היה ממש ממש כיף

smady a

New member
וואלה חבל שלא צילמנו את הערימה של ה

הספוגים. זה היה גדוללללל

שרונאל

New member
כייף מעייף

היי גם אני חזרתי מאושרת. היא כייף אדיר לעבוד ולהכיר את הבנות הניפלאות. ואני כבר מחכה שהתיק שלי יתייבש ושאוכל להמשיך לעבוד עליו.

shirshusha

New member
אוי כמה נחמד וכיפי - חבל על הזמן

הבנות המקסימות, אור וסמדי אשר היו סובלניות לשאלותי וענו ועזרו לכל אחת בסבלנות והסבר האוכל המדהים שכל אחת הביאה - בנות אני מזכירה לכן להעלות מתכונים!!! הרבנית שנידבה לא רק את ביתה אלא גם את החצר הגדולה - תודה לכולכן היה לי יום נפלא!!!! התיק יצא משגע אעלה תמונות כשאוכל (בינתיים על המחשב של אחותי... בשלי האינטרנט לא עולה)

וו'אלה היה כייף../images/Emo140.gif

תודה שכיבדתן אותי בנוכחותכן
תודה לסמדי ואור, צוות הוואי ובידור
תודה לקשת על הספוג והפינוקים
סימה, הישבן שלי מודה לך על המתוקים שהענקת לו
תודה לכל הבנות המקסימות, שהגיעו אלינו מכל קצוות הארץ
ותודה גם למימי הכבשה שהעניקה לנו מצמרה ושלחה אותה בדיוור ישיר עם שלומי
(אין אייקון של כבשה) למרות שלא סיימתי את התיק שלי (אפילו לא קרוב לזה
), מבטיחה להמשיך ולעדכן אתכן לכשאסיים בעוד שנה-שנתיים. והמקרר שלי? מלא לחודשיים הקרובים
יעוצב אייקון כבשה לאלתר

anisa04

New member
כיף, כיף ../images/Emo13.gif וגם מעייף ../images/Emo178.gif

איזה יום ! היה פשוט נהדר. כל כך נהנתי. שמחתי לפגוש ולהכיר את כוללללכן. תודה לכל המסבירות, העוזרות והמעניקות מכל הלב. תודה לרבנית על האירוח הנדיב. ובכלל כולכן מקסימות. מחר אנסה לסיים את התיק ולהעלות תמונה. מקווה שלא יהרס במכונת כביסה. ולסיום- המתכון של סלט הסרדינים שהבאתי: חומרים: 2 קופסאות סרדינים בשמן זית, 1 צנצנת אנשובי (אני לא שמתי- לא אוהבת), 2 לימונים כבושים קצוצים דק מאד, 1 בצל סגול קטן ושני גבעולי בצל ירוק קצוצים, 15 זיתים מקומטים מגולענים קצוצים, 1/4 כוס שמן זית, 1כפית חומץ בלסמי או בן יין, מעט פלפל שחור גרוס. הכנה: לפורר את הדגים ביד. לשפוך את את כל החומרים לקערה ולערבב. לתת לסלט לנוח חצי שעה לפני ההגשה.

ANISA, שמחה שהגעת הביתה בעירנות ../images/Emo3.gif

לא בטוח שעשית טוב כששכחת את הצמר בבית של רומנים
את בטח מכירה את הרפיוטיישן של העם שלנו

anisa04

New member
נו טוף

רומני הגונב מרומני- פטור. למזלי בעלי שיחיה נהג , אני רק הייתי צריכה למצוא את דרכי ממך לראש העין והצלחתי ללכת לאיבוד 15 פעמים. דרומית מחיפה זה פשוט ג'ונגל! יאללה, נלך להשכיב את הילדה, בטוח אני ארדם לפניה

אור224

New member
תודה רבההה על המתכון

הסלט הזה מושלם. שמחה שהגעת הביתה בשלוםםםם.

ענ2ת מוסרת שברגע שיתוקן המחשב שלה

היא תעלה את התמונות. ענתי, ה- FAIRY שלך פרפר לי את עור הידיים
בפעם הבאה, מביאה את סבתא ג'מילה

אור224

New member
היה מויייייייי כיףףףףף../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

המון תודות לכולכן על יום מהנה , מעייף אבל כיפי.
רבה לכבוד הרבנית. רבניישןןןןןןןןןןןן -תודות על האירוח מכל ה
.
רבה לסמדי על האירגון ולא פחות חשוב על הרוח החיה.
רבההההה ללאסוש על הטרמפ הלוך וחזור. בנסיעה בבוקר הרכב היה עמוס בציוד,צמרים ואוכל בדרך חזרה עמוסססססס במצב רוח טוב וחיוכים.
רבה ל
,שהיתה ידידותית אלינו ולא הציקה לנו יותר מידי. סימה, השמש ראתה את השמשיה ונבהלה
תודה רבה רבה לכולכן, על מפגש נעים,טעים וכיפי. וכמעט שכחתי----- תודה רבההה רבההה בשם ה
שאכל את עוגת הפרג, שסמדי אפתה. סמדי הוא מוסר,הצליחחחחחחח לך היתה מעולה
שמחתי מאוד להכיר את הבנות החדשות,שהצטרפו אלינו למפגש ושמחה תמיד לפגוש את מי שאני כבר מכירה. להת' במפגשים הבאים.

smady a

New member
../images/Emo9.gifאתחיל בתודה לכל אחת ואחת

שבאה היום למפגש שלנו.
תודה לרבנית שאירחה אותנו תחת עצי הזית בכיףףףףףףףףף כמו תמיד.
תודה לאור יד ימיני הנפלאה .
תודה ללאסי על אחלה נסיעה.תמיד חלמתי לנסוע ולידי שולחן גדול.חחחחחחחח
לגולדפיש המקסימה שבאה לבקר וכל הזמן עזרה. לכל אחת ואחת שהיתה היום היה לי מאוד כיףףףףףףף להיות יחד,,,,לראות את כולכן מלבדות.... ולראות את התוצאות הטובות. והאוכללללללל חבל"זזזזזזזזזזז אנשים שהגיעו מכל מקום כדי שניפגש. לזה אני קוראת.......הידד.

smady a יישר כח

תענוג לקרוא על החברות ,העזרה ההדדית, הפרגון וההתארגנות שלכן .לסדנה ש היתה היום. ממש מקנאה.......גם אני רוצה ללמוד.

goldfish11

New member
למרות שהייתי זמן קצר...../images/Emo24.gif

ולא יכולתי ללבד, עשיתן לי את היום!!! תודה על ההפתעה המדהימה! על החברות האהבה והכייף על העוגה והבלונים (ששכחתי לקחת) עשיתן לי חשק - משהו משהו אז ליבדתי עכשיו דברים קטנים (ותודה לmd55 על ההסבר המדוייק לפרח)... מחכה בקוצר רוח לראות מה יצא לכן... ורבנית - עכשיו אני מבינה את פשר הכימיה שלי איתך - יש לנו אחוות רומניות... תקפצי פעם ונצ'קצ'ק קצת ברומנית צחה...

או ../images/Emo4.gif ברומנית לא נצליח לתקשר

יודעת להגיד רק 3,4,6,7 ובינה בינה נאם קוצ'ינה
גולדי, המון תודה שבאת, שימחת אותי השולחן יוחזר אלייך בקרוב

goldfish11

New member
האמת היא שגם אני לא ממש יודעת

לדבר אבל פועל רומני לא יוכל לעבוד עלי, זה בטוח...

md55

New member
סיימתי את הנעל השניה.

צריך רק להוסיף פונפונים צהובים.

למעלה