היה פשוט מדהים

BloodSugarCrazy

New member
נראה לי שהייתי מאחורייך

לא הצליחו להוציא הרבה אנשים מקדימה בגלל כל הדחיפות, אבל ראיתי שהוציאו מישהי שהייתה על סף עילפון... מקווה שאת מרגישה יותר טוב!!!
בכל אופן, הייתה הופעה בתתת זונההההההה, פשוט מהממת. הגזימו קצת עם הבס, אבל באמת שאין לי עוד טענות. בהתחלה גם אני נמחצתי (יש לי סימנים על הכתפיים), ובאמצע כבר לא יכולתי יותר עם הצפיפות אז הלכתי לצד ונינט באה ועמדה לידי (היא גמדה ממש במציאות). לא נשארנו לפגוש אותם למרות שנורא רצינו... חזרנו עייפים אבל הכי מרוצים שיש.

Rock Bottom

New member
רק בשביל הרקורד

כל אותם אלו שלא קנו כרטיסים - מכרו שם בפנים עוד מספר כרטיסים לא גדול במחיר 220 שקל, אז חבל שלא הגעתם (או שהגעתם אחרי שקניתם מאנשים במחיר מופקע). אין לי מילים, באמת. זה היה לילה ארוך אבל כל כך מושלם. הגענו עד השורה השניה שם בילינו איזה שעתיים רק עד ששייגעצ עלו ואז כמה מאחורה חשבו שזה יהיה מצחיק אם הם ידחפו אנשים אחורה קדימה וזה הגיע למצב של חוסר נשימה כמעט טוטאלי. לעשות את ההופעה הזו בהאנגר ולא במקום פתוח הייתה טעות היסטרית. אחרי WYWH (שיר שלישי) כבר פרשנו אחורה כי הרגשתי שאני באמת עומד להתמוטט, וכי העברתי את 2 השירים הראשונים (שאולי הכי חיכיתי להם לפני המופע - קוויקסנד וקיס) בדוחק ובצפיפות איומה ובקושי שהצלחתי למלמל את המילים מבעד לכל המרפקים שחטפתי בצלעות. הם הפתיעו בסט אחר ממה שהופיעו באיסלנד ופורטוגל, כולל וורנינג(~!$#@~!*%$!), ופרדון מי כשמייק מתפקד על האקוסטית (שאותה הוא החליף אח"כ לגיטרה הרגילה שלו אי שם באמצע הבית השני בגלל סיבות אי אלו ואחרות.. היה משעשע דווקא). הדבר היחידי שאיכזב אותי היה ההיעדרות הבולטת של מה שהם מכנים אותו כסינגל השני שלהם - דיג, ואני באמת לא כל כך יודע איך משווקים סינגל מבלי להופיע איתו. במקומו קיבלנו את לאב הרטס (לא שזה רע חלילה
). את NTKY הם לא עשו בשום הופעה בסבב הזה כך שלא היו לי ציפיות גבוהות, אבל עדיין.. הם דפקו שיחוק מטורף עם הסט ליסט שהיה הטוב מבין שלושת המופעים האירופאים שלהם עד כה. אז מה אתם אומרים על עופר שכטר? אני דווקא נתקלתי בהופעת אורח מרגשת של נינה ויהודה אי שם באיזור הבאר, תהיתי איך היא מרשה לעצמה להפסיד את השידור החוזר של השיר שלנו שהוקרן ביס באותה שעה.
אם כבר במפורסמים עסקינן, עזבו שזה לא קשור, אבל בדרך לשם באיזה פקק לכיוון הנמל עצר לידנו באוטו עמנואל רוזן חמוש בפלאפון תוך כדי נהיגה! רציתי לצלם ולשלוח למדור העלוקה של ידיעות, אבל איזה רמזור ירוק העלים אותו מהר מאיתנו
אה כן, והיה גם איזה אירוע שולי בסוף בו ברנדון לוחץ לי את היד דרך החלון של הוואן, לא משהו רציני אתם יודעים..
יש גם תמונות, אבל בגלל שאני עוד שניה נשפך כאן מול המסך אני אעלה אותם מחר. אגב, הם מתאכסנים בדן (הרגיל, לא פנורמה) עד 7 בבוקר ומשם לנתב"ג, דיברנו עם הנהג שלהם, בחור תימני מצחיק. וגם קניתי בשעה טובה את ה-DVD של ההופעה ברד רוקס.. אגב, ה-VIP לא היה כזה להיט כמו שחשבתי שהוא יהיה (כאילו, לא שהייתי בו, אבל יצא לי לדבר עם אנשים שכן). כל מה שהיה רשום בתקנון באיביי קצת בוטל, ואסרו עליהם להצטלם עם חברי הלהקה. התמונות היחידות שנלקחו היו ע"י הצוות של הלהקה שאמור לשלוח לזוכים את התמונות במייל. חוץ מזה הם קיבלו גלויה שכזו שכל חברי הלהקה חתמו עליה ותג VIP לצוואר של הלהקה. באיביי הבטיחו גם ריסטבנדס והם לא קיבלו. גם הזמן עם הלהקה היה קצר הרבה יותר ממה שחשבו שהוא יהיה.. בכל אופן זה לא היה כזה אסון מבחינתי שויתרנו על הזכיה שלנו ב-VIP. אני כן מקווה בשביל כל מי שכן זכה והיה שם שהוא כן נהנה ומיצה את החוויה עד הסוף. אני זכיתי בלחיצת יד פוקסית, וזה היה בונוס כיפי לסוף. היה גם קטע נורא מצחיק שניסיתי לתפוס תמונה של מייק בתוך הוואן, ומיד אחריו עלה ברנדון והוא קלט שאנחנו דוחפים את הטלפונים דרך החלון של הנהג אז הוא הקל עלינו והוציא את הראש לתמונה ואפילו חייך, רק שהטלפון שלי החליט לתפקד בסופר איטיות ונתקע על התמונה הקודמת של מייקי, ועמדתי עם הטלפון מול הפרצוף של ברנדון כמו דביל בלי יכולת לצלם אותו. למזלי חבר שלי הספיק לצלם תמונה טובה גם של ברנדון וגם של מייק בוואן והוא שלח לי. אני אעלה אותן מחר. וואו, חפרתי. ולחשוב שהתכוונתי עוד לעשות את זה בקצרה. ג'יז. היה מדהים, ואין חוויה גדולה מזאת בשביל כל מעריץ. תודה לאורנג' ולכל העולם. אני הולך לדפוק את השינה של החיים שלי עם ה-DVD של רד רוקס ברקע. מוי כיף.

Anomally

New member
דאמ!

היה ממש טוב,שמעו לא כל יום אינקובס באים לארץ P: קצת התאכזבתי שלא ניגנו את certain shade of green או stellar או here in my room...אבל בקטנה :) הייתי באמצע,שורה שלישית או רביעית...ממש קרובה,וזו היתה סכנת חיים לעמוד שם אבל פשוט מצאתי את עצמי שם בגלל כל הדחיפות האיומות .צילמתי די הרבה..העליתי אתמול בלילה כמה תמונות לבלוג שלי ויהיו עוד (15679,בישראבלוג) פשוט לא היה לי כוח להעלות. עמדתי קצת בחוץ לחכות להם,רק שמי שנסע איתי הביתה רצה כבר ללכת ולא הייתה לי ברירה,כמה זמן לקח להם לצאת באמת? יאללה יום קסום שיהיה לכם,אני עפתי לבצפר :)

AeroFan

New member
OMG

איזו הופעה!! פשוט מדהים מה שהיה שם! אוי זה היה כ``כ שווה, חזרתי עם התכווצויות שרירים ברגליים מרוב שההופעה היתה מקפצת וטובה... נראה לי שאינקובוס היו קצת בהלם מאיך שהקהל הישראלי כ``כ אוהב אותם, אין שיר שהקהל לא שר איתם ביחד... החסרון היחידי היה שההופעה היתה יחסית קצרה ושהם ביצעו רק 2 שירים בהדרן... ושהיה שם ממש ממש חם בפנים... הרגשתי שאני עומד למות עוד שנייה, אבל סה``כ היה שווה מאוד, פ-א-ק, 7 שנים חיכיתי לזה, אחרי מה שהיה אתמול... נראה לי שאני עדיין לא יוותר על ההזדמנות לטוס לראות אותם.

nameless 0

New member
איך היה?

זה היה ניראה כיאלו גם אינקובס נהנים או שהם עושים את שלהם והולכים הביתה..? היו קטעי ביניים משעשעים? דיברו איתכם? משהו? או שהכל היה רדום ועייף?!?!?!? ספרו חוויות ושימו תמונות....

arTT916

New member
חוזה אמר לי שהוא אוהב את החגורה שלי

בוי אי פי.חוזה אמר לי שהוא אוהב את החגורה שלי,חחחחח
, ואז הוא אמר שלקילמור יש משהו דומה..אז קילמור כזה ככה הראה לי את החגורת זהב הנוצצת שהיתה לו וצחק.
מכולם, נראה לי חוזה היה ככה בהכי מצב רוח.

SiC

New member
מעולה

היתה הופעה ענקית, שאפילו שייגצ וההאנגר לא הצליחו להרוס! מצטרף לכל מה שאמרו פה על המקום הגרוע. אם היו עושים את ההופעה בפארק הירקון, בלומפילד או איצטדיון רמת גן גם אורנג' היו עושים יותר כסף על פי 2 או 3 כרטיסים וגם היה פחות צפוף ומחניק. בכל אופן היתה הופעה מדהימה, היה מצחיק בפארדון מי כשהגיטרה של מייק הפסיקה לתפקד. אבל אני שמח שהוא עבר לחשמלית והמשיך איתה לדרייב. שני השירים האלה נשמעים הרבה יותר טוב בגירסאות המקוריות שלהם מאשר באקוסטי. גם הגירסא לredefine היתה קצת מוזרה אבל מגניבה :) הביצוע ל sick sad little world (שחר הופעות מעולה) ו-megalomaniac היה פשוט מושלם! שלא לדבר על quicksand+a kiss to send us off שנתן פתיחה מעולה :) וורנינג היה הפתעה נעימה אני חייב לציין... קצת חסרו לי שירים מ-make yourself ו- science אבל היה גדול! שיחזרו בסיבוב הבא!

o pie

New member
היה ענק!

נהניתי כל כך!! הצחיק אותי ששיגעצ לא הקפיצו אפילו קצת את הקהל, והם יצאו מבואסים, כשאפילו כשהם הופיעו בפורים בבית ספר בעיר שלי מול איזה 200 אנשים, קפצו שם יותר. ההופעה הייתה של אינקובס מעולה... נהניתי, השירים היו אדירים, היה חבל לי שהוא ביצע את האקוסטיק של פארדון מי שהיה הרבה פחות טוב מהגרסא המקורית, גם בדרייב היה חסר לי תופים!! חוץ מזה כל הסט ליסט היה מעולה, הרגשתי שהוא נגמר נורא מהר :( לא היה dig ולא היה the warmth שהיו בהופעה הקודמת, אנחנו קיבלנו את פארדון מי שהיה אחלה אבל לדעתי הפכו שיר ענק ל"התקווה". טוב מספיק עם הטענות שלי =] בכל זאת היה ערב מדהים, הופעה מצויינת, ונהניתי נורא וזה היה שווה הכול !!

חחחח כן, בשייגעצ אף אחד לא זז!!!!

והם גם לא עשו הפסקות בין השירים, בגלל שהם עשו הפסקה אחת (שיובל מנדלסון החליט שהוא נראה ממש טוב) וכולם ייבשו אותו וצעקו בוז אז הם פשוט הפסיקו לעשות והם עשו את ההופעה רציפה, זה היה ענק

southern girl21

New member
תמונות - ויש לי גם קליפים אבל אני

יודעת איפה אפשר להעלות אותם אם מישהו יודע... http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2163278

CitizenErased

New member
ההופעה הייתה סבבה...

אני אשתוק בקשר לכל שאר הדברים שרציתי להגיד
בכל מקרה, הייתי שורה שניה בצד ימין ויש לי כמה תמונות ממש טובות של ברנדון ומייק.. וגם איזה 3-4 וידאוים. להעלות לכאן?

חצילע

New member
וואי, היה כזה טוווווווווווווווווב.

הגעתי לשמה באיזה 6. הלכו לי הרגליים, דאמ. היינו שורה שניה שלישית כל הזמן, סעמק. בהתחלה זה היה בסדר, אבל בקיס טו סנד אס אוף, הרגשתי שאני לא נושמת,לא הצלחתי אפילו לשיר]; בשלב מסוים הייתה לי הרגשה שאני הולכת למות];;;;;;;;; הלכתי אחורה מהר, ואז היה יותר טוב. הייתה הופעה בת זונה והלכו לי הרגליים מלעמוד מ6 X: היה טוובבבב. P:

M O N K

New member
הביצועים הטכנים של הלהקה היו מצויני

ם, אבל בעיני הסאונד עשה המון בעיות.. הבאסים בלעו את כל הלהקה.. הבייס דראם הפציץ יותר מידי ואת הגיטרה לא שמעו.. כל פעם שהקהל קצת שר בקושי היה אפשר לשמוע את ברנדון... ולדעתי הבחירת שירים גם לא הייתה משהו, הרבה שירים היו חסרים לי.. במיוחד ממייק יורסלף .. הייתה הרגשה של הופעה רכה מידי.. חוץ מ לייט גרניידס ופיסטולה לא היו דברים כבדים..

למעלה