היה לפני שניה את ניוד בגלגל"צ

kraz11

New member
זה לא מה שכתבתי

לא דיברתי על ז'אנרים אלא על תחנת רדיו מסחרית כמו גלגלצ רוב האנשים שומעים את זה ואז כשאתה מחליף להם ל106 ויש איזה שיר שהם לא מכירים אחרי 10 שניות מתחילים להתבכיין שזה הזוי ולא יפה. אולי אני מכליל אבל באמת שרוב האנשים האלה אטומים מוזיקלית...או לדעתי הם לא באמת אוהבים מוזיקה יענו נחמד שיש ברקע וזהו. אז יש כמה אנשים שנהנים נגיד מגלגלצ בעבודה וכשנוסעים הביתה באוטו הם שמים את קיד איי אבל אני אישית לא מכיר אנשים כאלה

MorningBell

New member
. . .

אני חושבת שאנשים כאלה פשוט לא מתעמקים במוזיקה, משמיעים להם משהו שנשמע נחמד ונעים והם אומרים "אוקיי! נשמע טוב". וכמה קשה כבר לעשות שיר שישמע נחמד ושיתחבב על אנשים? תלוי אם זו הכוונה של האמן - אם הכוונה שלו זה באמת אמנות ולתת לעצמו ביטוי דרך המוזיקה, או שהכוונה שלו לעשות כסף ולהפוך את המוזיקה שלו לבינונית ומטה שתפגע בטעם של כמה שיותר אנשים, וחבל שיש אנשים שלא מבחינים בזה, או שפשוט לא אכפת להם. מעטים המוזיקאים שבאמת מצליחים לבטא את עצמם ולתת לאמנות שלהם ביטוי ונאמנות מקסימליים, ובכ"ז להכנס למיינסטרים.

Faust Arp

New member
אני מבינה לגמרי על מה אתה מדבר

כואב לי לראות כל יום איך החברה שלנו מתדרדרת, יש מעט מאוד אנשים שאני יכולה לדבר איתם היום על מוזיקה טובה והם יבינו על מה אני מדברת

Pygmy puff

New member
../images/Emo45.gif

FunkyMonk

New member
זה עצוב

לרצות שמשהו יהיה "נונ מיינסטרים", רק בשביל שתוכלו להגיד את זה? עזבו את זה שרדיוהד זה ה-מיינסטרים (כבר חמישה שבועות שהם הלהקה הנשמעת ביותר בעולם, וגם לפני זה הם היו שלישיים).. נניח שהם לא מיינסטרים לרגע. אם פתאום הם יהפכו להיות מיינסטרים תפסיקו לאהוב אותם? אתם באמת אנשים עצובים. זה נראה כאילו כולכם שומעים רדיוהד לא כי אתם אוהבים את המוסיקה, אלא בשביל שתוכלו להגיד "וואו, איזה כיף, המוסיקה שאני 'אוהב' לא מושמעת אף פעם בגלגל"צ! " זה פתטי. זה עצוב. רדיוהד לא צריכים אוהדים כאלו. לא עברה בכם המחשבה שאולי העובדה שרדיוהד נכנסים לפלייליסט של גלגל"צ, מראה על מגמה של שינוי (שבוודאי מגיעה בעקבות החלפת העורך), אולי שינוי לטובה? וגם אם לא, ואנשים "אימואים", או "ערסים" יתחילו לשמוע רדיוהד - מה רע בזה? כרגע נראה לי שכולכם שומעים רדיוהד בשביל הפוזה, ובשביל שתוכלו להגיד כמה אתם מגניבים שאתם שומעים להקת שוליים. (ואני שוב אזכיר לכם, שזה בדיוק ההפך) בקיצור, אתם לא רק לא מראים את אהבתכם לרדיוהד, אלא אתם נותנים תחושה כאילו אתם כלל לא אוהבים אותם. תעשו לי טובה אישית ותפסיקו עם זיוני השכל האלה.

Roy1232

New member
אוקיי

אני סתם משחית שעות מזמני הפנוי בשמיעת להקה, סתם כדי שאני אוכל להתלהב שאני שומע נון מיינסטרים, איך עלית עליי כל כך מהר? thumbs_up נ.ב. אוף דה רקורד, אנשים אשכרה צוחקים על רדיוהד ואני מגן עליהם.

Heirloom

New member
מסכים לגמרי.

אני רק מחכה להשמעות ביורק בשלוש בלילה בגלגל"צ. אני לא מבין את האנטי כאן להשמעות של השירים החדשים או הישנים של הלהקה שם, הלוואי עליי אם אינוסנס היה נכנס לפלייליסט.

kittycatbone

New member
אינוסנס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האמת מאוד מתאים לו להכנס לפלייליסט! בעיקר בגלל טימבלנד! [או שהתבלבלתי בשמו?
אעעע]

Heirloom

New member
לכן ציינתי אותו,

הוא נראה לי הטראק שיכול להתקבל הכי בקלות בגלגל"צ, במיוחד בעזרת טימבלנד. כן, אבל חוששני שזה לא הולך לקרות.

Pygmy puff

New member
אתה צודק,

אבל מפה ועד להגיד "נראה לי שכולכם שומעים רדיוהד בשביל הפוזה, ובשביל שתוכלו להגיד כמה אתם מגניבים שאתם שומעים להקת שוליים"? זו ממש הגזמה. אני מנמש לא חושבת שמישהו כאן בגלל שנראה לו מגניב לשמוע רדיוהד, אף אחד כאן לא קורבן הייפ- אני מניחה שרובנו כאן בגלל שהם פשוט אוהבים את המוזיקה. מצד שני, אני גם יכולה להבין את הרצון "לשמור" את רדיוהד הרחק מהמיינסטרים. ולראיה- בשרשור הזה וגם בכמה מתחתיו יש דעות לכאן ולכאן. אני לא מבינה את הקיצוניות של אנשים פה- לא צריך לזעוק בייאוש כשאתם שומעים את ניוד מיד אחרי עידן יניב או וואטאבר, אבל גם לא צריך להסיק מסקנות כמו "אתם חבורה של אליטיסטים (טוב נו, אנחנו חבורה של אליטיסטים
) שמתעבים כל דבר שמתקרב למיינסטרים". פרופורציות.

juventina

New member
../images/Emo45.gif

באמת שנמאס לי כבר מהוויכוח הזה ולכן לא התכוונתי להגיב פה, אז תודה שהגבת את התגובה האינטלגנטית הזאת.

kraz11

New member
../images/Emo45.gif

לא מבין מה הבעיה בזה ששמים שירים טובים ואהובים בתחנה המעפנה הזאת גלגלצ זה תמיד מפתיע לטובה ואני אישית חושב שהייתי שמח אם השירים הכי אהובים עלי והכי אישיים היו מושמעים ברדיו שעוד אנשים ישמעו

FunkyMonk

New member
כמובן שאני לא חושב כך באמת..

אני רוצה להאמין שכולם כאן שומעים רדיוהד בגלל המוסיקה ולא בגלל שום סיבה אחרת. אבל ההודעות של חלק מהאנשים כאן, גורמות לי להרהר בדבר.

Alice108

New member
../images/Emo122.gifשיט!

רציתי להגיב לPygmy puff ולהגיד לו שהוא צודק.

למעלה