ואני דיברתי עם ברנדון!!../images/Emo9.gifוווהההההה
או יותר נכון ניסיתי.חחחח.בוי אי פי...פגשתי אותו ואת אינקיובס!! היה נחמד.קודם היה מייק.בטעות הוא חתם לי על הוי איי פי PASS ולא על הגלויה.לא נורא.אמרתי לו.(every day stuff )הוא חייך קלות.ואז בן חתם לי שאלתי אותו איך ישראל והוא אמר לי שהם לא ממש הספיקו לראות אותה הרבה.אז אמרתי להם שאוליי בפעם הבאה אם תהייה.ואז הגעתי לברנדון(
) זה היה כל כך מוזר לראות אותו מולך מכזה מרחק קרוב בגודל טבעי.הוא עדיין חמוד במציאות...
הוא הושיט לי את היד שלו ואמר היי..אמרתי היי בחזרה.. (קצת .הייתי קצת מרוגשת....חח אבל מנסה להסתיר את זה...שאלתי אותו מה נשמע והוא אמר בסדר.(וזהו יותר לא יכולתי לדבר איתו.כי לא יכולתי פשוט...חחח
) ואז הוא צייר לי על הגלויה בצחוק שפם על הפרצוף שלו עם חץ לחתימה שלו .והראה לחוזה..צחקתי..ורק אמרתי...למה וחייכתי...עדיין לא יכולתי לדבר...(חחחח אוףףףף)ואז קילמור חתם לי על הגלויה ואז שקילמור חותם לי אז חוזה אומר לי שהוא אוהב את חגורת היהלומים שלי שזה בלינג בלינג כזה.צחקתי ואמרתי תודה ואז כזה הוא מצביע לקילמור וקילמור כזה הראה לי את החגורת זהב יהלומים שלו אמרתי COOL וחייכתי. ואז כולם התאספו לתמונה משותפת.אנחנו היינו מקדימה ואז שאר חבריי הלהקה באו לפנינו.חוץ מברנדון שהלך או ברח לאחור. הוא היה כמה מטרים מאחוריי.ואז הם צילמו 2 תמונות. ואז הסתובבתי .הוא עמד ממש קרוב ליידי.ורציתי להגיד לו משהו אבל לא ידעתי מה.איזה איזה שתיי בנות נתנו לו חיבוק.ואז הסתכלתי עליו ואז הוא הסתכל חזרה ורק אמר לי BYE . .אמרתי לו חזרה בחיוך.ואז הוא הלך משם(יותר נכון ברח..חחחנראה לי לא היה לו מצב רוח) הוא הלך כזה לשבת במקום מרוחק .וזהו ואז יצאנו. ואז...כן, היתה גם הופעה...ממש טובה!!
זהו