היה לפני שניה את ניוד בגלגל"צ

ניניייי

New member
היה לפני שניה את ניוד בגלגל"צ

אוף אני כ"כ לא רוצה שיתחילו לשים שם רדיוהד/: אני מאוד מאוד מקווה שהם לא הולכים לחרוש על הדיסק החדש הוא כ"כ איכותי שלא מגיע לגלגל"צ לשים אותו.. לפחות זה בלילה ><

Alice108

New member
לא לדאוג

נהגי משאיות ששומעים רדיוהד באמצע הלילה לא יקנו את הדיסק כשיחזרו הביתה ובטח לא ישימו שיר של רדיוהד בתור צלצול לפלאפון..
אז עדיף שהם ישמעו אותם מאשר תיכוניסטים אימואים שהופכים כל להקה לקשקוש אחד גדול!

אני לא מבינה מה רע בזה שתהיה גם מוזיקה

איכותית בגלגלצ... זה היה יכול להיות מאוד משמח ... באופן אישי אני די סובלת לשמוע רדיו בבוקר כי חוץ מעידן יניב ואריק ברמן אין כלום ברדיו אני ממש אוהבת שיש שירים שאני אוהבת ברדיו אנלא מבינה איפה הבעיה שיהיו גם קצת שירים יפים בין כל הזבל הזה שמשדרים ברדיו

V e g

New member
מצטרף ואף מוסיף

אז מה יקרה אם חו"ח לא רק הקהל של רדיוהד ישמע את המוסיקה שלהם? אנשים עלולים לשפר את הטעם שלהם, מה כל כך נורא בזה? הסכנה הכי גדולה למעריץ, זה שהוא מתחיל לקחת את עצמו יותר מדי ברצינות. חברה זו סה"כ מוסיקה, ומוסיקה היא שפה שכולם מבינים. אני בטוח שרדיוהד לא כאלה אליטיסטיים - הם רצו שהמוסיקה תגיע אל כולם, אם זה בהוצאת האלבום או בטלקאסט. אז למה זה אמור לשנות משהו עבורנו, שמשמיעים אותו ברדיו, איזה שלא יהיה...

Roy1232

New member
דווקא כי הם להקה כ"כ ייחודית

אני מבין למה זה מכאיב לאנשים שרדיוהד ייכנסו לתרבות הפופ.

kittycatbone

New member
הם כבר בתרבות הפופ

מאז קריפ..
אולי קיד א' ומעלה קצת החזיר אותם לשוליים מבחינת המיין סטרים וכאלה- אבל עדיין, שירים מתקופת אוקיי קומפויטר ומטה שמים הרבה פעמים בגלגל"צ למשל פה ושם. =) ומעטים האנשים שלא מכירים את קריפ, אז אני לא חושבת שאפשר לקרוא לזה כבר "להכנס" לתרבות הפופ
אני זוכרת שפעם בסדנה של מגמת אמנות, כי אנחנו תמיד שומעים שם גלגל"צ בזמן שמציירים.. היה את קריפ, ואחת מהכיתה שלי שלא הייתי מכנה עם טעם מוזיקאלי נהדר, למרות כמה יציאות פה ושם.. אמרה "אוי אני כל כך אוהבת את השיר הזה!!!" סתם דוגמא

Roy1232

New member
מה שמפריע

זה שאנשים שאין להם הערכה מינימלית למוזיקה וצורכים מוזי-זבל רק כי זה מה שמשמיעים להם לא צריכים ליהנות מהגאונות של רדיוהד. אולי אני רשע מאוד כי אני אומר את זה, אבל לא נראה לי שאני היחיד שחושב ככה

זה דבר פלצני מאוד להגיד. מוזיקה זה להמונים

מוזיקה טובה צריכה להיות דבר נגיש זה נחמד שאתה חושב שאתה אנין טעם אבל ההודעה שלך הייתה בגדר התנשאות לדעתי.

Roy1232

New member
אמרתי משהו על נגישות?

האמת, אני אפילו ממש אהבתי את המהלך של ההורדה בחינם. פשוט מפריע לי שאנשים ללא הערכה למוזיקה ייהנו מזה (איפה בדיוק אנינות טעם נכנסת?
).

זה שיש להם טעם שונה ממך

אומר שאין להם הערכה למוזיקה? איזה שטויות באמאשלי.

kraz11

New member
הבעיה ...

היא שאצל אנשים כאלה אין בכלל טעם והערכה למוזיקה....הם אוהבים כמעט כל מה שמשמיעים להם בגלגלצ וכשהם שומעים משהו שונה ולא מוכר הם אוטומטית לא אוהבים ז"א אנשים כאלה (הרוב לפחות) לא באמת אוהבים מוזיקה ואת זה אני יכול להגיד לפי כמה אנשים שאני מכיר אבל זה לא אומר שיש לי משהו נגד זה שגלגלצ ישימו שירים של רדיוהד ודומיהם אלא ההפך ...בכיף

אתה מכליל בטירוף ../images/Emo69.gif

אתה חושב שלאנשים שאוהבים אך ורק ז'אנר מסויים (נגיד היפ הופ) אין הערכה למוזיקה? או שהם לא באמת אוהבים מוזיקה? סלח לי, אבל זה בולשיט.

Knives Out

New member
הבעיה היא שרק אני שומע מוסיקה טובה, כלהשאר לא

וכל השאר שומעים חרא!!! חראאאא סתם, לא. אבל אני בכיוון, עוד כמה שנים של רדיוהד ואני יותר פלצן מאתגר קרת אפילו

למעלה