אם כן על 30 מעלות וללא סחיטה, אחרת התיק יתקבץ עוד עם עדיין לא קובץ או שאת רוצה שיתקבץ עוד 60 מעלות וסחיטה עדינה אם יש לך מכונה גרמנית יש שם תכנית לצמר - זו הסחיטה הכי טובה
השאלה היא באמת אם 60 מעלות זה לא יותר מדי. נחכה לשמוע מה אומרות שאר הבנות. אני מבינה שסימה נגד. ומצטערת שלא עניתי לך על המסר והמייל - לא ראיתי אותם לפני שחזרתי וגם לא יכולתי לתת טרמפ- אריאל נסע איתי לעבודה והמושב האחורי היה מלא בספוגים, שולחן ושקיות.
אני הייתי מתחילה ב"קטן" קודם כל תכנית שטיפה של המכונה, ובודקת אם זה הגודל הרצוי לי. אם עדיין גדול מידי, או רך מידי לטעמך, תכניסי לתכנית של -60 מעלות שהציעה לך מי, כדי שיתלבד טוב יותר.
השלבים- wool delicates rinses special treatments short spin עכשיו התיק עבה יותר, מקומות שהיו נראים דקים לפני התעבו והתיק הצטמק, יצא מעולה שעשינו את הגיזרה גדולה ב-50% עכשיו אני תוהה אם להוסיף ספירלות עם מחט או רק פרחים, כי הצבע יצא לי מאוד כהה וקצת מציק לי אז אני חייבת להוסיף צבע(הצמר היה ירוק-חום והתיק יצא חום לגמרי)
קודם כל תתחדשי על התיק החדש, יש לך תיק נפלא להתהדר בו. הצמר עדיין רטוב, כשיתייבש יהייה בהיר יותר ואולי תאהבי את הצבע יותר.. לדעתי להמתין לייבוש ואז להחליט .