היה ממש ממש כיף

אור224

New member
זה תלוי בעובי של החתיכות שמניחים.

עד כמה "פתחנו "את הצמר. יש כאלו ש4 שכבות בהחלט מספיקות. אם 6 השכבות עבות,לדעתי התיק יהייה כבד מאוד, אני בכל אופן "סוחבת " את כל הבית בתיקים שלי.

צודקת, אם יהיו עבות, 6 זה באמת כבד,

אבל, התיק מקבל את חוזקו מצורת השתי והערב של הסיבים, לכן, עדיף להניח 6 שכבות דקות יותר מאשר 4 עבות לדעתי. בכל מקרה, בהצלחה

me31

New member
האם התיק כבר נסחט וקובץ?

אם כן על 30 מעלות וללא סחיטה, אחרת התיק יתקבץ עוד עם עדיין לא קובץ או שאת רוצה שיתקבץ עוד 60 מעלות וסחיטה עדינה אם יש לך מכונה גרמנית יש שם תכנית לצמר - זו הסחיטה הכי טובה

Sימה

New member
תיבדקי באתרים---60 מעלות נראה לי

מוגזם- אני לא חושבת שהירתחנו את נעלי הבית רק נשטף וניסחט . לא להישתגע --שלא יהרס

אני רוצה שיתכווץ קצת

השאלה היא באמת אם 60 מעלות זה לא יותר מדי. נחכה לשמוע מה אומרות שאר הבנות. אני מבינה שסימה נגד. ומצטערת שלא עניתי לך על המסר והמייל - לא ראיתי אותם לפני שחזרתי וגם לא יכולתי לתת טרמפ- אריאל נסע איתי לעבודה והמושב האחורי היה מלא בספוגים, שולחן ושקיות.

me31

New member
התכנית במכונה היא תכנית של שטיפה

לכן אין פה הרתחה המוצר נמצא דקות ספורות בטמפרטורה זו ורוב התכנית הוא עובר רק סחיטה לכן מנסיון שלי אני משתמשת בטמפרטורה של 60 בקיבוצים

כבר? ../images/Emo12.gif

אני הייתי מתחילה ב"קטן" קודם כל תכנית שטיפה של המכונה, ובודקת אם זה הגודל הרצוי לי. אם עדיין גדול מידי, או רך מידי לטעמך, תכניסי לתכנית של -60 מעלות שהציעה לך מי, כדי שיתלבד טוב יותר.

אני בהתלהבות ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

התיק אחרי כביסה, הלבד מצויין! נראה סוף הדרך והתכווץ יופי! הוא בגודל הנכון ובליבוד ממש מעולה
העברתי אותו על תכנית של צמר עם סחיטה קלה.

wool delicates

השלבים- wool delicates rinses special treatments short spin עכשיו התיק עבה יותר, מקומות שהיו נראים דקים לפני התעבו והתיק הצטמק, יצא מעולה שעשינו את הגיזרה גדולה ב-50% עכשיו אני תוהה אם להוסיף ספירלות עם מחט או רק פרחים, כי הצבע יצא לי מאוד כהה וקצת מציק לי אז אני חייבת להוסיף צבע(הצמר היה ירוק-חום והתיק יצא חום לגמרי)

אור224

New member
קשתתתתתתתת יצא מקסיםםם

קודם כל תתחדשי על התיק החדש, יש לך תיק נפלא להתהדר בו. הצמר עדיין רטוב, כשיתייבש יהייה בהיר יותר ואולי תאהבי את הצבע יותר.. לדעתי להמתין לייבוש ואז להחליט .

smady a

New member
קשת הוא מקסים. חכי ממוש תני לו

להתייבש. תביטי עליו אחר כך. תתאהבי בצבע שלו את תראי. ותמיד תוכלי לקשט אותו בפרחים ועוד.

אור224

New member
קשת תודהההה רבה על הספוגים

וגם על הסבון, הריח שלו נפלאאאא.
רבהההה

למעלה