היה ממש ממש כיף

eliane1

New member
היי חזרתם הביתה בשלום?

תודה רבה לכוווולם היה מקסים ותודה מיוחדת לרבנית המוכשרת

Sימה

New member
חזרתי--עייפה ומרוצה

והתודות : לענת שאספה אותי ועזרה לי עם המשאות שלי לרבנית--על האירוח המושלם עם כל הפרטים . נישארת חייבת לי סיבוב על הטרקטורון--תיזכרי . לסמדי על האירגון לאור על הקניה הכבדה של צמר ללורלי--על הצמר לשלומי שבא לבקר לגולדפיש שהביאה לי מלאכיות עץ לכל החמודות שהישתתפו בהפניניג הזה --- אתן מקסימות אחת אחת ומוכשרות ש"חבל על הזמן" ולחברתי לשולחן העבודה MD עבדנו, ליבדנו ,פיטפטנו, ריכלנו - הכל 100 תודה לכולכן על המזונות שהיכנתן---היגזמתן !!!!!!!! באוכל שנישאר אפשר להאכיל חצי עולם . ת ו ד ה

Sימה

New member
רגע רגע-----

תודה לקשת על הספוגים האדירים שהביאה ותודה על המחצלות

md55

New member
זרתי הביתה כולי מאושרת ועיייייפה.

עם תחושה ניפלאה של קבלה ונתינה. כולן עזרו לכולן ,היתה חויה ענקית והתוצרים ממש יפים עוד יהיו תמונות.אז תותה לרבנית על האירוח הניפלא היה 10 תודה לסמדי ואור על האירגון והעזרה ועל היותן כה נחמדות. לאור על קנית הצמר , לקשת על הבומר הספוג ועוד כל מני דברים חביבים,[ובכלל נעמת לי מאוד]. היה לי כייף ללבד ולהתקשקש עם סימוש ועם ענת המצחיקולה . ובכלל עם כל הבנות הנחמדות שהיכרתי היום היה כייף אדיר , תודה לכולכן.

היה ממש ממש כיף../images/Emo70.gif

תודה לכולכן על יום נהדר
תודה לרבנית על האירוח
תודה לסמדי על הארגון ועל העזרה
תודה לאור על הארגון, הצמר הרב שסחבה ועל העזרה
תודה ל-MD על ההדרכה
(אני מחכה לתאריך לפרחים, בינתיים אנסה להכין לבד...) תודה לשרונאל ושירשושה על החברותה
ותודות לרוב לסימה, רותי, לורליי, אניסה, גולדפיש, אליאן, לאסי וענת שכל אחת בדרכה הנעימה את זמני ביום הכ"כ כייפי הזה
עוד מעט אמשיך לעבוד על התיק, נשארו הסיומות ואנסה להכין פרח אם ישאר לי כוח. בינתיים תמונה שלו רגע לפני שהוא מוכן...

Sימה

New member
קשת - קצת אור על התיק שלך

יצא לך מקסים. קצת פרחים וזה משו משו תיתחדשי

אור224

New member
כל הכבוד על המרץץ

הפרח נפלא ומוסיף מאוד מאודדדד לכלי ל....אגוזים....אורז....
תתחדשייייייייייייייייייייייייי

smady a

New member
סימהההההההה אחלה כלי יצא לך.

כל הכבודדדדדד אך איזה יום מלובד.

Sימה

New member
עכשיו אני רוצה ללמוד פרחים מכל סוג

וללבד תיק חדש מהצמרים שקניתי משלומי- כמה שכבות עשיתן היום לתיקים שלכן ? והאם עבדתן כולן עם מרינו ???? הופתעתי מהתיקים המדהימים שהכנתן. מדהים !!! אני מקווה שצילמתן את כולם .

אור224

New member
כן,כולן עבדו עם מרינו

והרוב עבדו עם 4 שכבות. כן, אנחנו מתכוננות למחקר על זני הפרחים השונים
נבדוק" אותם "בקרןב ומקרוב.

למעלה