היה פשוט מדהים

בואנה, הייתה הופעה בת שרמוטה!

אחלה סט! קודם כל האירגון - אחד היותר גרועים, למה במקום כ"כ קטן?!?! איזו טיפשות, איזה התפרעויות היו עד שכולם נכנסו, דווקא אחרי שנצמדנו לגדר בתוך המתחם עצמו לא היו יותר מדי דחיפות, האמת שהיה יותר קשה להכנס לתוך האולם מאשר להשאר איפה שהיית, שזה נדיר מאוד. קצת עיצבן אותי שפארדון מי ורידיפיין היו אקוסטים (זה ממש מסרס את השיר:\) אולי בפארדון מי פחות, אבל רידיפיין:X דאמ) והיינו שורה ראשונההההההההההההההה, האהא ממש מול הבסיסט (שהוא אגב, אחד המגניבים:| אחלה שואו והוא בכלל אחלה בסיסט) הגרסה הארוכה של סיק סאד ליטל וורלד הייתה ממש מגניבה, הקטע עם האורות מהידיים של ברנדון, וכו'.. אגב, למי שאמר (מתן נראה לי) שזה הפריע לו שכולם שרים - זו הופעה! כל מי שיודע את המילים שר איתו, מה אתה מצפה, שכולם ישתקו? זה אנשים שחלקם גדלו על אינקיובאס אז בטח שהם יודעים את כל המילים. שהם עשו את WARNING ממש ממש הופתעתי
זה היה פשוט ביצוע מעולה! לא בא לי לחפור על כל שיר
אז אני רק אגיד שהיה אחלה של סט, ושבשיר השני (KISS TO SEND) ובאחרון (MEGALOMANIAC) הקהל התפרע כמו אני לא יודע מה וזה היה פשוט אדיר, זה היה כ"כ כיף!!!!!! עדיין קשה להאמין:X

וחייב להזכיר שוב - איזה שואו ענק

הבסיסט נתן, יאלללללללללללללה, הוא פשוט לא הפסיק להתפרע לרגע, ובhave you ever הוא נתן עבודה מעולה, והסולו שלו בדרייב! וואי, איזה סוס!

L A D Y B U G 2

New member
תגיד בן-אדם

יש מצב שאתה זה שהיה עם עוד שני בנות קטנות עם חולצות שחורות מאחורייך תופסות אותך שהן לא יפלו? (כן תיאור קצת גרוע, אני יודעת)... קראו לך טייגר או משהו כזה? וגם היה לידך אחד עם חולצה חומה,זקנקן ועגיל בגבה?

אני בסדר. אבל האמת שכשחושבים על זה

היה לידי מישהו עם חולצה חומה ועגיל בגבה, והיו מאחורי די הרבה בנות ולרובן היו חולצות שחורות, אבל לא נאה לי שהן תפסו בי, ולא קראו לי טייגר.

L A D Y B U G 2

New member
אני לא בטוחה שהקרתם אחד את השני

אם אתה הוא זה שהייתי לידו... אבל הוא ממש נראה טוב!!! נראה לי הרסתי לו כמה צלעות כשמחצו אותנו מאחורה ואז עפתי לצד ימין קצת (אבל עדיין שורה שנייה)... בקיצור, הבנות שדיברתי עליהן... אחת שמנמנה על תלתלים שחורים והשנייה קטנה כזאת.. ממש מצחיקות. טוב חפרתי!

brass monkey

New member
כן אחי!

אני אמרתי את זה, חוץ משני שירים גם אני ידעתי בע"פ את כל השירים. אבל, בחייך! אתה בא לשמוע הופעה, זה לא משחק כדורגל... גם ראו שברנדון לא נהנה מזה יותר מדי. בהתחלה זה היה נחמד בשירים בראשונים - אבל אח"כ זה כבר עיצבן. (יכול להיות שבאסה בזה באה בגלל החרא סאונד...)

NoWords

New member
מה בדיוק מעצבן שהקהל שר?

זה הקטע בהופעות, אינטראקציה עם הקהל והמעריצים. כל אמן שרואה שהקהל שר את הליריקס שלו, את השירים, יודע הכל- זה מרגש בטירוף. ככה זה תמיד בהופעות, תאמין לי שהם רגילים לזה, בייחוד ברנדון שצריך "להתמודד" ולהמשיך לשיר. זו תחושת גאווה שכזאת... אין מצב שזה עיצבן אותם.

brass monkey

New member
באמת טוב. אני מבין שאתה אלדד?

אם כך, אלדד, איפה אתה היית בהופעה? בסוף באמת נפגשתם לפני ההופעה(חברי הפורום)?

CitizenErased

New member
טוב... תמונות

יש לי יותר מ50 תמונות שזה דיי מפחיד ואני ממש לא זוכרת שצילמתי כל כך הרבה הנה 5 מהאהובות עלי. הייתי שורה שניה מימין, מייק היה ממש מולי אז רוב התמונות הן שלו (לדעתי אפשר לקרוא לזה "הבוק של מייק".. יש לי אשכרה תמונה של המכנסיים שלו - לא בכוונה) אבל יש גם ברנדון פה ושם הוידאוים שוקלים המוןןןןןןןןןןןןן, יש לי רק איזה 3-4 (ההתחלה של Anna Molly שהבס הרס לי לגמרי את הסאונד חח, כמעט כל Drive, פאשלת הגיטרה בPardon Me...)

למעלה