היוםם ההופעהה של גריןן דיייי

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

תארו לכם שמישהו מהבמה ירים שלט של עכשיו שבת! מעניין מה בילי היה עושה?? ואנשים יש כאן דתיים?

WiseL

New member
וואו

מה הקשר? הם קבעו את ההופעה לפי מה שהם יכולים ומי שלא יכול שלא יבוא.

אבל עם הייתה לי תאפשרותת

ברוררררררררררררררר שהייתייייייי הולכתתתתת להופעההההה הזאתתתתתתתתתתתתתת אני מתהה להיותת בהופעההההה שלהםםםם

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifשמישהו יעצור אותה.

את משגעת פה את כולם. אהההה, איזה משפטים מפגרים את רושמת, אלוהים.

ADCMAN

New member
זה פורום גרין דיי

מן הסתם לא אמור להיות פה דתים.. אבל, יש מצב שיש, כי מן הסתם גם בפורום גרין דיי לא אמורים להיות ימנים, ויש..

קרניjack

New member
סלח לי, אבל וואט דה פאק?!

אנשים שהם דתים/שומרי שבת/ ימניים לא יכולים להיות פה? אין קשר בין אמונה דתית של בן אדם לבין מוזיקה שהוא שומע, בתנאי שהיא עוסקת בהרבה פוליטיקה בארץ....אז תחשוב קצת!

קרניjack

New member
כן ממש

ואם אני דתייה אז אני לא יכולה לשמוע גרין דיי
או שאני לא אמורה לשמוע? בולשיט. נכון רוב ה"דתיים" וכל מה שאמרו לא היו מזדהים עם כל השירים ואולי לא מסכימים אבל לא כל השירים שלהם ככה

oasisssss

New member
אמרתי שלא?

אמרתי שיש קשר. זו עובדה תכנסי בה כמה שאפשר אבל את רק נשמעת יותר פוסטמה

ADCMAN

New member
ועוד איך.

הייתי יכול לתת לך דוגמא שיהודים לא שומעים את הלהקה סקרוודרייבר אבל נזכרתי, שאני שומע, ועוד כמה שומעים אז זאת לא דוגמא טובה..

ADCMAN

New member
-אני מכיר רק שני שירים שלהם

וגם יש כאלה ששומעים אותם והם לא חברים שלי הסיבה היא שסקרוודרייבר(Skrewdriver)הם להקה בריטית שהתחלה את דרכה בשנות ה80. מה שמאפיין את הלהקה שהיא להקה נאצית\גזענית ורוב השירים שלה עוסקים בזה(כגון השיר White power),לא רק זה, הסולן שלהם איאן סטוארט הוא זה שהתחיל את הארגון "white power" תעשי את שאר החישוב לבד בכל זאת, מצאתי דוגמא טובה אף נוצרי דתי לא יאזין ללהקה Bad religion מכיוון שהם נגד נצרות,

healing drug

New member
יש לי שאלה אליך:

למה קיבינימט אתה רוצה לריב כל הזמן? אתה מחפש מישו שיעסיק אותך בזמנך הפנוי ואתה לא מוצא ואז אתה חושב ואללה יש את הפורום גרין בוא נריב שוב פעם על אותו נושא, לך כמה דפים אחורה ותראה בדיוק אותו ריב... יאללה קיבינימט לא נמאס לך?! למה לי כן הבנו שאתה נגד כל העולם חוץ מהנאצים... אז תמשיך לשמוע אותם ולהתעניין בהם כל כך הרבה כי אותי זה לא מעניין מי אתה!! ובכלל אתה מכיר תהרגשה הזאת שלא בא לך להכיר מישו אז לי יש תהרגשה הזאת איתך!!!!!!!!!! זיינת ת'שכל מכל הכיוונים על כמה שאתה שונא תארץ הזאת ואת המוסדות כאן...

ADCMAN

New member
יופי....

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לעזוב תפורום הזה. את יכולה ללכת להיידפארק יש שם לפחות שלושה פורומים על גרין דיי..

DoDaDa

New member
לא גלשתם? תאכלו לה שיהיה לה בכיף

ותגמרו עם זה מה אתם מדברים על שבת פתאום? שיהיה...תביאי תמונות!!

למעלה