היום בתפוז אנשים

loserontheloose

New member
אפשר להוריד

בפורום שלי. וגם הקליפ הזה הגיע לאתר ההוא תודות לי. וגם שחר הורידה את הקטע שהם מנחים ממני אז *קצת* קרדיט כי אני עובדת קשה על להעלות את הכל בשבילכן.

mayoosh4

New member
*קרדיט*

תודה D: את עושה עבודה קודש
טחחחחחח סתם המון המון המון המון תודה. ונראה לי בנסון\בנג'י אמרו שאת הבאת להם את זה. או שזה היה על אחר? המהממהמ. בכל מקרה תודה שוב

oriaaaa

New member
יש לי כנראה בעיה עם הפורום שלך

עד אתמול הצלחתי להיכנס לפורום..... והיום שנכנסתי אני הייתי צכה לרשום ת'סיסמא ושם משתמש ועכשיו כשאני רושמת אני לא מצליחה להיכנס!
את יודעת אולי מה אפשר לעשות?

D4Ever

New member
שחר,עזרה,פליז

למה האתר לא עובד? זאת בעיה רק אצלנו או בפורום? תודה מראש.

DesertRose7

New member
זה לא הפורום שלי, תשאלי את יערה

תפני אליה במסרים או אם את מכירה דרך אחרת. מצטערת, אבל כאן אני לא יכולה לעזור לך. אני רק יכולה להגיד לך שאם את רוצה להוריד את הקטע מפופוורלד את יכולה להיכנ סלאתר הזה-> http://www.mcflynetwork.com/ ל-MUSIC & VIDEO ותלחצי על POPWARLD

DesertRose7

New member
מי אמר שהורדתי ממך?!

אם הייתי מורידה הייתי אומרת.. לא היה לי כוח להתעסק עם הקבצים.. אני מסתבכת

loserontheloose

New member
אז מאיפה?

את כל הזמן לוקחת דברים מהפורום שלי בלי לתת קרדיט, שחר. אני מעלימה עין בד"כ אבל כשלוקח לי 3 שעות להעלות קובץ, אני מצפה שאנשים יעריכו את זה.

DesertRose7

New member
סליחה?

משום מה יש לי הרגשה שאת עוד חושב תשאני שקרנית - תודה אבל לא כשאני לוקחת דבר ראשו ןאני אומרת תודה ואם אני מעלה פה או במקום אחר דברים אני אומרת שזה ממך. במקרה הזה זה לא מפה אלא מאתר אחר- http://www.mcflynetwork.com/

DesertRose7

New member
טוב אני מבינה שהורדתן מיערה

כי גם זה דיי.. נפל.. ואני צריכה להעלות מחדש..

danirit1

New member
נצל"ש חשוב באמת מאוד מאוד

אולי תכעסו אולי לא..אולי תצדיקו אותי אולי לא תגידו מה שבא לכם אבל...אתם חושבים שיש סיכוי (אפילו הכי קטן) שמישהו ממקפלי אנטישמי? ואולי קצת ואולי הוא מסתיר את זה? כי דיברתי עם מישהו שאני משוכנעת 90 אחוז שהוא חבר של מקפליי באמת! אני לא סתומה שאפשר לעבוד עליי כל כך טוב! והוא דיבר איתי אמרתי לו שיעזור לי שיביא לי אימייל משהו לדבר עם מקפליי והוא התייחס אליי נורא הוא אמר לעזאל טוסי מפה כבר אני עסוק נורא עזבי אותי ואני מתחננת בבקשה רק תעזור לי וזה והוא אני עסוק תלכי מפה כבר!...אז חשבתי על זה כי שה קצת פוגע..ושמעתי על מקרים אנטישמיים "נחמדים למדי" שקרו כבר באנגליה אז..מישהי חושבת? יש סיכוי? ואולי אנחנו לא יודעות?

loserontheloose

New member
איכשהוא לא נראה לי

בגלל שאנטישמיות זה עיניין של חינוך והם דיי מודעים לעיניין שיש להם מעריצים מישראל והם די נדהמו (לטובה) מהשאלה שלי ב-CDUK ואני יודעת שעוד לפני אמרו להם שיש להם מעריצים מישראל ואף פעם הם לא הראו שום בעיה עם זה. אם הם היו אנטישמים, הם היו מראים את זה. חוץ מזה, את מבססת את האפשרות שדאגי, דני, טום או הארי אנטישמים בגלל שאדם שאת מאמינה שהוא ידיד שלהם התייחס אלייך לא יפה? לא הבנתי את הקטע הזה.

hadasrulez

New member
../images/Emo45.gif

נניח והוא כן חבר שלהם..יכול להיות שהוא היה לא נחמד כי הרבה מעריצות מבקשות ממנו כל מיני דברים?

PunK RocK 1o1

New member
אפרת

זאת המנהלת הקודמת של פורום באסטד.. היא פגשה את מקפליי שנה שעברה

למעלה