לפורום שחי יומיום את ההורות ההומולסבית על גווניה השונים? האם תגובה שכזו לא תהיה מנומסת פחות מציניות?

blonda3

New member
אאין......./images/Emo12.gif

אופסי פופסי..... תראי. אני בטח לא מתנשאת אולי אני קצת תמימה. אוקיי? התגובה שלך מסבירה לי מה שאולי הרגשת/ם/ן ואני מרגישה קצת מטופש
תודה לך על ההסבר הישיר והכן... להבא אזהר....

een ogenblik

New member
אי הבנות הן אבני היסוד של החיים

לכולנו זה קורה, ותמיד נחמד להתגבר עליהן. אני רואה שכבר התאקלמת היטב, וזה אומר שכבר יש אי הבנה אחת פחות בעולם, לא נחמד ככה?

blonda3

New member
מאד נחמד ככה

וד"א אהבתי את המשפט שלך שמופיע שם בחתימה למטה על הקיטורים..... .....

colourful

New member
בלונדה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

ואל תיבהלי מהציניות, הכל מאהבה!

blonda3

New member
ברוכים הנמצאים/ות../images/Emo24.gif

ואני לא נבהלת גם אני לפעמים קצת כזאת....
והעיקר שאני באה מאהבה

blonda3

New member
ערבה

מה אני?שאלה טובה. את ילדיי ילדתי בעזרת גבר שניים מהם בזמן נישואין שהסתיימו בגירושין ואת הבת הקטנה מחוץ למסגרת. אז בהגדרה אני אםחדהורית אבל יש לילדיי אבות.

אני מקווה שאת מאושרת ../images/Emo13.gif

נראה לי שכל דרך להורות היא "נכונה", בתנאי שהיא נכונה למי שהולך/ת בה.

blonda3

New member
רוצה להבהיר משהו

אני מאלו שמקבלים את הקהילה ההומולסבית אין לי מושג מהי הדרך "הנכונה"... לכל אחד ואחת דרך משלו/ה אני חושבת שמי שרוצה להיות הורה ויכול למצוא את הדרך לעשות זאת ועושה זאת בצורה הטובה ביותר שהוא/היא יכולים מבורך.

אהבתי מאד

את שתי תשובותייך: גם זו, וגם הקודמת. ושאלה מתבקשת: מה הביא אותך אלינו? (סתם מ-סקרנות, כי את מוזמנת וברוכה בכל מקרה).

blonda3

New member
אני../images/Emo8.gif

הבאתי אותי אליכם.....
ולא מזמן שלחתי לפה חברה
מפורום אחר...... למה? בשלב זה..... ככה.
כי ככה זה גם תשובה
לא?

../images/Emo24.gif בטח!

"ככה" זו תשובה. בהחלט
אם מצאת אותנו - סימן שאת צריכה אותנו. ברוכה הבאה

למעלה