היום בתפוז אנשים

אחחח הרגע שודר "אחוות הטבעת"

בסינמה אוסקר... אוייייי איזה תענוג
סרט פשוט מדהים...(!) אמממ כמה עובדות שרציתי לאמת... איאן מקליין, הרי הוא גנדלף בסרט, שיחק גם את מגנטו ב"אקס מן", בעוד שהוגו וויבינג, הרי הוא אלרונד, שיחק גם את הסוכן סמית' בטרילוגיית "המטריקס"... האם אני צודק?

•aniviel•

New member
טשי.. את גולום בסתר?...

רגע אחד את שואלת למה בורומיר מת בכזה דיכאון ורגע שני את אומרת שזה קטע אדיר...

מה... זה לא היה יפה???

בלאגן! רעש! חרבות! פתאום נהיה שקט ושומעים את ה: "שווווייפ"!! |הרעש של החץ נתקע בבורמיר| אין מוזיקה, אין רעש, רק שומעים את בורמיר סובל! והוא גבר!! הוא גבר! הוא אמיץ! יש לו כוח! הוא ממשיך למרות הכל!!

Ridds

New member
אל תתלהבי מהתמונה, זו בובת שעווה...

תגידי להם ניבי...

•aniviel•

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קראתי את ההודעה וחשבתי לעצמי 'מי זו ניבי?' אני ממש סתומה, אל תשימי לב
אכן כן, זו בובת שעווה! היא מוצגת בתערוכה הנודדת של שרה"ט אותה ראיתי בלונדון (ורידס ראתה אותה בניו זילנד, אני צודקת?
) אבל הבובה נראית כל כך אמיתית שאני אישית הייתי בטוחה שהוא עוד שניה קופץ עלי, רעדתי מפחד... טוב יש לי טראומות מבובות שעווה

moran500

New member
צודק, בהחלט צודק../images/Emo70.gif ומשהו קטן../images/Emo26.gif

מה שאני לא מבינה זה איך אף פעם לא נגמרים ללגולאס החצים?!? אני כל כך רוצה לראות את כל הגרסאות המורחבות ברצף...
|מתעלף|...

צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמתי לב לזה בסוף הסרט! שהאורקים באו לפני שבורמיר מת!! לגולאס כ"כ מצחיק אותי! באמת!!! מעניין מה הוא שם בשיער שישאר כ"כ מסודר והדוק לראש בזמן מלחמה פרועה!

FRAIFY

New member
כמה תשובות:

1}בורמיר מת כדי להגן על פיפין ומרי,למרות שבורמיר נחשב לאחד האבירים החזקים ביותר והמנוסים ביותר איי פעם כמות האורקים הכניעה אותו לבסוף{שימו לב כמה אורקים הוא הרג במותו}. 2}ללגולאס לא נגמרים החיצים משום שהוא כל הזמן אסף חיצים של אורקים והשתמש איתם{במוריה לדוגמא},אגב בלורין הוא קיבל תוספת חיצים וגם קשת נחמדה{רואים את זה במורחב}. 3}סביר להניח שהשיער של לגולאס נראה כמו שהוא נראה למרות כל ההקרבות בגלל מהותו-אל תשכחי שהוא אלמוות השערות שלו לא מזדקנות ולא מתות{כמו אצל בן אדם}והם נשארות חזקות וצעירות.

אני ידעתי את התשובות! ../images/Emo4.gif

סתם היו שאלות רטוריות. חוץ מהחצים של לגולאס. תודה.

Y. Welis

New member
מה שמוזר בסרט הזה (וזו בעיה תסריטית

שלא נפתרה) הוא שאלרונד טוען שעינו של סאורון מקובעת על ריוונדל (ושבני לילית חלשים מכדי להתמודד איתו ועם סארומאן יחד), ולכן על הטבעת לצאת משם. בסרטים הבאים נראה בבירור שסאורון מתעניין בעיקר בגונדור ובגבולות מורדור. הפוליטיקה הפנימית די מתואמת בהם (יחסית), אבל הניתוחים של אלרונד אינם תואמים לשום דבר וחבל.

למעלה