הפתעה חיובית למען האמת
כאילו, ברור שהגרסא הישראלית היא עדיין טראש אבל ניכר שהם למדו קצת מה זה טלוויזיה
וכן גם לעשות אססטרטגיה זו לא מילה גסה (קווין נעמה
).

מצחיק לראות את זה ליד עונה 40

בכל מקרה אני אתקצר את מה שחשבתי

המשימה - דווקא אחלה דבר בעיני, טלוויזיוני ונהניתי מכל רגע.

שבט הווינרים -
יש שם את חבורת עידן חביב-ירדן-הגבוה עם השם הלא ברור - לשדעתי זו חבורת מודחים קלאסיים באמצע המשחק, עידן חביב גם אם טוען שהוא יעשה העונה דברים כדי לנצח ובסך הכל הוא היה שחקן טוב אפילו באיי הפנינה לא רואה אותו עכשיו כאחד שיש לו סיכוי.
סמיון - אישית לא סובל את הדמות שלו אבלללל הוא הפתיע לטובה הפרק, סחטיין. פוטנציאל להגיע רחוק.
ליטל סמדג'ה - חמודה על תקן האתנחתא הקומית של העונה.
אילנה אביטל - לא סגור מה דעתי עליה, היא ללא ספק כמו שחשבתי תהיה דמות אבל אני לא חושב שהיא תשתלב ולדעתי תעוף מהר.
עדי ביטי, ניקול - לא ממש הרגישו מהן כלום. ניקול נראית מעצבנת, עדי חמודה.
ישראל - בריון
יעשה טלוויזיה טובה מאד לדעתי. ובכללי אל מבין מה עפו עליו בגלל הקטע עם זוהר, זוהר (שאני אוהב) התבכיין על זה מדי.

שבט הלוזרים:
דנה רון - קווין
נזכרתי למה אהבתי אותה באח הגדול
האישה היא פשוט זהב טלוויזיוני טהור.
נאוה בוקר - זו הייתה תאונת רכבת מצחיקה ביותר, הקטע שלה אומרת לאסי שצריך להדיח את החזקים
הזכיר לי את הקטע מעונה 40 פרק 2 למי שבטח מבין על מה אני מדבר........ בכל מקרה היא לדעתי תמצה את זה מאד מהר.
אלינה לוי - גם היא מושלמת לגמרי
נזכרתי מה אהבתי בה גם כן. היא הרבה יותר חכמה ורגישה חברתית ממה שזה נראה.
זוהר שטראוס - יהיה דמות מעולה ומפתיעה ביותר. אהבתי
אלה אילון - חיה בסרט בקטע טוב
דוד דביר - ידעתי מההתחלה שהוא יהיה דמות, הפתעה חיובית ובאמת נחמד לראות גבר מבוגר שמשתלב יפה ונראה כל כך טוב. סחטיין עליו.
אסי בוזגלו - כנראה שהוא ישתלב בתוכנית טוב ויעשה קטעים ויהיה דמות טובה.
בני ברוכים - הביתה דחוףףףףףףףףףףףףףףףף, כבר מסתמן כל א נסבל והמצחיק בכוח העונתי שיש תמיד בישראל
רגב הוד - למלם, מאמין שישתלב, דמות די מאוסה

לגמרי נמאס מכל המתחים המזויפים שההפקה בונה לפרקים הבאים
זה כל כך ברור שלא יעשו שום הדחה. בכלל מצחיק אותי שאני מנתח את זה יותר מדי עריכתית ולעומק אבל יאללה נהנ.ה