היום בערב מתחילה עונת הVIP ה3 של הישרדות הישראלי

B R A Y E R

New member
מנהל
למה דוחה?

דווקא אהבתי את ההתמסרות שלו למשימה, מה רע? היה עדיף לתת לשבט השני לנצח אותם?

B R A Y E R

New member
מנהל
אני לא מוצא משהו דוחה באיך שהוא דיבר לזוהר

וזוהר דווקא עוד מסוף המשימה ששודרה היום ניסה להתגרות בו
ישראל עונה לעניין וגם התנצל על האגרסיביות במשימה למרות שלא באמת היה צריך.. זה היה חלק מהמשימה עם כל הכבוד...

סבבה הישרדות זה משחק חברתי יותר מפיזי

ולדעתי זה טעות לדדבר ככה לאנשים ולצבור אויבים

B R A Y E R

New member
מנהל
מה הוא כבר אמר לו שהיה דוחה אבל?

אם כבר זוהר היה דוחה אליו בעיניי..

זכותך לחשוב מה שבא לך אני חושב שישראל דוחה וגם באח הגדול לא

סבלתי אותו ואת אגו המנופח שלו

NP23

New member
ובגלל זה אתה נטפל אליו , בגלל דברים אחרים

אפילו עוד לא ראינו את השיחה בינו לבין זהר, אז למה כבר לשפוט את זה..
ביחוד שזהר מאוד תחרותי ולא תמים

SeosiTapuz

New member
אוקי, אבל מה הוא כבר עשה?

באמת שלא ראיתי שהוא עשה משהו כזה נוראי בפרק הבכורה, ובפרומו לפרק הבא זה נראה שזהר מגזים עם איך שהוא דיבר אל ישראל ולא ישראל עצמו. אין לי מושג מה קרה באח הגדול חח, אבל אני באמת לא מבין על מה השנאה כאן כלפיו.

B R A Y E R

New member
מנהל
התחלה חזקה ביותר

גם הדרך שבה חילקו את השבטים הייתה ממש מגניבה, פנטזייה שלי כבר הרבה שנים שבגרסא האמריקאית יעשו טוויסט שיגרום להם לחלק בעצמם את השבטים ולא סתם חלוקה יבשה שעשו מראש (אם כי, לא הראו לנו מי הצביע למי, אז מה מבטיח שזה באמת התוצאות שלהם?
אבל פסדר)
גם המשימה השניה הייתה ממש ממש מגניבה, וסמיון הפתיע ממש לטובה עם איך שהבין את המשימה ואת הדרך הכי טובה לנצח בה.. גם ישראל וקוז'יקרו שיחקו אותה..
עידן חביב כמובן נלחם על האליל חסינות, הוא יודע טוב מאוד למה הוא נלחם על זה
בעונה 2 הוא ניצל מהדחה בזכות האליל. וירדן העבירה לו את הפסלון אז אני מקווה לראות חיבור בינהם

בכללי אני ממש בעד השבט האדום ורוב מי שאני אוהב נמצאים שם.
בשבט השני אלינה פשוט קורעת מצחוק
ליהוק מצויין
חוץ ממנו היתר די מעצבנים והייתי שמח אם יעופו אחד אחרי השני
בני ברוכים לא מצחיק אותי והוא ממש אובר, דוד דביר די מיותר, זהר שטראוס שהפתיע ממש לרעה והוא מתחסד ממש, וכמובן נאווה בוקר שמציעה לאסי בוזגלו להדיח את החזקים

ודנה רון.. תפרוש? לא תפרוש? מה הקטע בכלל? ואיך לא התגעגעתי לקליף האנגרים הלא קשורים לחיים בגרסא הישראלית

PardoFM

New member
אני רק מקווה בשביל עידן שהוא למד לקח

בעונה הראשונה שלו, הוא היה מאוד תמים, מאוד נאיבי והיה נורא קל להדיח אותו.
האם הוא מתבגר?

המשימה

תקשיבו המשימה הייתה לא לעניין. בדיוק צופה בפרק - האלימות במשימה הייתה נוראית ומאוד פוגמת לי בצפייה. לא ככה ההפקה הייתה צריכה לארגן את המשימה.

B R A Y E R

New member
מנהל
אדםםםם

הגיוני שעל העונה הישראלית אתה מגיב אבל לא על עונה 40?!

עונה שלמה אנחנו מחכים לשמוע ממך

בןןן - האמת שאני צופה בכל פרק של 40 בשקיקה

וגם קורא פה את כל התגובות אבל לא יוצא לי להגיב!
&nbsp
יאללה הפעם אדרג בפופולריות

jordi2006

New member
הישרדות ישראל

בדר"כ אני לא צופה בגרסה הישראלית או שאני מתחילה ומתייאשת באמצע, אבל הפעם צפיתי ואני חייבת להגיד שהתחיל מגניב.
אהבתי את החלוקה לשבטים (למרות פערי הכוחות המטורפים ביניהם), אני לגמרי אוהבת את השבט האדום.
המשימה הייתה נטו "יאללה לכו מכות" אבל דרך הפעולה של השבט האדום הייתה נכונה ומגניבה.
ישראל בלתי נסבל ואני לא אוהבת אותו עוד מהאח הגדול אבל הוא עשוי להוות תוספת נחמדה לאסטרטגיה שגם ככה לא קיימת בגרסה הישראלית.
מעניין תוך כמה זמן יתחילו להדיח אנשים כי הם נפגעו מהם וכל השיט הזה.
כבר התלהבתי שנתנו גם משימה וגם מועצת שבט באותו פרק אבל כשקטעו אותו באמצע הבנתי שזה היה too good to be true.

טוב צפיתי ו

זה לא באמת VIP חוץ מעדי ביטי
הופעתי לטובה מהצלילות של אלינה, זכרתי אותה ככריזמטית ומקורית מהאח הגדול אבל כאן אני רואה גם חדות שמתאימה מאוד למשחק. דנה, אסי ואלה גם קורצו מהחומר המתאים לגרסה הישראלית שכולל מוכנות לזרוק שמות וכריזמה לסחוף אחריך אנשים. את נאווה אני מכיר אישית לצערי ואכן לא הופתעתי מכלום. עשתה קריירה על רהיטות ותו לא. זהר טייפ מעניין ואני מקווה שבמקום להשתבלל בתור הלוזר הכאפות התורני הוא יוכל לפרוץ כנבל כריזמטי.
&nbsp
על השבט השני מוקדם לומר משהו. כן ישראל הוא בדיוק מי שהיה באח הגדול ועידן חביב אינטליגנט ובעל הבנה בסיסית במשחק, אני חושב שמשחקית שווה לשים עין על סמיון וניקול. פרט למי שהזכרתי אני לא רואה עניין שם.
&nbsp
המשימה הייתה נהדרת. אלימות unfiltered זו הסוגה הטלוויזיונית האהובה עליי ותמיד כיף לראות אנשים בחליפות ושמלות יורדים אל שאול הprimal instinct ומוכיחים שכולנו בעצם קופים עם מנוי באמריקן לייזר

אורישקי

New member
הפתעה חיובית למען האמת

כאילו, ברור שהגרסא הישראלית היא עדיין טראש אבל ניכר שהם למדו קצת מה זה טלוויזיה
וכן גם לעשות אססטרטגיה זו לא מילה גסה (קווין נעמה
).
&nbsp
מצחיק לראות את זה ליד עונה 40

&nbsp
בכל מקרה אני אתקצר את מה שחשבתי
&nbsp
המשימה - דווקא אחלה דבר בעיני, טלוויזיוני ונהניתי מכל רגע.
&nbsp
שבט הווינרים -
יש שם את חבורת עידן חביב-ירדן-הגבוה עם השם הלא ברור - לשדעתי זו חבורת מודחים קלאסיים באמצע המשחק, עידן חביב גם אם טוען שהוא יעשה העונה דברים כדי לנצח ובסך הכל הוא היה שחקן טוב אפילו באיי הפנינה לא רואה אותו עכשיו כאחד שיש לו סיכוי.
סמיון - אישית לא סובל את הדמות שלו אבלללל הוא הפתיע לטובה הפרק, סחטיין. פוטנציאל להגיע רחוק.
ליטל סמדג'ה - חמודה על תקן האתנחתא הקומית של העונה.
אילנה אביטל - לא סגור מה דעתי עליה, היא ללא ספק כמו שחשבתי תהיה דמות אבל אני לא חושב שהיא תשתלב ולדעתי תעוף מהר.
עדי ביטי, ניקול - לא ממש הרגישו מהן כלום. ניקול נראית מעצבנת, עדי חמודה.
ישראל - בריון
יעשה טלוויזיה טובה מאד לדעתי. ובכללי אל מבין מה עפו עליו בגלל הקטע עם זוהר, זוהר (שאני אוהב) התבכיין על זה מדי.
&nbsp
שבט הלוזרים:
דנה רון - קווין
נזכרתי למה אהבתי אותה באח הגדול
האישה היא פשוט זהב טלוויזיוני טהור.
נאוה בוקר - זו הייתה תאונת רכבת מצחיקה ביותר, הקטע שלה אומרת לאסי שצריך להדיח את החזקים
הזכיר לי את הקטע מעונה 40 פרק 2 למי שבטח מבין על מה אני מדבר........ בכל מקרה היא לדעתי תמצה את זה מאד מהר.
אלינה לוי - גם היא מושלמת לגמרי
נזכרתי מה אהבתי בה גם כן. היא הרבה יותר חכמה ורגישה חברתית ממה שזה נראה.
זוהר שטראוס - יהיה דמות מעולה ומפתיעה ביותר. אהבתי
אלה אילון - חיה בסרט בקטע טוב

דוד דביר - ידעתי מההתחלה שהוא יהיה דמות, הפתעה חיובית ובאמת נחמד לראות גבר מבוגר שמשתלב יפה ונראה כל כך טוב. סחטיין עליו.
אסי בוזגלו - כנראה שהוא ישתלב בתוכנית טוב ויעשה קטעים ויהיה דמות טובה.
בני ברוכים - הביתה דחוףףףףףףףףףףףףףףףף, כבר מסתמן כל א נסבל והמצחיק בכוח העונתי שיש תמיד בישראל
רגב הוד - למלם, מאמין שישתלב, דמות די מאוסה
&nbsp
&nbsp
לגמרי נמאס מכל המתחים המזויפים שההפקה בונה לפרקים הבאים
זה כל כך ברור שלא יעשו שום הדחה. בכלל מצחיק אותי שאני מנתח את זה יותר מדי עריכתית ולעומק אבל יאללה נהנ.ה

למעלה