היה ע-נ-ק היום

ranfin

New member
רק נתניה

קארטים שווים מסלוץ פיצוץ ואקשין כל הזמן

yaron_z

New member
באמת מסלול פיצוץ

כמה פיצוצים יש שם בבטון.... כמעט כמו הגלשן שלי...

106ZaRziR

New member
מה אתה מדבר מתי פעם אחרונה

נסעת בנתניה הם שיפצו ממש יפה שם

גרמי

New member
אני בפנים, ולא משנה איפה.

והנה בתמונה אני מוביל את מרוץ חצי הגמר בגני התערוכה... אופנוענים - תתחילו לשקשק

106ZaRziR

New member
אני בעד נתניה אבל גם לנחשונים אני ../images/Emo8.gif

יגיע ושדון כשאמרתי לירון שהוא לא צריך להתאמן לא התכונתי כאילו שאתם לא שווים ושהוא ינצח אותכם או משהו כזה התכונתי שאף אחד לא הולך לשם להוציא 300 שקל כדאי לנצח נכון או לא ודרך אגב פרט חשוב ששכחתי להגיד אני עבדתי בנתניה

בואנה ג´רמי. אתה חתיכת שמנדריק !!!!

יא חתיכת בוגד !!!!!!!!!!!!! אל תראה את פניך על שניים לעולם !!!! ככה נוטשים חברים מסכנים בעת צרה ??? ואני חושב כמו הזרזיר שנתניה עדיפה וכייפית יותר...חוצמזה מה יהיה טוב יותר מלתת בראש לזרזיר במגרשו הפרטי
השדון

106ZaRziR

New member
אתה באמת חושב שאני יתן לכם לנצח

לפני שאני ישתמש בכול הידע שיש לי תבדוק טוב טוב שלקארט שאתה עולה עליו לא יפול גלגל ורק שתדע שכשעבדתי שם נסעתי אולי פעמיים נראה לי שבנחשונים נסעתי יותר

106ZaRziR

New member
וזה אומר ש...

ואני עוד מעט יוצא לנתניה לקחת את הכסף שחייבים לי אז מה אני מסכם איתם

תמתין קצת .....

ידידי....תמתין עם זה מעט ולו רק כדי לתת לנו להתארגן עם זמן וכסף לטובת העניין.... בוא ונמתין עם זה שבוע שבועיים... מה שכן...נסה לארגן מחיר נורמלי יותר...איזושהיא הנחה...
השדון...

106ZaRziR

New member
כול הזמן שבעולם לא יעזור לכם אבל

אין בעיה אני ידבר איתו על הרעיו וישאל מה הוא יכול לסדר לנו

yaron_z

New member
מה? אמרתי אני לנתניה לא בא

וזה עדיין עניין כלכלי וחוצמזה בנחשונים הרבה יותר טוב.

106ZaRziR

New member
למה אתה שולל דברים חדשים

אז מה עם אתה מתחרה בנחשונים זה לא אומר שאתה צריך לנסוע רק שם וחוץ מזה תרגול מסלול אחר ששונה מאוד מנחשונים יתרום לך לרמת הנהיגה

ירוני...??...איך אמרת לי ???

אם אתה יודע לנהוג מהר...אתה צריך לדעת לנהוג מהר גם בנחשונים וגם בנתניה....
אף אחד כאן לא עושה שיקול כלכלי... הולכים להתחרות ולהנות. לאף אחד מאיתנו אין כסף מיותר...ואף אחד כאן לא ממש חושב על תוכנית האימונים שלך...מה גם שלא מדובר ממש באימונים של מישהו...אלא יום של כיף שבו יוכרז בגאון שפורום אופנועים נתן לכם בראש...
השדון

yaron_z

New member
נראה במסלול......

מתי אמרתם משנים שם שוב? אז נראה כדי שיהיו תנאים שווים. ושהקסדות הירוקות ינצחו!!

ranfin

New member
תמסור לויקי שגם אני בעסק

תגיד לו שרן מהאתר של העמותה בחבורה אולי זה יעזור, למרות שלא נראה לי הם די קשוחים בקטע הזה. אבל למה לחכות כלכך הרבה זמן או שהדו"גיס מפחדים. מזה יש פה לול ... אני שומע תרנגולות ???

106ZaRziR

New member
אני יגיד אבל אני כנראה ילך מחר

כבר מאוחר אין לי כוח לעמוד בפקקים בדרך חזרה וגם עד שאני יצא יהיה 5 וחצי ובשעה הזאת המזכירה הולכת אז מי יתן לי כסף

למעלה