היה לי משעמם נורא - אז סקר משלי

MARMELAD

New member
פספסת פצע אחד.. שאני אעביר לך מלח?

הזוועה... כשנולדת כבר הייתי בבי"ס... הזקנה נותנת בי את אותותיה אני מרגיש כמו אבא שלי *SOB*

**Blue-Lagoon**

New member
tough life huh?

23 is such an old age u´re going to die soon OH MY GOD!!! hehehe kidding u´re not THAT old
(I feel like being mean today, nothing personal)

טל קר

New member
לא נכון - שיר הפרידה האולטימטיבי-

"יאללה ביי" של אריאל הורוביץ. הפרידה האחרונה שלי היתה לפני שלוש וחצי שנים בערך, ואז השיר הזה התנגן, וזה מה שזמזמתי לעצמי ברגעים קשים. "לא, אל תעשי לו סצינה. לא, זה לא כדאי. אם זה ברור, אמרי לבחור, אמרת שדיי אז יאללה ביי" טוב, הלכתי לדיסק, והנה המילים: "ובערב אצל אחותי במרפסת הלבנה היא סיפרה לי בפרטי פרטים איך עזב הבן זונה אז אמרתי יש כמה כללים שתמיד שומרים עלי תני לי רק לתרום לך שתי מילים יאללה בי לא אל תעשי לו סצינה לא זה לא כדאי אם זה גמור תאמרי לבחור אמרת שדי אז יאללה בי זה נכון שהוא תמיד עשה אוכל סיני וגם פאי אז תאכלי החודש מקופסה ויאללה ביי שאף פעם את לא תבקשי תן לי רק עוד צ´אנס אולי אז יהיו לך קצת ימים קשים ויאללה ביי לא אל תעשי לו סצינה לא זה לא כדאי אם זה גמור תאמרי לבחור אמרת שדי אז יאללה ביי

לירוי25

New member
"נגיעה אחת רכה" של נורית גלרון

זה שיר הפרידה האולטימטיבי שלי. הקדשתי אותו לאקס המיתולוגי בכל וריאציה אפשרית. (אה כן, וגם ברדיו!)

MARMELAD

New member
שיר דכאון אולטימטיבי...

NOTHING COMPARES TO YOU - בגירסא של שינייד... לבכות. ו YOU ARE THE WINGS BENEATH MY WINGS - של בט מידלר מפסקול חופים - שבכל פעם מחדש הופך אותי למכונה לייצור דמעות בסיטונאות (הנחה למשלמים במזומן) ו... אמנם זה מזעזע... אבל MY HEART WILL GO ON - במשך שנים גרם לי לבכות ולהיזכר בחבר לשעבר. עד שפגשתי את האקס המיתולוגי והחבר ההוא נשכח.

טל קר

New member
אח, השיר הזה של שייניד אוקונר,

לבכות, בהחלט לבכות. NOTHING COMPARES, NOTHING COMPARES TO YOU

dodobird

New member
../images/Emo47.gifשיר הכאב../images/Emo47.gif

- The show must go on אחד השירים היחידים שמצליחים להעביר כאב, לדעתי, בלי להיות קיטשיים ומעיקים, מה גם שהעוצמה מתחזקת כשיודעים את הסיפור.

שיר דיכאון נוסף עם נטיות התאבדותיות

TROUBLE IN MIND בביצוע של מריאן פיית´פול. תורידו את זה אם אתם לא מכירים. אבל אני לא אחראי לתוצאות

dodobird

New member
אויש באמת, איך שכחנו../images/Emo2.gif

Please send me someone to love - Sade אבל זה רק אם אתם ממש נהנים לשבת ולבכות על מר גורלכם (אין לי חבר, אף פעם לא יהיה לי, אף אחד אף פעם לא יאהב אותי, אני בסוף אמצא אכול-למחצה ע"י כלב אלזאסי)

dodobird

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא קראת את יומנה של ברידג´יט ג´ונס? לא יפה ילד...

שיר ילדים

היו שניים שהיו ממש קריטיים: 1. ההורים שלי שניהם עולים חדשים (היום כבר לא, אבל אז כן), אז אמא היתה שרה איזה שיר ערש שלימדה אותה איזה מטפלת פרסית אחת. זה הלך בערך ככה: נומה נומה נוו-או-מה נוו-או-מה נוו-או-מה נומה נומה נו-או-מה בן ק-טן (פעמיים) ואז הפזמון הפדופילי להחריד: בן קטן בן קטן בן קטן קטן ק-טן 2. היתה איזה עוזרת גננת שהיתה מקליטה את עצמה לקסטות של שירי ילדים, ומשמיע לנו. אז היה שיר על סופגניה. סו סו סופגניה. משהו כזה. נורא.

the_new_guy

New member
"תני לי להחליט"

גם לי השיר זכור מהילדות, אבל בביצוע המקורי (לא זוכר של מי, אולי ג´וזי כץ?)

OMO

New member
פסטי-פסטי-פסטיגל

ממש ממש במקרה יש לי כאן את דיסק האוסף של ריטה "תחנות בזמן" ואני מצטט: תני לי להחליט, מילים-עדה נסטוביץ´ (וירצברג), לחן-אילן וירצברג "בחנוכה 1994 הקליטה ריטה את הביצוע לשיר "תני לי להחליט" במיוחד לכבוד ה"פסטיגל" והופיעה בחלק האמנותי של המופע." אה, שיט. איבדתי את הפואנטה. ג´וזי כץ? באמת???? אוי ואבוי לי!

למעלה