היה לי משעמם נורא - אז סקר משלי

nir2323

New member
הTV של שנות ה70 = ערוץ יעודי לגייז?

מדברים על ערוץ חדש, יעודי לגייז. לא היה לנו כבר כזה? להלון התוכניות של הלימודית בשנות ה-70 -ריץ´ רץ´ - עם שיר הנושא:- "את הריץ´ את הרץ´ , את הריץ´ רץ´ נפתח ונראה עולמות משונים..." -בחדר עם נטחני. -רגע עם מצוצלי כל הזכויות שמורות ליונתן קוניאק, ב-5 הדקות האחרונות, של התוכנית של יונה אליאן , הבילויים. והוא מאוד הצטער על כך, שלוח השנה של כבאי ניו יורק (מפגינים גופות מפותחים), מתעכב השנה!

spainbar

New member
וואו..אין כמו שירי ילדות להרגיש זקן

אני ממש התרשמתי, אפילו שלפי דעתי השיר שלי מנצח (ושוב כשקישקתא בתחרות משלו)...נכנסתי לטירוף של דירוג - שירים, סרטים, ספרים, עוד מעט ואני יכול לפתוח תוכנית רדיו - "שירים ולהיטים"...... פתאום אתה שם לב איזה זקן אתה, בעיקר כשOMO כותב ששיר הילדות שלו זה השיר של אדם.... are we that old????????? ועוד יותר כשאתה מדבר עם חברה צעירים (אני נשמע כמו קיבוצניק זקן על ימי הפלמח) על תוכניות ילדים... קישקשתא, מר-קו, ברבאבא... קצת על שחור לבן, ערוץ המזה"ת (magic book, flying house...) אבל האמת שזה תמיד עושה מצב-רוח טוב - ואני הולך למצוא את הדיסק...my quest for the holy disk (לצעירים שבינינו - הכוונה ל"מונטי פייטון-והגביע הקדוש" - הסרט המצחיק ביותר (או לפחות בעשיריה). השמך בילוי נעים... (אווווו עכשיו נזכרתי בדוד אליקופטר...מי זוכר?) ס´

OMO

New member
מצטער לזרות מלח על פצעים (ישנים)

חי חי חי. טוב ממש לא הייתה כוונתי להראות לכולם כמה שאתם מאותגרים גילאית. פשוט, אדם היה הראשון שגרם לי להבין שאני קצת שונה מהילד שמשך לבנות בשיער וחברו הטוב שמציץ להן מתחת לחצאית. בימים טובים של שקט, אפילו לפני האינתיפאדה הקודמת, אני הייתי נהנה לשים את הקסטה של אדם או אילנה אביטל (אנחנו מהאסכולה של מעריצי ירדנה ארזי) והייתי עושה חיקויים נהדרים, מדמה את המטאטא למיקרופון (ולזה דווקא מצאתי תחליפים הולמים בגיל ההתבגרות) ושר בקול ניחר. בהדרגה אגב התפתחתי (אני כבר שומע גלי עטרי), והיום אני מסוגל לראות את אדם באיזה פאנץ´ ליין ולצחוק על הימים ההם.

nir2323

New member
אדם וירדנה

אדם חי ומקריח. OMO אז אתה הייתה מהחבורה שהתיזה דיו על עופרה חזה, כן ,זוכר שקראתי על זה במעריב לנוער. וזוכרים את המבחנים של "דע את עצמך", והמדור על בנים ועל בנות.?

MARMELAD

New member
לדעתי זה היה ההפך...

עד כמה שאני זוכר אלו היו המעריצים של עופרה ששפכו דיו על ירדנה... או שאני לא זוכר
בכל מקרה אני הייתי ממחנה ירדנה. היום זה נראה לי ממש מטופש ...

OMO

New member
כבד את ירדנה ואת הוריך

טוב בכל זאת אני קצת צעיר בשביל שתהיה לי הזכות להגיד שהייתי במלחמת ההופעות של השתיים, אבל עד היום אסור להגיד אצלנו ע*** ח** בבית... מה שמזכיר שצנזרו לי את הפרקים של פרפר נחמד רק בגללה!!! לא רק דיו, היו גם ביצים ועגבניות, קרעו להן את השמלות ושמו להן רגליים. היה פעם מצחיק. ומה לדור של היום ניתן לעשות? מלחמה בין רונית שחר ומיקה קרני??? לא נראה לי.

לירוי25

New member
אסכולת ירדנה עוצמה בכלל!

אמר לירוי בשוונג צבאי ולא מובן משהו.. את אדם אפשר לראות גם בערבי נוסטלגיה ב"תכלת". שזה אגב המקום שגורם לי להבין עד כמה הזדקנתי, בפרט כשירון אשבל מתקלט שם שירים מהבר מצווה שלי.

spainbar

New member
שוב פעם תוך כדי שעמום../images/Emo109.gif

בכל נושא שתי "הדיוות" לשעבר (ירדנה ועפרה...) אני חושב שההופעה (הממש ממש ממש ישנה) של חנה לסלאו (עם המחלקת תה) מסכמת - וכמה החיים היו פשוטים עם ערוץ ישראלי אחד, ערוץ מזה"ת אחד ואלוהינו אחד (לא להיפגע). בכל מקרה גיליתי (מעט בבושה) שיש שיר שמופיע בטלויזיה שפשוט תפס אותי, שיר ממש חמוד, קצבי ומגניב (3 מילים חסרות משמעות) - השיר שמופיע בקטעי ביניים בערוץ 18 - star world למי שיש כבלים.. השיר - "absolutly everybody" - שיר מעולה... (נותן מצב-רוח טוב). ואם כבר מעלים זמרים ושירים מן האוב יש את הגדולה - "דפנה ערמוני" בביצוע השיר "רוצה לעוף..." שישו ושמחו בשמחת תורה.... ס´

my self

New member
דפנה ארמוני

ולשיר קוראים "אוהבת אותך עוזבת אותך", במקור של שלום חנוך

OMO

New member
אגואיזם משלי...

ולי יש את כל השירים שהוזכרו עד כה במחשב, אך לו רק הייתי יודע כיצד מעבירים קבצים לרשות רבים, העולם היה מתחיל לחזר אחריי בטירוף...

my self

New member
אני לא יודע...

כמה אנשים ירדפו אחריך בגלל דפנה ארמוני או ירדנה ארזי...

למעלה