היום בהיכל - ספיישל מיוחד לכבוד שלמה ארצי!

יעללה7

New member
אילנה הקרויה בפי בני אלבז "אשת פוטיפר"

הערב בשיחה אישית עם שבי נתן בני הסבר על משמעות "אשת פוטיפר" וכיוון את דבריו לאילנה.... לא נשמע כמחמאה, הוא מודע לאילנה כאשה מפתה והוא עומד בפיתוי... ממש ראוי לשבח...... אני ואני ואני ואני....כך ללא הפסקה

מיק101

New member
יקירתי, אלבז אמר את הביטוי הזה לאילנה בפרצוף

היא צחקקה ונהנתה מאד.....כמה סתומה.....

תותי 40

New member
אילנה הייתה צריכה להעביר את הביקור

לדפנה או לרוחמה. ממש לא יפה מצידה.

מיק101

New member
אין סיבה לשקר, אבל זה נשמע לא אמין בעליל

אולי היא פשוט "התחלקה"

juspan

New member
יש כל מיני סיבות

לא שאני טוענת שדפנה שיקרה חלילה, אני לא מכירה אותה ולא תהיתי על קנקנה מספיק בהיכל עד היום כדי לחשוב שהיא אולי תכמנית כזו. אבל יש אנשים שישקרו במקרה כזה כדי להראות קצת יותר פלגמטיים ממה שהם באמת, תתפלא, יש דבר כזה, עניין של תדמית ופאסון, להנמיך מעצמך בכל מיני מקרים. במקרה הנ"ל זה יכול להיות עניין של "שלמה ארצי הוא לא הבונטון שלי" למשל, מין התנערות מאליליותו הישראלית בצורה כביכול מתוחכמת אבל שלא מעליבה אותו או מרגיזה אף אחד, אבל אולי יש סאבטקסט. יעני אני סתם תלושה ולא שומעת מוזיקה, במקום לעקם את האף ולהגיד אני לא סובלת שלמה ארצי. או סתם כי היה ביצוע לא טוב (אין לי מושג, לא שמעתי), וכ
כה מיד לתת לעצמך הנחה, כי אתה בכלל לא מכיר, למדת את "תרקוד" בחצי שעה, וואו, היה קשה.

מספיק שזה היה הרבה לפני היכל תהילה

הנקודה היא שאי אפשר להגיד שהיא אמרה את זה כדי שיגידו שהיא התמודדה עם שיר שהיא כביכול לא מכירה

השרדות10

New member
זה כנראה לא לא מכירה בכלל,אלא לא מכירה בע"פ

וזה הגיוני,יש שחקנים למשל שלא אוהבים לראות סרטים,כי הם מרגישים שהם צריכים להפריד את העבודה מהפנאי שלהם

juspan

New member
אתם לא בשוק שאפילו את הניקוד האנונימי לא

מגלים? טוב, לא צריך להגזים בשוק
אבל זה ממש מעצבן. למה ההפקה מתקפלת בפני האגו מאנייקים האלה? אז יש אחת שניצחה והיא ידועה, אבל גם אם השיפוט היה בעילום שם, יכול היה להיות קצת עניין וחיכוכים כשכל החברים הטובים כביכול היו מפתחים פרנויה ומנסים לנחש אם החבר דירג הפעם נמוך כי זה בלי שם. (כלומר, תמו ימי "שמור לי ואשמור לך", הקיטור הידוע של טולדנו) אני עוד אתחיל להאמין להפקה הזו שהם באמת עשו את התכנית רק בגלל המוזיקה

השיר של שלמה ארצי שאני הכי אוהב זה השיר

"מהן המילים" ? ואתמול בספיישל אריק איינשטן היה חסר לי "ערב מול הגלעד" ו"סאן פרנסיסקו על המים"

וגם בספיישל זוהר ארגוב יהיו להיטים גדולים

שיחסרו לי כמו "בדד" (בגלל שאילנה הגרילה את זה) ו"כמו שיכור" ועוד

למעלה