היוםם ההופעהה של גריןן דיייי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא שזה קשור,

וגם אם היו שמאלים, מה הקשר? אתה מדבר בולשיט!! אז מה, אם גרין דיי שמאלנים אסור לי לאהוב את המוסיקה שלהם אם אני ימנית?? אתה ככל החיים שלך פשוט מדבר בולשיט, אין לך מה לומר אז אתה פשוט אומר דברים מפגרים כאלה...

ADCMAN

New member
כן. זה מוציא אותך צבועה

זה כמו לשיר את אמריקן אידיוט שיש בו מילים שמלאנים בהחלט..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא, זה לא...

קודם כל, אין לי בעיות אם שמאלנים, זה שהם לא בדעה שלי זה שונה, זה שחברי להקת גרין הם חברים שלי, ואני מדברת איתם על זה ואומרת שהם צודקים או משהו בסגנון... אז מה שאתה אומר בעצם, שרק שמאלנים יכולים לאהוב את גרין דיי? אני פשוט רוצה לתת לך כאפה, אתה כזה בן אדם דפוק, יש לך בעיה בראש, ואתה חושב שכולם צריכים להיות שמאלניים קיצוניים כמוך... אוקי, אני ימנית, אז אני לא אוהבת את גרין דיי יותר, אז מה אם הם מאד מוכשרים, ואז מה אם יש להם לחן מדהים ומילים מדהימים לשירים, כל אני ימינית אני לא אוהב את גרין דיי, כי זה יוציא אותי צבוע... אהההה אתה חתיכת מפגר שאין לו מה להגיד והוא רוצה להראות לכולם שהוא שמאלני קיצוני ששונא ימינים.

ADCMAN

New member
אני לא שונא ימנים ב-כ-ל-ל

רוב החברים שלי ימנים(בעצם לא הרוב, אבל שווה בשווה) אני גם לא ממש שמלאני אני יותר בכיוון של אנטי-ציוניזם... עכשיו אני מציע לך להפסיק לקרא לי בשמות גנאי יחכתיכת נאצית מכוערת. אני מניח שעוד מעט יש לך יום אבל, יום מותו של היטלר..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifוואו, תודה שהזכרת לי,

כמעט שכחתי (על יום האבל של היטלר...) נורא קשה לי ביום האבל הזה... כל כך עצוב... לדעתי אתה הנאצי פה, ולא אני. אני אמשיך לקרוא לך בשמות גנאי, כי אתה גם קורא לי בשמות גנאי. לדעתי אתה כן אידיוט, ואתה כן דפוק. תחשוב מה שאתה רוצה. כן כן, תחשוב שאני נאצית, זה בסדר... אם זה מה שיגרום לך להרגיש טוב אם עצמך, אז סבבה... אני נאצית, ואתה בחור ששמאלני חביב אוהב ערבים. יש לך קשר לטלי?

ADCMAN

New member
יש לי קשר למלא טלי תלוי למי את

מתכוונת. אני לא נאצי, ואת לא נאצית אבל אני כן חושב שאת גזענית... אני לא יודע מה זה בשבילך דפוק, או אדיוט, כי אני ממש לא. אבל מה שכן יכול להגיד לך בברור(וזה לא בא לפגוע או לעליב) את חלשת אופי. זה הכול.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאתה יכול בבקשה להסביר

לי למה אתה מתכוון...?

ADCMAN

New member
בואי נגיד שאת "מתקפלת מהר"...

גם הילינג דראג כזאת..

healing drug

New member
אזמה אם אני מתקפלת מהר ו מה...

לא בוא ניהיה אנשים כמוך עם תרבות!!!! לא בא לי לריב , לא כולם כמוך תלמד כבר

ADCMAN

New member
את האמת שמפריקיות כמוכן

אני לא מצפה כלום. אני רק ציינתי שאתן חלשות אופי.. ואגב, אם אתן ממש רוצה לדעת למה אני רב איתכן, כי זה ממש מצחיק אותי "התרבות שלכן גורמת להקיא" כמו שם השיר של נקמת עוללים כך גם התרבות שלכן גורמת לי. אם היו פה אנשים שבאמת יהיה שווה לדבר איתן אז אני לא אריב. ונורא חבל שאלה ששומעים את גרין דיי הם פריקים ששומעים גם לינקין פארק...

healing drug

New member
קודם כל לינקין רולז!!!!!

יש לך בעיות עם פריקים? ועכשיו אני יגיד שאני פריקית סו ווט?! לא עדיף להיות כמוך (חה כן בטח) רגע זוכר שהבאת לי פעם אחת רשימה של האנשים "הקולים" אז אתה יכול לדחוף אותה עמוק עמוק ב..... אמממ זאת לא אני שרבה עם רוב הפורום (אני בינתיים רבתי רק עם שניים- איתך ועם sam41*girl וזהו ואני מקווה שלא עוד ריבים...) אהה וגם לא אכפת לי אם אתה שונא פריקים -הדעה שלך לא נחשבת בעיני ותתגבר יש כאלו שאוהבים תלהקות האיכותיות (לינקין ועוד..) ולא כמוך שומעים להקות נאציות. אז אני מוסרת לך שבינינו אתה זה שצריך לעזוב את הפורום!!!!!!!!!!! ממני בברכת שלום ולהתראות *שחר- הילינג דראג* ושיהיה לך פסח שמח! רגע אתה שומר תחג הזה ; אני לא יתפלא עם לא..

ADCMAN

New member
טוב, רשמתי לך מקודם הודעה

על כך שלינקין זה לא איכותי, ורשמתי לך כמה להקות רוק קלאסי שהן נחשבות כן איכותיות. אבל זה לא נשלח טוב. ולא אכפת לי. שמעי מה שבא לי. שמעי, את התחלת כבר שני מריבות פה בפורום, אני רואה שאת ככה קרובה לעוף מהפורום. יאללה מפגרת. תמותי...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאיך אתה מדבר, אפשר לחשוב

מה היא עשתה לך... ולמה היא קרובה לעוף מהפורום? יאללה מפגר, תמות.

דוקי מן

New member
לינקין פארק הלהקה הכי מעפנה

שראיתי (זאת להקה לבני- עשרה סתומים כמוך שלא יודעים להעריך מוזיקה) אם כבר מדברים על להקה יותר טובה מהם שפחות או יותר אפשר להגדיר אותם באותו הסטייל אז ברור שזה רייג' אגנסט דה מאשין שהנגנים שבה והזמר שמים אותם בכיס הקטן ולא מנגנים כמו לינקין פארק שם אם איזה ארבעה אקורדים שכל שיר שלהם נשמע בדיוק כמו השני!!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifוואו, אין קץ לטיפשות.

אתה סתם אומר מילים, למה אני פריקית? פריק זה לא בעצם מישהו מוזר ומבודד? או שאתה מדמיין אותי עם שער שחור קרבולת ועגילים הכל הפנים? למה סתם לדבר? כמו שאמתרתי קודם, ששששששששש....

healing drug

New member
כמו שאמרתי מקודם הוא יכול להמשיך

לדבר עם עצמו ועם הקיר כי הוא לא מזיז לי תשערה של הגבה שלי, ואני שמה עליו הרבה 00000000000000000 כי זה מה שהוא שווה באמת נהנה לריב מה אני יעשה, לי זה עושה לא טוב (לא אוהבת להסתכסח מה לעשות?)

ADCMAN

New member
נכון זה הפירוש האמיתי של פריק

אבל הערסים נתנו לפריק מושג חדש שהם אומרים פריק הם מתכוונים לפוזר. והילינג דראג פוזרית אני לא יודע לגביך, אבל לגביה אני כן..

למעלה