היה ע-נ-ק היום

דרורוש....

אתה פותח במלחמה בשני האגפים הא ?
כמו שאמרתי... עצם העובדה ששני רוכבי דו"ג נותנים ל"מלכי" הכביש על ארבע על הראש זו עובדה מכפירה שדורשת מכם לעשות דרשני...
הרי בדיקה פשוטה של העלאת אותם האנשים על דו-גלגלי באותו המסלול תניב סטטיסטיקה שונה לגמרי...ותקח גם הפעם את הזמן הטוב לפורום האופנועים. אז...אני במקומך הייתי מפרגן...ובשקט...ולא מתהלל במה שאין לך להתהלל... ואגב...יש הרבה שירדו מה-50 אבל הרי לא נכנס לקטנות האלו... אתם גם ככה נשארתם מאחור...
השדון...מגחך מתחת לשפמו ואוהב לראות אתכם מתפתלים במושבכם בזמן קריאת המודעה... יאללה....מלחממממממה.

© DrorZi

New member
פששששש, לפחות להגן אתה יודע

כן כן אם היה פודיום מקום אחד ושתיים היו שייכם לכם, אתה יודע שאני מעריך את הנהיגה שלך ושל סקניה, אבל הקארט הוא לא ממש ממש דוגמא מייצגת, להעלות אותנו על 2 ולתת לנו בראש, אולי, אבל נראה אותכם נכנסים לרכב, אמיתי לא קארט, ונראה מה אתם יודעים אז .... כולכם רעש ...... נו טוב, זה בטח בא יחד עם הפרוספקט של ארוו או יושימורה.... (ושוב בטח תענה לי על המיני שלך שלוקחת סיבובים כמו מקריי, אבל כמוך יש בודדים, כך שאתה שייך למעשה לשני המחנות ופשוט עובר למנצח
)
דרור זי, זוכר את ההודעות של סקאניה מהפורום הישן על מכוניות.

106ZaRziR

New member
שדוני על תשכח ששלושת הנהגים הטובים

של פורום מכוניות לא היו עם גרמי ירון ודני היו אפילו מקום שלישי לא היה לכם ואז מה וגם על תשכח שלמפגשי הקארטינג של פורום מכוניות כשכולם היו אתם לא הגעתם אז עם אתה רוצה כול מחנה יביא את ה5 הכי טובים ונעשה תחרות ואז אתם תקבלו בראש

106ZaRziR

New member
עכשיו שמתי לב שאתה בעד נתניה

אז אפשר גם שם וגם בכלל אפשר לארגן ממש תחרות בין הפורומים עם החלפת נהגים ומקצה דירוג אז ראשי הפורום יאלה לארגן

yaron_z

New member
יאללה מלחמה (אבל זאת מלחמה לטוב)

פעם הבאה, אני מבטיח להראות נציגות (כמעט מבטיח...), לא רק שלא יהיו לכם המקומות הראשונים, אלא שהזובור שהקסדה הירוקה תעשה לכם יגרום לכם לסחרחורת ואתם תיסעו בכלל בכיוון ההפוך ואז פורום מכוניות יוכיח את עליונותו! (דרור תארגן פה אייקון של קסדה ירוקה...)

yaron_z

New member
ועוד משהו....

אין לי כסף מיותר להוציא על נתניה כי אני לא מתחרה שם.

אופסססס......

השדון לחץ על יותר מדי כפתורים...הא ???
או.קיי...יש מצב לכזה יום.... אבל...ג´רמי הוא "לקוח" שלנו לפחות כמו שלכם... אתם "תסתפקו" בירון.... נעשה את זה בנתניה, עלמנת לנטרל את יתרון הקארטים ועל מנת להנות מהמזגן ולהפגין יכולת טכנית מדהימה מצידכם.... ואפשר להביא שחקני רכש עם זיקה לפורום בלבד !!! משיקולים ובדיקות שערכתי...אני חושב שיש לנו סיכוי לא רע. ו.... מיד אחרי זה.... הולכים לרכב על אפריליות משופרות בנחשונים...
השדון

yaron_z

New member
אבל אתה צריך לדעת.....

אבל אתה צריך לדעת לנהוג מהר על כל קארט, גם על 12 וגם על 1. נחשונים הוא המסלול הנכון לעימות (אפשר ביום חמישי שלפני המרוץ הבא אצל דוד).

106ZaRziR

New member
עם גרמי גם שלכם אז אתה גם שלנו

ובכלל כול מי שיש לו מכונית גם שלנו ודרך אגב עם אתה רוצה לעשות שמותר להביא אנשים עם זיקה לפורום זה לא נראה לי רעיון טוב בשבילכם כי כול עובדי נתניה נוסעים על מכוניות ואפילו על ספוטיביות אז בוא נעשה אנשים שמשתתפים קבועים בפורום

זה הרעיון.....

משתתפי פורום בפועל !!!!! אגב ירון.... אני מוכן לעשות אפילו איתך התערבות קטנה לאור ההערה\הארה שרשמת.... אל תצא בהצהרות שכאלו... האם אתה מוכן שאני אבחן ארבעה קארטים בנחשונים ואבחר לכל אחד מאיתנו קארט אחר....ונקח את התוצאות הללו ועל פיהן נחליט ??? בטח שצריך לדעת לנסוע על כל קארט מהר.... אבל תסכים שיש קארטים מהירים יותר ופחות, במיוחד בנחשונים עד כדי הבדל של הפסד או ניצחון במירוץ !!! ולכן אני טוען שצריך ללכת לנתניה, שם אתה מנטרל את זה והמסלול הטכני יבדיל בין הילדים לגברים ובין הקלים לכבדים ובין הקארטים החרטות לכלים הטובים....
השדון

106ZaRziR

New member
אז עם ככה סיכמנו נתניה 5 נהגים הכי

טובים מכול פורום או שאתם רוצים יותר ואיזה סוג של תחרות רגיל כול אחד עולה ועושה את הזמן הכי טוב שלו או שכמו בתחרות עושים כולם 10 דקות ומדרגים על הגריד לפי הזמנים הכי טובים או שגם אפשר 2 קארטים על המסלול אחד לכול קבוצה ומחליפים נהגים ואפשר גם להוסיף תדלוק והחלפת נהגים אותו עיקרון גם עם 4 2 לכול קבוצה אבל זה נראה לי לחרוג מהמשימה העיקרית שהיא מי נהג יותר טוב ולא מי יכול לעבוד בפנצריה אז מה מחליטים אני בעד האופציה השניה

ranfin

New member
ההצעה השניה יותר נכונה לפתרון התעלו

בכל מקרה אם צריכים כח עזר מאומן בנתניה אני מוכן ומזומן. לא אגלה את שיאי כדי לא להפחיד את הדו"גיס.

אם החברה פה....

יודעים עקיפה חוקית מהי...וגם חסימה לא חוקית מהי... אין לי בעיה אם אף אחד משניהם !!! ודעו לכם...אם מישהו מאיתנו מגיע לפודיום.... אני הייתי במקומכם מקפל את הבסטה והולך לפתוח פורום "קשישות בקופסאות"....
השדון... מתכוון לבוא עם בקבוק שמן קטן...לפיזור על המסלול בשעת הצורך.

106ZaRziR

New member
ranfinושדון אנחנו מסתכלים על העתיד

לא על העבר לכן אתה מכוניות ולא אופנועים ודרך אגב את המסלול בנחשונים שינו ממזמן ועוד פעם לפני כמה שבועות השיא הוא כבר לא 14 ומשהו מתי עשית אותו ושדון אין לך מספיק אופנועים שאתה בא וגונב לא יפה

למעלה