היה ע-נ-ק היום

© DrorZi

New member
היה ע-נ-ק היום ../images/Emo6.gif

היה חוויה לפגוש את כולם בנחשונים, לא זכור לי כזה מפגש עם כל כך הרבה אנשים, אני נהנתי, ותודה לקארט אחד על החוויה. שמתם לב שעלו איקונים חדשים דנדשים ?
דרור זי, 48.85 !

© DrorZi

New member
היייי, איקונים חדשים, חתימה חדשה !

כנראה חשבו עלי ב
ועשו לי חיפושית, הנה אחת
והנה עוד שתיים
,
אז מהיום אני חותם
דרור זי, 48.85 (כן כן עדיין מתלהב)

razmel

New member
נחשונים

האם יש סיבה שאתם מעדיפים את המסלול בנחשונים על פני המסלול בנתניה ? מעולם לא הייתי במסלול בנחשונים ובנתניה אני נמצא לפחות פעמיים בחודש. אודה למי שמכיר את שני המסלולים ויכול לתת השואה בינהם. מהמסלול בנתניה אני מרוצה מאוד - טכני מאוד - אבל קצר מידיי לדעתי. חוץ מזה מהו המחיר בנחשונים - ולפי מה הוא מחושב (זמן/הקפות) ? תודה.

© DrorZi

New member
אני לא אוהב את נתניה

המסלול יותר מידי טכני, סופר קצר, אין איפה לעקוף נחשונים מאוווווד ארוך, אתה יכול לראות לפי הזמנים, כביש רחב ויש הרבה אפשרויות עקיפה, מחירים אותו דבר 55 שח ל10 דקות.
דרור זי, בוקר טוב עולם.....

106ZaRziR

New member
נחשונים מול נתניה

כול אחד והעדפות שלו המסלול בנתניה הוא כמו שאמרו מאוד טכני ואין הרבה איפה לעקוף והוא קצת קצר אבל שם יש אקשן כול הזמן וגם אתה עושה משהו כמו 37 הקפות שזה נותן לך הזדמנות לעשות זמנים הרבה יותר טובים הקארטים שם במצב יותר טוב וגם בערך אותה רמה והמקום אחרי השיפוץ ממש יפה עם קפיטריה שאפשר לשבת ולראות את המסלול ודרך אגב נתניה זה 50 ולא 55 והם כול כמה זמן משנים מסלול וממול יש את נחשונים שהוא מסלול יותר ארוך ויותר רחב אבל פחות אקשן וקארטים לא שווים ברמה ועושים רק משהו כמו 10 סיבובים אני אישית נהנה בשניהם וממו

ranfin

New member
לגבי עקיפות בנתניה

היתי במסלול לפני כשבועיים עם עוד מספר נהגים, עלינו על המסלול והיו עקיפות. כל הנהגים היו ברמה גבוהה (במקצה זה נשבר שיא המסלול פעמיים) ואם רוצים מוצאים מקום לעקיפה (חוקית כמובן). אני אישית נהנה הרבה יותר בנתניה , קארטים טובים ומתוחזקים ויחס אדיב מצד כל העבדים במקום. אבל כל אחד ומסלול הבית שלו, או כמו שאומרים אצנו כל אחד נוסע באוטו שלו העיקר שתתמו בגז.

106ZaRziR

New member
בילבי את הבטחת לי תמונה אבל אין

בעיה היד פתוח והפנקס רושמת הכול יחזור אליך כמו בומרנג גם לי היתה מצלמה ולא צילמתי אותך!!! (לא צילמתי אף אחד אבל גם לא אותך!!!)

זרזיר אני מתנצלת אבל אני חושבת שיש

לי תמונה שלכם לפני המקצה .. עם איזה קסדה היית או אולי עדיף מה היה מספר הקארט ?

והנה אחת בשבילך זרזיר106

אתה רואה לא פיספסתי אותך .. וגם אני הייתי על קארט 10
מנצחת במקצה הנשים

קדימה, קדימה....אל תתביישו.....

אני רוצה לראות כאן רשימה של הזמנים של כולכם... נהגים יקרים שלי....את של כולכם ואת של...של... של מי שצריך
נו...נו...אל תחסכו את הבושה לאף אחד מאף אחד....
השדון...חושב לקרוא לסקניה שיבוא ולהביא שחקן חיזוק הרבה יותר טוב מכולם לפעם הבאה......

© DrorZi

New member
ס-ל-י-ח-ה ???

נכון היית אתה וסקניה, אבל לא ראיתי שכל השאר נתנו בגז (שלא לדבר על הבנות ....) ונתנו תוצאות יותר יפות משלנו, הינו 4 שירדו מ 50.
דרור זי, בפעם שלישית, 48.85

למעלה