שאלה.. מה הקשר השם BLEACH לסדרה? זה מטריד אותי כבר כל כך הרבה זמן ואף אחד לא יודע
G Greenleef New member 24/9/05 #14 שאלה.. מה הקשר השם BLEACH לסדרה? זה מטריד אותי כבר כל כך הרבה זמן ואף אחד לא יודע
T The Bloody Teaspoon New member 24/9/05 #15 אני חושבת שזה בגלל צבע השיער של איצ'יגו. [לא נכנס לי בכותרת] היו כמה פעמים שהוא דיבר על זה שהציקו לו ונטפלו אליו על זה, ותמיד צחקו עליו שזה צבוע [Bleached] למרות שהוא ג'ינג'י טבעי. אבל יכול להיות שאני טועה. ^^;
אני חושבת שזה בגלל צבע השיער של איצ'יגו. [לא נכנס לי בכותרת] היו כמה פעמים שהוא דיבר על זה שהציקו לו ונטפלו אליו על זה, ותמיד צחקו עליו שזה צבוע [Bleached] למרות שהוא ג'ינג'י טבעי. אבל יכול להיות שאני טועה. ^^;
T The Bloody Teaspoon New member 24/9/05 #18 כן, אבל הרי צריך לחמצן שיער שחור כדי לצבוע לג'ינג'י, לא? [היי, אמרתי - זה מה שהבנתי. אני לא משוכנעת שזו המשמעות הנכונה והאולטימטיבית או משהו. ^^;]
כן, אבל הרי צריך לחמצן שיער שחור כדי לצבוע לג'ינג'י, לא? [היי, אמרתי - זה מה שהבנתי. אני לא משוכנעת שזו המשמעות הנכונה והאולטימטיבית או משהו. ^^;]
J JeeChan New member 24/9/05 #17 אתי צ'אן אמרה לי תשובה חכמה פעם מקווה אתי שאני אומר נכון. Bleach באנגלית זה הלבנה, מה ששיניגמים למעשה עושים לHollows זה הלבנה לנשמה ומטהרים אותם.
אתי צ'אן אמרה לי תשובה חכמה פעם מקווה אתי שאני אומר נכון. Bleach באנגלית זה הלבנה, מה ששיניגמים למעשה עושים לHollows זה הלבנה לנשמה ומטהרים אותם.