היה לי משעמם נורא - אז סקר משלי

spainbar

New member
היה לי משעמם נורא - אז סקר משלי../images/Emo125.gif

האמת שהמון, אבל המון זמן שלא נכנסתי לכאן, מהרבה סיבות (חלקן עייפות החומר...), אבל פתאום חזרה לי האנרגיה אבל לא היה לי מה לכתוב - רק קראתי דברים, והיום (בעזרת השם) באה לי המוזה והמצב-רוח... אז ישבתי ולמדתי, והתחלתי סתם לזמזם לעצמי (לא מלשון מזמוז לאלה שעם ראש חד-סיטרי) שיר ואז בעצם נזכרתי שהשיר שהכי אהבתי כשהייתי קטן (שוב אני בן 24) היה: "אפונה וגזר - יושבים במקרר, ויחד עם בטטה התחילו לקטר..." ופתאום נהיה לי מצב רוח מדהים - לפי דעתי זה שיר המאה וכל מי שחושב אחרת שילך לחפש..... סתתאאאם, רציתי לדעת אם למישהו גם יש שיר ילדות כזה שמזכיר הכל (ואני משאיר את אלילי - קישקשתא מחוץ למשחק...) ועוד שאלה - אם מישהו יודע אם יש את השיר המכובד, ירום הודו על דיסק? "אפונה וגזר יושבים במקרר, ויחד עם בטטה התחילו לקטר... קר לי ברגליים, תדליק ת´מנורה בקיר, כי חושך מצריים אז בואו נשיר....(טו טו טו טו טו) תנו לחיות בשקט, בערוגה בכפר, שם תזרח השמש עד מחר.... תנו לחיות בשקט בלי ______ שטויות, רק קצת שמש,, מים וקצצתתת אור... אני לא בטוח במילים.... ס´

spainbar

New member
מישהו אולי גם זוכר תוכנית

מישהו זוכר אולי גם תוכנית - כרגע אני היחיד שמצאתי שזוכר, שנקראה "יוסי האינדיאני"?

the_new_guy

New member
יוסי האינדיאני

יוסי האינדיאני, בחור חביב על אופניים מדבר עברית, למרות שהשפתיים שלו זזות לפי שפה אחרת (אני מדי פעם מנסה לעשות את זה, אבל ללא הצלחה). אם אינני טועה, הוא העביר את זמנו (ככל אינדיאני אחר ששמו יוסי) בחישובים מתמטיים. פרק פולחן(ואני מקווה שלא ערבבתי פה תכניות): יוסי מנסה לזכות בפרס שהובטח למנחש נכונה כמה סוכריות יש בצנצנת הגדולה (משהו עם חישוב נפח).

אני חושב שיש לי תיקון קל

אבל אני לא בטוח, כי את יוסי האינדיאני לא ראיתי מעולם. אולי כי אני צעיר יותר (20). אבל לדעתי הפרס של הצנצנת היה של יופיטר ג´ונס, משלושת הבלשים (סדרת אלפרד היצ´קוק לסיפורים מדירי שינה לגיל רך). יופיטר חישב כמה אפונים היו בתוך צנצנת גדולה, וכך זכתה חבורת שלושת הבלשים האמיצה בסכום כסף כזה או אחר.

לירוי25

New member
"אלוהים שלי, רציתי שתדע.."

כולם! "חלום שחלמתי בלילה במיטה.." (ע. חיטמן)

my self

New member
לשיר קוראים "תנו לגדול בשקט"

והוא נמצא באלבום שירי ילדים של גידי גוב הקרוי באותו שם, משנת 1985. הוא יצא על דיסק ותוכל לקנות אותו כאן, למשל. לי יש אותו על תקליט ויניל

MARMELAD

New member
וממש באותו התקליט אם אני לא טועה

יש את השיר המיתולוגי "אין לי כסף אין לי"... או שאני כן טועה בעצם.. בכל מקרה נורא בא לי להקליט לו גירסת כיסוי רוקיסטית. מישהו רוצה?

MARMELAD

New member
והשיר שמחזיר אותי לילדות...

הוא : רוצה להיות חבר של קבע.. בחברה להגנת הטבע.... הוא היה להיט גדול ברדיו כשהייתי בן חמש בערך... ואני חושב שהוא השיר הכי מוקדם שעולה לי לראש.. מזכיר לי את התקופה שגרתי באילת בפעם הראשונה, את הדירת חדר המעפנה שהייתה לי ולאמא שלי (מגורים של ביה"ח שבו היא עבדה).. מזכיר לי את המחברות שהיה רשום עליהם "כולנו אומרים - תודה, סליחה, בבקשה"... את המקלטים בחצר שהיינו מטפסים עליהם, את השכנים שלי מלמטה שהיו משחקים איתי (אפשר למצוא אחד מהם, את סערור, בפורום תוכניות 102FM, הוא מגיש תוכניות ברדיו).. מזכיר לי את אמא של סערור שלימדה את אמא שלי להכין ג´חנון... את המזרן המעפן שהיה לנו בסלון... ובכלל לוקח אותי אחורה לתקופה הרבה הרבה יותר תמימה.. ומדהימה..

OMO

New member
שירים חדשים, יחסית

כנראה שאני טיפל´ה יותר צעיר ממכם השיר של הילדות המוקדמת שלי זה "אין מוצא" של אדם שיר האהבה הראשון שלי לבת היה "אנד איי וויל אולוויז לאב יו" של ויטני יוסטון, וזה היה כשהייתי בן עשר ולא יעזור בית דין, שיר הילדים הכי מתוק זה "תני לי להחליט" של ריטה CAN I BE MORE QUEERRER??????????

MARMELAD

New member
הסלואו הראשון שרקדתי :

במסיבה אצל חבר שלי - בר מצווה אם אני לא טועה - היה Another Day in Pardaise של פיל קולינס...

לירוי25

New member
אצלי זה היה דווקא לצלילי הדואט

של קיילי מינוג וג´ייסון דונובן.

לירוי25

New member
מאי מה יהיה בסופנו?

אולי אנחנו פשוט נשמות טועות שהלכו לאיבוד? אולי בכלל הופרדנו בלידתנו?

.m

New member
אוי, נשמון שלי... ../images/Emo23.gif

בסוף עוד נגלה שרקדנו אחד עם השניה...
mai

../images/Emo6.gifהיי! גם אני...ג´ייסון וקיילי...../images/Emo23.gif

Together... אוח...כמה מתוק וקיטשי...בדיוק כמו שאני אוהב. הוא עדיין מ-א-ד חביב עליי...וכמובן שיש לי אותו על דיסק, ואני אפילו מקשיב לו הרבה... ג´ייסון... קיילי... אאאאאאהההההההה.........

**Blue-Lagoon**

New member
אין מוצא

אדם מטיל ביצה חיחיחי גם לי מוכר השיר הזה, לאן הוא נעלם באמת?! והשיר של ויטני יוסטון... חיחיחיח היינו שרים את זה (כמובן רק את המשפט הזה כי לא ידענו את ההמשך) והשיר סלואו שאני זוכרת שהיה היסטריה אצלנו בכיתה ז´ היה UNBREAK MY HEART של לא זוכרת מי.... שירי ילדים? אמממ אני גדלתי רק עם שירי ילדים באנגלית\צרפתית ואת "אפונה וגזר" וכל אלה הכרתי רק בכיתה ג´ או ד´ (ילדות עשוקה
)

MARMELAD

New member
אוי ואבוי - אני זקן ../images/Emo5.gif

unbreak my heart של טוני ברקסטון היה שיר הטירונות שלי ואצלך בכיתה ז´? בן כמה אני? חמש מאות???

**Blue-Lagoon**

New member
well, that´s because I´m 17

but still it doesn´t make u any younger
sorry for the english, I don´t have my Hebrew keyboard anymore *sob*

למעלה