היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מר ג´ואל רטנר, הפעיל בפרוייקטי מחקר בליטא ואחראי על פרוייקטים חשובים הקשורים לאזור זה מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים.
מחר בשעה 10:00 יתארח בפורום הריון לאחר אובדן פרופ´ יובל ירון, מומחה למילדות וגינקולוגיה ומומחה לגנטיקה, מנהל היחידה לאבחון טרום לידתי באיכילוב אשר יענה על שאלות בעניין תסמונות ומומים גנטיים, וההסתברות להישנותם.
מפגש אומנים למען הקהילה ביום רביעי 3/8/05 יתקיים מפגש אמנים למען הקהילה של פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות. כל הפרטים בפורום לגדול בצבע

../images/Emo9.gifהייייי כולםםםםםם!../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

טוב אז היום אני מתחילה לעבוד מאוחר יותר אז החלטתי לקפוץ להגיד שלום! וכדי להראות לכן שבאמת לא שכחתי ממכן! טוב אז אמממ בעבודה הכל ממש סבבה ובקורס דווקא הולך לי ממש אחלה [בלי עין הרע... חמסה חמסה חמסה!] נקווה שגם בבגרות ילך לי טוב *אמן!* אז ישר עכשיו מצאתי זמן אז החלטתי שאני חייבת להיכנס להגיב....
טוב אז קודם כל מזל טובבבבבבבב ללירון ענבל ישקסיתתת!
שיתגשמו כל משאלותיך וחלומותיך!!!!!!
ושיהיה לך אחלה יום הולדת!
כפרעליךךךך!
ו-וואו בערך איזה שבוע לא קראתי פה [בכלל לא הייתי במחשב איזה שנתיים....] וכבר יש לי להשלים איזה 8 עמודים....
יפעילות! חחחחחח טוב אז רק קפצתי להגיד הייי ושאני אוהבת אותכן המוןןןן ובאמת שלא שכחתי אותכן!
ותיזכרו ש: יהודי לא מגרש יהודי! [מה זה קשור?! לא יודעת! חחחחח אני נגד ההתנתקות!]
נ.ב. כן כן זה העתק הדבק מפורום באסטד.... חחחחחח מה לעשות שאני לא יצירתית....
טוב אז.... אוהבת המוןןןןןןן
שירן

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

איזה מותק. .איזה חמודה
שיהיה לך המון המון המון בהצלחה ו-8 עמודים?! וואי אנחנו באמת פעילות כנראה
תבואי לבקר עוד!

mayoosh4

New member
יהודי לא רוצח יהודי

[זה מה שמישו אמר לי אחרי שאיזה דתי אחד רצח כמה במצעד הגאווה]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif יו מותק,תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בהצלחה בעבודה והכל
[יהודי לא מגרש יהודי... הוא רק מזיז אותו קצת
. נו מה, אני בעד
]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif חזק ואמץ../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

mayoosh4

New member
נצל"ש- וידיאו חדש!../images/Emo125.gif|טיוי|../images/Emo79.gif

של הופעה של I'll Be Ok בפופוורלד. אני יודעת שכבר ראיתן טונות של ביצועי לייב לשיר הזה, אבל בהופעה הזאתי הם פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם. דני פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש עם הביצועים שלו בלייב, הוא נותן הופעה כל כך טובה. ונכון התספורת של טום יצאה ממש יפה? אהבתי. והליפרינג של דאגי *מזילה ריר* *מביאה מטלית ומנקה* רר זה פשוט כל כך עושה לי את זה! הנה ההופעה פה.

DesertRose7

New member
זה עם ההנחיה?

כי ההנחיה של טום ודני עם סיימון הייתה גדולה.. נקקעתי מצחוק כל הזמן

D4Ever

New member
יא איזה יפה!!

תודה:))) ובאמת, יש את ההנחיה איפה שהוא???

oriane0

New member
ואוו.. איזה מדהים!!

באמת מדההייםם..!! דני וטום נתנו ביצוע ממש טוב.. חבל שלא צילמו יותר את דאגי, בקושי רואים אותו. אבל לא נורא, בסך הכל - מדהים.

למעלה