אני בעד נתניה אבל גם לנחשונים אני ../images/Emo8.gif
יגיע ושדון כשאמרתי לירון שהוא לא צריך להתאמן לא התכונתי כאילו שאתם לא שווים ושהוא ינצח אותכם או משהו כזה התכונתי שאף אחד לא הולך לשם להוציא 300 שקל כדאי לנצח נכון או לא ודרך אגב פרט חשוב ששכחתי להגיד אני עבדתי בנתניה
יא חתיכת בוגד !!!!!!!!!!!!! אל תראה את פניך על שניים לעולם !!!! ככה נוטשים חברים מסכנים בעת צרה ??? ואני חושב כמו הזרזיר שנתניה עדיפה וכייפית יותר...חוצמזה מה יהיה טוב יותר מלתת בראש לזרזיר במגרשו הפרטי
ידידי....תמתין עם זה מעט ולו רק כדי לתת לנו להתארגן עם זמן וכסף לטובת העניין.... בוא ונמתין עם זה שבוע שבועיים... מה שכן...נסה לארגן מחיר נורמלי יותר...איזושהיא הנחה...
אם אתה יודע לנהוג מהר...אתה צריך לדעת לנהוג מהר גם בנחשונים וגם בנתניה....
אף אחד כאן לא עושה שיקול כלכלי... הולכים להתחרות ולהנות. לאף אחד מאיתנו אין כסף מיותר...ואף אחד כאן לא ממש חושב על תוכנית האימונים שלך...מה גם שלא מדובר ממש באימונים של מישהו...אלא יום של כיף שבו יוכרז בגאון שפורום אופנועים נתן לכם בראש...
תגיד לו שרן מהאתר של העמותה בחבורה אולי זה יעזור, למרות שלא נראה לי הם די קשוחים בקטע הזה. אבל למה לחכות כלכך הרבה זמן או שהדו"גיס מפחדים. מזה יש פה לול ... אני שומע תרנגולות ???