GO ADAM GO
L lotaria Well-known member 15/6/11 #21 יפה מאד אריק. כל הכבוד. מאד יפה.ז זה נשמע כמו שנסון צרפתי. יותר דיבור משיר. נפלא
מ מיק101 New member 15/6/11 #25 ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
ה האחות הגדולה123 New member 15/6/11 #29 תענוג כפול,ארצי וביצועים מדהימים! הדירוג שלי קשה הפעם היו מצויינים! אדם, אילנה, בני, מייקל, אריק,דפנה, רוחמה.
תענוג כפול,ארצי וביצועים מדהימים! הדירוג שלי קשה הפעם היו מצויינים! אדם, אילנה, בני, מייקל, אריק,דפנה, רוחמה.
מ מיק101 New member 15/6/11 #30 בגללך עכשיו קיבלנו זוהר ארגוב../images/Emo88.gif לא היית צריכה לכתוב "תענוג כפול" על שלמה ארצי
ה האחות הגדולה123 New member 16/6/11 #54 אחרי הויכוח על רמת ההיכל באח ניראה שאת צופה בו באדיקות,מה קרה ?הא?
מ מיק101 New member 16/6/11 #56 הויכוח על הרמה היה בהומור, פשוט לא התחלתי לא התחלתי לצפות בהתחלה, כי חשבתי שזה לא יעניין אותי מרגע שהתחלתי - אני בפנים, כל כולי הא!
הויכוח על הרמה היה בהומור, פשוט לא התחלתי לא התחלתי לצפות בהתחלה, כי חשבתי שזה לא יעניין אותי מרגע שהתחלתי - אני בפנים, כל כולי הא!
ה האחות הגדולה123 New member 16/6/11 #59 אם זה היה בצחוק אז מה רציני אצלך אם מראש זילזלת בהיכל וכעת את בפנים. על זה נאמר !. סוף מעשה במחשבה תחילה
אם זה היה בצחוק אז מה רציני אצלך אם מראש זילזלת בהיכל וכעת את בפנים. על זה נאמר !. סוף מעשה במחשבה תחילה
מ מיק101 New member 16/6/11 #61 בשביל להכיר אותי באמת, לדעת מה רציני ומה לא תצטרכי לעבוד קשה.... וסיסמאות לא עושות עלי רושם!
ה האחות הגדולה123 New member 16/6/11 #63 אז זהו שאין לי ענין לעבוד קשה בשבילך,לא עובדת בשביל אף אחד.....ו חבל שאת לא לוקחת ברצינות את האימרה שהיא לגמרי לא סיסמא.
אז זהו שאין לי ענין לעבוד קשה בשבילך,לא עובדת בשביל אף אחד.....ו חבל שאת לא לוקחת ברצינות את האימרה שהיא לגמרי לא סיסמא.