היה פיגוע

One Echoe

New member
איפה ראית אותי

נותן להם מתנות בעד טרור? והמתיישבים הם לא האויב שלי, חס וחליללה. הם אחי, קצת לוקים בחסר, אבל אחים שלי במלוא מובן המילה.

יוטו

New member
אין מתנה טובה יותר משטחים שהם

"נילחמו" עליהם .. גוש קטיף וצפון השומרון . זו המתנה שנתת ..

AB17

New member
זו מתנה שנתת להם

גוש קטיף היה קלף מיקוח מצויין. כמו סיני בעבר. תמורת מסירת שטח זה יכולנו להשיג הרבה, תמורה הולמת. כמו פירוק אירגוני טרור.

dikla88

New member
עורו ישנים מתרדמתכם

חבל שבמחיר דמים חלקנו כאן מבינים ששלום איתם לא יהיה!! שהגיע הזמן להפסיק לרחם עליהם ולהפסיק להגיד שאנחנו השולטים הרודנים והאכזריים

spoop

New member
אתם לא יודעים...

אני יושבת פה עם דמעות בעיניים וחושבת עוד כמה קורבנות שלום נצטרך להקריב,לפני שהמדינה המפגרת הזאת תבין שצריכים להכנס לפלשתינים האלה באימאמאמא שלהם? עוד כמה מתים נקבור כדי "שלא יהיו יותר הרוגים בגלל הכיבוש"? בבקשה הקב"ה שלא יהיו יותר פיגועים בחיים!

../images/Emo7.gifדייי המצב כל כך מזעזע...

איפה השלום?!למה אנשים לא רוצים שלום..למה?! יהי זכרם של הנרצחים ברוך
. רפואה שלמה לפצועים אמן! שיהיה כבר שלום ושלווה בארץ ובעולם אמן!

Rotema3

New member
היה פיגוע, זה כואב.

אבל אתם לא צריכים להסיק מזה, שצריך להמשיך עם הדרך הבעייתית שאנחנו נמצאים בה עכשיו!!! תבינו כבר, אנחנו דופקים אותם, הם ידפקו אותנו! אם תדפקו אותם יותר, הם ידפקו אותכם יותר. עכשיו יקומו האנשים שיגידו לי שאני מאשימה את המדינה. פשוט קומו. אבל לפני כן תנסו להבין, שמה שקורה עכשיו-בכלל לא בסדר. בשביל שיגיע השלום צריך להושיט לו יד, ולא לכסח איתה.

k e l l y 1 8 1

New member
מתי בדיוק דפקנו אותם??

שנתנו להם את גוש קטיף? או שהגבנו שהם המטירו גשם של קטיושות על שדרות? תשימו לב למלחמה לרוב הצעד הראשון הוא שלהם...

Rotema3

New member
מתי לא?

כבשנו אותם. חמודה. הוצאנו אותם מהבתים בהם הם חיו, עכשיו אחרי ההתנתקות את אולי מבינה את זה. רוב הפסטנאים חיים בתת רמה, תחת שלטוננו. עד שלא נצא ונניח להם לנפש, מעגל המוות יימשך.

Rotema3

New member
שלא תביני מזה,

שיש לי איזושהי הבנה לפגועים המזובלים שלהם. אני פשוט מבינה שבלי וויתורים, זה לא ייגמר.

One Echoe

New member
לא כבשנו אותם אף פעם.

צה"ל הוא לא צבא כובש ומדינת ישראל היא לא מדינה כובשת. ואני לא מבין למה את חוזרת על זה פעם אחרי פעם, אנחנו סך הכל מנסים לשרוד - וגם אם באיזשהו מקום איבדנו את המוסריות, אני יכול להבין את זה, מהסיבה הפשוטה שהם אנשים בלי מוסריות ולא מגיע להם יחס טוב יותר מדי. כבר אמרתי לך, מדינה כובשת היא מדינה אשר רוצה להתפלס על כמה שיותר שטחים. הבאנו להם את גוש קטיף, מה לא הבאנו להם. אנחנו נתנו יד לשלום, המון פעמים. גם באוסלו. הם לא. נקודה. הג'יהאד לא ייפסק, צריך להראות להם מי הבוס. רק ככה מחבלים מבינים, ימכשימם!

למעלה