היוםם ההופעהה של גריןן דיייי

היוםם ההופעהה של גריןן דיייי

בנורפולקקקקקקקקקקקקק אוףףףףף אני ואחותיי הולכתת לזההה איזהה כיףף להההההההה אבל היא תצלם תמונות ואני ישים פה באתר סבמבושששש????

HAN2005

New member
אני בשוק

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אבל היום שבת!! וגם פסח! אני בשוק על בילי ג'ו.. ועכשיו ברצינות: מה יותר חשוב לך : הופעה שאת תוכלי תמיד לראות או פסח ? ונגיד שאת מחללת שבת, מה אם פסח?

ההפך. oO../images/Emo163.gif

הופעה זו חוויה של פעם בחיים, אם בכלל, ופסח יש כל שנה. שבת בכלל יש כל שבוע. חוץ מזה, מי שם זין על חילול שבת.. -.-

HAN2005

New member
אני בשוק

סליחה! את מודעת לעובדה שאת/ה יהודי/ה?? את יודע/ת מזה?? אני בטוחה שאם זה היה כיפור את לא היית עושה אתזה!!!!! וההופעה היא ממש לא דבר של פעם בחיים ואני שמה הרבה מאוד על שבת!

כעכע../images/Emo163.gif

אבל סה"כ אם הייתה לי אפשרות לנסוע להופעה בפסח הייתי נוסעת. זה לא כאילו ואי אפשר לעשות סדר גם בחו"ל או לא בדיוק בתאריך.. העיקר הכוונה, לא?

ADCMAN

New member
את כזאת פאטית ועלובה...

פשוט מעוררת רחמים.. אז מה אם היא יהודיה.. היא לא חייבת לשמור שבת. נולדים יהודים אם רוצים או לא. אבל כמה בכל דת אחרת אפשר לקיים את הדת איך שרוצים... אם את שומרת שבת אמיתית. אני מקווה לא לתפוס אותך כותבת הודעות בשבת...

קרניjack

New member
אמ..

כל אחד זכותו מה שבא לו לעשות, אבל בתנאי שזה לא פוגע באחרים *לאכול מול פנים של דתי חזיר* זה לא יהיה כזה נחמד

Piece of Wood

New member
הופעה יותר חשוב ../images/Emo3.gif../images/Emo125.gif

גם ביום כיפור, במילא אין מה לעשות אז.... XD

HAN2005

New member
בילי ג'ו הנשם

למרות הכול הם רק בני אדם!!(היה לי קשה לכתוב את זה) ואני בטוחה שאתה לא הייתה הולך ביום כיפור! אני לא רוצה שתרגישו שאני כופה משהו אבל אתה הייתה הולך ונמבלה בזמן שאתה יודע שהעם שלך באבל?

Piece of Wood

New member
מה את מקשקשת...../images/Emo125.gif

הופעה של גרין דיי או לשבת בבית ולטחון אוכל מול מליון סרטי וידאו משעממים..... החלטה קשה מה אני אגיד לך....

HAN2005

New member
אוקי...

אתה יודע שבכיפור צמים? אני לפחות חשבתי שגם החילונים עושים מהיום הזה משהו מיוחד..

yoseflotz

New member
זאת בת.

ותשמרי את הדעות שלך לפורום "דת" או משהו. פה זה פורום גרין דיי...

בטח שעושים!

אני חילוניה ויום כיפור ממש חשוב לי! את יודעת איזה עק זה יום שכולו מוקדש לשינה?

benji girl

New member
ברור שעדיף הופעה!!

מע את רצינית? יהיה הופעה וזע יהיה בחג שהו או בשבת או מש'ו ונגיד את תוכלי להגיע את לא תבואי???

healing drug

New member
שתביא תמונות....

*תודה בכל מקרה* ושתהנה (בטוח) יווו איזה כיף לה...

למעלה