היום בתפוז אנשים

DesertRose7

New member
../images/Emo2.gif

שני
לאן את נעלמת לי.. ככה נטשת?! איזה כיף לראות אותך פה

oriaaaa

New member
האמת גם לי זה עלה פעם אבל עכשיו

כבר פחות זה נראה לי...... גם בגלל מה שהם אמרו על המעריצים בישראל כשחברה של... (שכחתי איך קוראים לה
סורי.... ) מסרה להם ד"ש ממנו... וגם בראיון שהיה בסי די יו קיי שהם אמרו Cool ועם החיוך של הארי (!!!) כששאלו ת'שאלה של יערה....... אז לא נראה לי כ"כ.....אני מקווה שבאמת לא..... ואיך את יודעת שהוא באמת חבר של מקפליי?

Hip Hop star

New member
החיוך של הארי...../images/Emo99.gif

עשה לי טוב לראות את זה,ומישהו בקהל צעק:קול!"....חחח ודייב היה ממש חמוד..חזר פעמיים "ישראל,ישראל"...חעחעחעחעחעח ונירית,מאיפה השגת את המייל של הידיד הזה? ומה גרם לך לחשוב שזה באמת הוא?
... אני אישית לא חושבת...זה כמו שעשו משתמשים באייסיקיו על שמם של הארי ודאגי....
. ולי נתנו את הטלפונים של דאגי ודני...טוב,זאת לא דוגמה טובה..כי זה באמת המס' של דני,או לפחות היה בטח החליף מאז... כשהתקשרתי וזה צילצל כמה פעמים,פחדתי אז ניתקתי.....

danirit1

New member
אלה אמרתי לך פעם שאני חולה עלייך?

איזה ילדה מתוקה חמודה ונחמדה את!!!!! הלוואי תתחתני עם הארי יהיו לכם ילדים תהיי בריאה עד 120 תבלי בחיים יותר אני לא יעז לריב איתך איך אפשר את קדושה! בא לך לתת לי ת'מספר של דני....?

danirit1

New member
ואלה בואי אני יביא לך

אם בא לך את המייל של זה שאומר שהוא חבר טוב של דני עשיתי כמה שיחות איתו והוא ממש נראה באמת כחבר של דני!!! שום חשד! ויש לי עוד כמה מספרים שאם לא עבדו עליי...אז דיברתי עם דאגי שאמר בכל משפט DUDE חח ואמרתי לו כמובן נו מה אפכת לי כמה אני חולה עליהם והם מתוקים ואני מישראל ובלה בלה וזהו! הוא מתחבר פעם בחצי שנה ואני ישר קופצת עליו חח אז תעני לי אלה בבקשהההה אם אני מדברת עם דני....אוי וייזמיר אני יתפחלץ אני יהיה מאושרת!!!! ומישהו ענה לך? או שניתקת כשזה צלצל? ואיך ידעת שזה באמת של דני/דאגי? ומי נתן לך ת'מספרים?
ווי דימיני שי דימיני אויי ויי זמיר
כן כן..רומנייה לפחות חצי

Hip Hop star

New member
WTF?!../images/Emo2.gif

טוב,זה היה ממש מפחיד מצידך נירית!{-].... כמה דברים: 1.אני לא ילדה מתוקה ונחמדה,ואני מודעת לזה..ואם את כ"כ רוצה...אז כן,יש לי בעיה...בסדר מצידך עכשיו?! 2.לא רוצה להתחתן עם הארי,לא רוצה שיהיו לנו ילדים...אבל תודה על הכוונה..חחח 3.תודה,שתהיי בריאה גם את!
4.אני לא קדושה,אבל באמת אשמח שנפסיק לריב. 5.בעיה,שכחתי ת'קידומת ללונדון..חוצמזה ממזמן השגתי את המס',ובטח מאז הוא הספיק הלחליף אותו...את יודעת..כי הוא עכשיו "סלבס"... 6.אנחנו צריכות לדבר דחוף במסנג'ר...

למעלה