היה לפני שניה את ניוד בגלגל"צ

Pygmy puff

New member
מה שהוא אמר

ותודה.

אה וגם,

אחרי שנודע לי שרדיוהד התפרסמו בעקבות קריפ שהושמע ברדיו, את לא יכולה לבוא בהצהרה של "לא מגיע לגלגל"צ לשים אותו". בתור אחת שמקשיבה בדר"כ ל-88FM (תחנה של זקנים אבל מוזיקה טובה !), אני רוצה שגלגל"צ ישמיעו רדיוהד כדי שיהיו יותר תחנות שאני אוכל להאזין להן וליהנות, ויודעת מה, הלוואי שכל התחנות בארץ ישמיעו רדיוהד.

o pie

New member
גם אם יהיה רדיוהד בגלגלצ...

זה לא שווה את כל החרא האחר שנמצא שם. ואני לא שונא פופ, האמת שאני נותן איזה שעתיים בשבוע ל-MTV. אבל גלגל"צ זו תחנה נוראית.

מאוד עצוב מה שקורה בגלגלצ עכשיו במיוחד בגלל

התרבות הזאת של בוגרי רימון שאני לא רוצה לזלזל חלילה אבל הם סופר לא מוזיקליים לדעתי ובכלל עידן יניב שעושה איזשהו תת ז'אנר משהו בין פופ למזרחית עושה לי להקיא, אז אם בין "סרט הודי" ל"שמעון השכן" הייתי שומעת סייל טו דה מון או אה וולף אט דה דור או שיר שאני חושבת שהוא יפה באמת שזה היה עושה לי את היום.

MorningBell

New member
ובכן,

אני לא אגיד שזה לא מבאס לשמוע את זה ברדיו ולדעת שזה כל כך נגיש, ואני אפילו לא יודעת למה, אולי בגלל שזה כל כך נגיש לאנשים ברדיו שהם לא באמת עוצרים ומתעמקים במוזיקה, זה לא כמו שמישהו בוחר לשמוע משהו מסויים, ע"י קניית דיסק,ע"י האזנה במחשב או כל דבר אחר, וזה נותן לו כביכול "תירוץ" להתעמק במוזיקה. כשזה מושמע ברדיו אנשים לעתים קרובות לוקחים את זה כמובן מאליו, כעוד שיר מניי רבים, לא משנה כמה השיר או הלהקה גאוניים - כשזה מושמע עם "אמנים" שהמטרה היחידה שלהם ביצירת מוזיקה זה שהיא תתחבב על כמה שיותר אנשים ושהם מנסים לירות כמה שיותר חצים שיפגעו בכמה שיותר שכבות אוכלסיה שיאהבו את המוזיקה שלהם וכך הם יעשו יותר כסף, זה לא יתן לאנשים שום רצון להתעמק ב"גאוניות" הזו, ובגדול אני פשוט חושבת שזה לא מתאים. נראה לי מוזר לשמוע עידן יניב ברדיו ומיד אח"כ שיר של רדיוהד. וגם כל דבר שמושמע ברדיו, אם הוא תופס, בד"כ יש נטייה להשמיע אותו שוב ושוב עד שהוא מאוס על כולם וזה ללא ספק מוריד. אבל, למרות זאת, באמת יש הקטע של לחשוף כמה שיותר אנשים למוזיקה הזאת ובעצם לתת להם הזדמנות לקחת בזה חלק. לפי דעתי המצב כמו עכשיו הוא דיי אידיאלי - גם לא משמיעים אותם יותר מדיי, אבל כן משמיעים אותם מדיי פעם ונותנים לאנשים "טעימות" מהמוזיקה שלהם והזדמנות באמת להכיר אותם, מעין חלון לשאר המוזיקה הנפלאה שלהם.

למעלה