היום בערב מתחילה עונת הVIP ה3 של הישרדות הישראלי

PardoFM

New member
דעות שלי על הפרק

רעיון יפה לחלק ככה את השבטים, למרות שלכאורה הפופלארים יותר, הם הפייבוריטים כמעט לכל משימה, כפי שראינו הפעם במשימה שיש בה גם עניין של כוח ופיזיות וגם עניין של אסטרטגיה, היא ניצחה והיא קיבלה דברים שווים. דווקא הם מעניינים אותי, מה יקרה והם יפסידו, איפה שם יתחילו המחנאות והבריתות
&nbsp
סמיון שם מתחיל להיראות כמו פייבוריט, גם ישראל פוטנציאל לזה, עידן חביב, מקווה מאוד שידע להשתמש בפסלון החסינות באופן חכם יותר ויהיה פחות תמים מהעונה הקודמת שהוא השתתף בה.
&nbsp
אילנה אביטל חייבת להיזהר, בהישרדות ישראל, לא ממש אוהבים דמויות שלוקחות לעצמם תפקיד של כוחניות, של אנשים שנותנים פקודות. יש מצב שהיא תהיה המודחת הראשונה, כשיגיע התור שלהם להדיח
&nbsp
באשר לקבוצה השנייה.
&nbsp
אלינה נראית טוב מהבחינה של איך היא משחקת את זה, יהיה מאוד מעניין לעקוב אחריה
אסי בוזגלו, סך הכל, נראה כמו בחור טוב עם ראש על הכתפיים, אבל אם הוא לא יזהר באיך הוא נסחף כשהוא מדבר, הוא ימצא את עצמו מודח מהר מאוד.
&nbsp
נאווה בוקר, מנסה לעשות אסטרטגיה, שאני בעד, אבל היא עושה את זה לא באופן חכם. במקום להציל את עצמה באופן יותר חכם, היא די עשתה מהלך התאבדותי של לסמן את עצמה מראש כמודחת ולנסות ללכת בין אחד לשני כדי לשכנע אותם להישאר, זה לעשות עבודה קלה מדי עבור האחרים.
&nbsp
דנה רון, אם היא לא תפסיק עם הבכי הזה שלה, יש מצב שהיא כבר תופסת את המקום של "המעצבנת של העונה", הלו זה הישרדות. אם לא חשבת שזה מה שתקבלי שתרשמי לדבר הזה, את באמת חסרת מושג. חבר'ה אם אתם מקבלים הצעה להשתתף בהישרדות, תצפו בו קודם כל שתבינו, על מה מדובר
&nbsp
&nbsp

SeosiTapuz

New member
עוד פעם לא יכול להיכנס לשם משתמש שלי

בכל מקרה, היה פרק סבבה, הרבה יותר טוב מפרק הבכורה הקודם. ואני שמח לפחות שלא ישר הדיחו מישהו על ההתחלה בנוהל ונתנו לשבט המפסיד זמן לאסטרטגיה. הייתי בטוח שדנה תפרוש אבל אני חייב לתת קרדיט לההפקה שהצליחו להשאיר אותי בציפייה לפרק הבא. מעבר לזה באנטיג אנטיג אני חושב שלאלה הייתה התחלה טובה, דוד הוא דמות מעניינת ואסי בא לשחק את המשחק. אלינה קרעה אותי מצחוק, השיא היה עוד במשימה הראשונה
ונאוה פשוט עשתה הכל כדי כן להיות המודחת הראשונה.

בקפרה, אני חייב לתת גם קרדיט לסמיון, הוא באמת הצליח להבין איך לנצח את המשימה. בעבר לכך, אני גם מאוד בעד ירדן כי אני זוכר שצפיתי אז קצת בג'ודו, ובנוסף היא גם נראית לי מתמודדת חזקה. אני לא מבין את השנאה לישראל, הוא היה ממש סבבה כאן, והוא ממש מתאים להישרדות, ואני חושב שהוא יהיה בין המתמודדים האסטרטגים של העונה.

סטילהוק

New member
שונא את הגרסה הישראלית שקוטעת מועצת שבט באמצע

שונא את הגרסה הישראלית של הישרדות, שהיא היחידה בעולם שקוטעת מועצת שבט באמצע רק בשביל למרוח כל הדחה על לפחות 2-3 פרקים כדי שיוכלו לדחוף כמה שיותר פרסומות. לא אהבתי בכלל את הפרק הראשון, לחצי מהקאסט אני לא מתחבר בכלל, את חלקם אני אפילו לא סובל, והחלוקה המפגרת לשבטים כפי שבוצעה זה בדיוק השיעור לאיך לא מחלקים שבטים בהישרדות, בטח לא כשכל הכוח הפיזי בשבט אחד של "הפופולארים" ו"המקובלים" עלק, בעוד שבשבט השני כל החלשים פיזית. מה שכן, אלין ממשיכה להוכיח שהיא זן אחר, גם כשורדת, כמה שהיא מצחיקה ככה היא גם חדה ובעלת אינטליגנציה רגשית גבוהה, ובדיוק כמו בעונה האגדית של האח הגדול 2, היא קוראת אנשים כמו ספר פתוח, פייטרית שלא נכנעת ולא מרימה ידיים בחום ובקור, באש ובמיים, ראינו הרי כולנו כמה היא התאמנה בכל משך שהותה בבית האח הגדול, בכל הזדמנות כל לילה היא עשתה כושר ושמרה על רוח ספורטיבית. גם לא אתפלא כלל אם היא תתגלה כאסטרטגית לא קטנה, הרי ראינו כולנו מה היא עשתה לתומר שניסה לסבן אותה ואיך חשפה את פרצופו המכוער. נאווה בוקר לא מפליאה אותי כלל, האישה הזא חושבת שבאה לקמפיין בחירות במאלדיבים ולא להישרדות, עלק צריך להעיף את החזקים, ומי בדיוק יזכה בחסינויות השבטיות? את? ועוד היא טוענת שהיא הכי חלשה פיזית, אז מה הטעם בכלל להחזיק אותה אם הכי חלשה פיזית? גם דנה רון לא באמת קלטה לאיפה היא מגיעה, אך ייאמר לזכותה שהיא לעומת זאת התעשתה די מהר בזכות התמיכה הנפשית שקיבלה. גם השופט מרוקדים עם כוכבים לא בא לי טוב ומתנהג כאילו יעשה הכל כדי לא להתלכלך חלילה. בשבט השני אילנה התחילה באגרסיביות מדי, ואף אחד לא אוהב בוסים שנותנים לו פקודות בהישרדות, ונראה שאם תמשיך כך גורלה יהיה כגורלה של נטלי קול המעצבנת מעונה 37 של הישרדות האמריקאית, קרי היא תמצא את עצמה מהר מאוד מודחת. ישראל משיך לשחק אותה גנגסטר כמו ששיחק אותה בפח הגדול של רשת, אבל אחרי שנחשף הבלוף לגביו זה כבר לא משנה איך הוא ישחק אותה, פייבוריט שלי הוא לא יהיה העונה ואני מקווה מאוד שהוא יודח עוד לפני איחוד השבטים. את סמיון אני לא סובל ולא סבלתי אף פעם, הבדיחות קרש שלו כבר מזמן נמאסו עלי, וגם המבטא הרוסי המעצבן הזה שהוא ממשיך איתו בכוונה, למרות ששמענו אותו כבר מדבר עברית נורמלית ללא שום מבטא. ועידן חביב מצא אליל וזה דווקא יכול לפעול לרעתו, כי זה דבר אחד שאתה מוצא אליל ולא מגלה לאף אחד עד שמגיע הזמן להשתמש בו, וזה דבר אחר לחלוטין שכולם יודעים שיש לך אליל, אז יש על גבך מטרה ענקית. ולכן עדיף למי שמוצא אליל חסינות בהישרדות לא לספר עליו לאף אחד, עם כמה שהפיתוי לשתף ולהתגאות במציאה גדול. לפעמים זה יכול לעשות את ההבדל בין לזכות במיליון ולבין להפסיד את המיליון. ואת זה הרבה שורדים עדיין לא מבינים.

עכשיו, לפי הפרומו לפרק הבא נראה שדנה רון הולכת להציע לגיא זו-ארץ הצעה שבכמותה הוא לא נתקל מעולם בכל שנות הנחייתו בהישרדות, כלשונו, אך לא מעניין אותי מה ההצעה אם זה אומר שנאווה בוקר לא תודח זו תיחשב בעיניי התערבות של ההפקה פר אקסלנס, ושום הצעה של דנה רון או כל שורד אחר לא יצליחו לטייח זאת ולהציג את זה אחרת ממה שזה. בדיוק כמו אם החזרתה של נעמה אחרי שהודחה כבר בפרק הראשון של עונת ה VIP הקודמת של הישרדות, ומאז אין ספור התערבויות של ההפקה לטובתה, כולל שפע היתרונות שהרעיפו עליה ובת בריתה, ואפילו כל זה לא עזר לה בסוף לזכות אפילו בקול אחד בגמר.

למעלה