היה פשוט מדהים

whatascene

New member
היה פשוט מדהים

אלוהים, איזו הופעה מצויינת.. (ספיר, היית שם?) אני אנסה להעלות מחר כמה תמונות שצילמתי והוידאו של פארדון מי ודרייב (חלקי). נתנו כזאת הופעה מעולה, היה פשוט בנזונה. (אה כן, גם עפר שכטר קפץ לבקר) לילה טוב =)

avico441

New member
עזבי עפר שכטר, מאיר ישראל היה שם!!

מי שלא יודע, זה המתופף של להקת תמוז, ושל שלמה ארצי. גם ראיתי את גיא מיוסלס ID על הבמה אחרי ההופעה, מסדר ציוד... ויש לי מפרט של מייק!! האהא =] היה באמת ענק

Incubus Creep

New member
במילה אחת - מדהים

אני לא מאמינה שאני כותבת את זה עכשיו כי אני שפוכה לגמרי אבל אני חייבת לפני שהכל יצא לי מהראש. היה מדהים!! הגעתי ב-7 ונמחצתי קצת בתור אבל זה היה רק החימום.. הייתי שורה שלישית וכל הזמן נמחצתי.. משייגעצ לא היו לי צפיות אבל הם היו נחמדים.. אבל אינקובוס היו מדהימים!! הם טובים בלייב בדיוק כמו שהם טובים באולפן אם לא יותר.. בסביבות השיר Wish You Were Here כמעט התעלפתי אז הוציאו אותי משם.. בכל מקרה, אחרי זה הלכתי לסוף ותאמינו לי היה שם הכי כיףXD לא צפוף ואפשר לרקוד ולהשתגע וחוץ מזה את ברנדון ראיתי ממש מקרוב כשהייתי קדימה אז למרות שהייתי שמחה להיות יותר קרוב אפשר לומר שמיציתי.. בpardon me כשכולם שרו זה היה כל כך הממ אין לי איך לתאר אפילו בכלל, playlist מצויין והם היו פשוט מעולים! גם הייתי שני מטר מהם כשהם נכנסו לוואן. מקווה שיבואו שוב:)

brass monkey

New member
היה מעצבן

שהיו בעיות סאונד, אני חושב שגם בסיק סאד ליטל וורלד היתה למייק בעית סאונד והוא סידר אותה תוך כדי בשיר... והיה ממש מעיק שכולם שרו בלי סוף. בחייאת!, יש גבול! הם פשוט לא נתנו(הקהל) לברנדון לשיר....זה היה מעצבן... לא שמעו אותו כמעט בחלק מהשירים!! (וגם ראו על הפרצוף שלו שזה מפריע(אני חושב)) חוץ מזה, היה מגניב! מחכה להופעה בשנה הבאה בפארק הירקון
באיזור פתוח עם אויר!!

itzikch

New member
אומגד!!!! ברנדון לחץ לי את היד!!!

בסוף המופע הלכנו למאחורי הקלעים , חח היה שם את הנהג שלהם מה זה מצחיק אז הייתי לייד הנהג ידעתי שמישהו מהם יבוא, בסוף ברנדון בא !! צילמתי אותו בפלאפון, יצא ענק !!! , ולחץ לי את היד!!! תפסתי גם תמונה של מייקי בתוך באוטו. !

arTT916

New member
ואני דיברתי עם ברנדון!!../images/Emo9.gifוווהההההה

או יותר נכון ניסיתי.חחחח.בוי אי פי...פגשתי אותו ואת אינקיובס!! היה נחמד.קודם היה מייק.בטעות הוא חתם לי על הוי איי פי PASS ולא על הגלויה.לא נורא.אמרתי לו.(every day stuff )הוא חייך קלות.ואז בן חתם לי שאלתי אותו איך ישראל והוא אמר לי שהם לא ממש הספיקו לראות אותה הרבה.אז אמרתי להם שאוליי בפעם הבאה אם תהייה.ואז הגעתי לברנדון(
) זה היה כל כך מוזר לראות אותו מולך מכזה מרחק קרוב בגודל טבעי.הוא עדיין חמוד במציאות...
הוא הושיט לי את היד שלו ואמר היי..אמרתי היי בחזרה.. (קצת .הייתי קצת מרוגשת....חח אבל מנסה להסתיר את זה...שאלתי אותו מה נשמע והוא אמר בסדר.(וזהו יותר לא יכולתי לדבר איתו.כי לא יכולתי פשוט...חחח
) ואז הוא צייר לי על הגלויה בצחוק שפם על הפרצוף שלו עם חץ לחתימה שלו .והראה לחוזה..צחקתי..ורק אמרתי...למה וחייכתי...עדיין לא יכולתי לדבר...(חחחח אוףףףף)ואז קילמור חתם לי על הגלויה ואז שקילמור חותם לי אז חוזה אומר לי שהוא אוהב את חגורת היהלומים שלי שזה בלינג בלינג כזה.צחקתי ואמרתי תודה ואז כזה הוא מצביע לקילמור וקילמור כזה הראה לי את החגורת זהב יהלומים שלו אמרתי COOL וחייכתי. ואז כולם התאספו לתמונה משותפת.אנחנו היינו מקדימה ואז שאר חבריי הלהקה באו לפנינו.חוץ מברנדון שהלך או ברח לאחור. הוא היה כמה מטרים מאחוריי.ואז הם צילמו 2 תמונות. ואז הסתובבתי .הוא עמד ממש קרוב ליידי.ורציתי להגיד לו משהו אבל לא ידעתי מה.איזה איזה שתיי בנות נתנו לו חיבוק.ואז הסתכלתי עליו ואז הוא הסתכל חזרה ורק אמר לי BYE . .אמרתי לו חזרה בחיוך.ואז הוא הלך משם(יותר נכון ברח..חחחנראה לי לא היה לו מצב רוח) הוא הלך כזה לשבת במקום מרוחק .וזהו ואז יצאנו. ואז...כן, היתה גם הופעה...ממש טובה!!
זהו

brass monkey

New member
תראי, אם הייתי במקומך...

הייתי חושב על זה ככה: על כל דקה כאן אני משלם 20 שקל בערך. הייתי מכין שאלות מראש(אני אישית הייתי שואל את ג'וש ואת מייק, על הדרך בה הם מנגנים אבל חפיף). שואל וכו', ומבקש מקל מג'וש...
תראי, למרות שזה היה מפגש שתזכרי הרבה זמן וכו', עדיין, היה יותר כדאי שתכיני דברים מראש(לדעתי)... והייתם חייבים ללחוץ עליהם לבוא שוב! קיצר, אני שמח שיצא לך להיות איתם. אני שמח שנהנת! ותגידי, דוגרי, שנה הבאה, בואי נאמר שהם באים, את גם תקני VIP ?

arTT916

New member
שנה הבאה..

שנה הבאה באינקובוס הבנויה
!חחחח סתם נראה לי אם הם יבואו שוב זה רק באלבום הבא.מי יודע מה יהיה עד אז.

brass monkey

New member
חחח כן....

נקווה! ואולי זו התחלה להבאת להקות כמו הרד הוט, וכו'...

Rock Bottom

New member
WHO THE FUCK IS JOSH?

ג'וש זה קיצור לג'ושוע, לא יודע לי שזה קיצור לחוזה.

brass monkey

New member
זה לא השם של המתופף?!

ככה כתוב באלבום jose pasillas II אז שמו זה לא ג'וש?!

Anomally

New member
תיקון

אמ באנגלית אומרים "הוסיי" חח..יענו,חוזה. ג'וש כותבים josh אם אני לא טועה >_<

Rock Bottom

New member
אחי, Jose זה חוזה

או במבטא אמריקאי "הוסה". ג'וש כותבים Josh. אבל חפיף.

brass monkey

New member
האמת אמרתי לעצמי שזה לא כל כך נכון

אז תיאורטית באנגלית בשביל "ס" צריך שתי S רצופות. למשל השם משפחה שלי (besserglik ) . אז סבבה, חוזה?! הוזה?? איך לקרוא לו?!

Rock Bottom

New member
אתה ישראלי, אז תאמר חוזה ../images/Emo13.gif

אבל אם ייצא לך להגיד ת'שם שלו בארה"ב תבטא את זה הוסיי

singlestroke

New member
בטח שזה משנה !

זה המתופף של אחת הלהקות הכי טובות ! תקראו לו בשם שלו כמו שצריך !

AeroFan

New member
../images/Emo45.gifלדעתי המתופף

כל כך לא מוערך, הוא אחד המתופים הטובים.... של אחת הלהקות הטובות בעולם כיום, לטעמי... (ובאמת שאני לא מגזים)

brass monkey

New member
המתופף האהוב עלי

אחרי המתופף של טול - שאין משתווה לו בכל העולם.

למעלה