היום בתפוז Live

yoyo10

New member
הוא מתארח היום אז את יכולה לשאול

אותו מה שאת רוצה

אחנו לא שונאים דתיים

אני אמנם לא פעיל במפלגה או בפורום שלה, אבל אני תומך שלה. ואנחנו לא שונאים דתיים- אנחנו שונאים את ש"ס. כמה דתיים כאן כבר אמרו בעצמם שאי אפשר להחשיב את ש"ס למייצגת החברה הדתית וכו', וזה כי ש"ס מלאה בשחיתויות, ומקרה אריה דרעי הוא לא מהשחיתויות הגדולות שם.

yoyo10

New member
בפוליטה אתה יכול לא להסכים

או לחלוק על דעה אבל למה השנאה. יכול להיות שאתה למסכים לחלוטין עם מפלגה ואתה חושב שהיא מושחתת אבל האם אתה שונא?

בת יפתח

New member
אני פשוט לא מאמינה !

ש"ס ! הנה אמרת , אתם שונאים את ש"ס! לא את אגודה חס וחלילה . לא לא, הם בסדר. גם כל שאר הפוליטיקאים , גם הם בסדר. אין שחיתות , כולם צדיקים. רק ש"ס. למה ? הם מיוחסים מסיבה כלשהי?

שוב, בפעם המי יודע כמה,

את מעוות את דברי. לא אמרתי שכל השאר בסדר. פשוט ש"ס מתיימרים להיות משהו ומצד שני פועלים בניגוד למשהו שהם מתיימרים להיות. ניסוח עלוב, אבל מילא.

ESU Boscorelli

New member
זה לא נכון זה לא רק ש"ס...

שינוי באה לפעול כנגד הכפייה הדתית ולייצג את הדעה החילונית והרצון של הציבור לחיות בחופשיות

בת יפתח

New member
גם לא אמרת שהשאר לא בסדר.

אני "שמעתי" רק את ש"ס, ולא שום מפלגה אחרת. הם שונאים עוד מפלגות ? ( עם אגודה הסכימו להיות בקואליציה ועם המפד"ל הם מסתדרים...) כן כן , תכחיש. זה בסדר.
נ.ב: אני לא תומכת בש"ס.

כמו לדבר עם קיר

תראי, אני לא יכול לדעת מה דעותיו של כל אחד ואחד מחברי שינוי, אבל הדעה הכללית בקשר לש"ס היא...התנגדות, ואני לא יודע מה בקשר לשאר המפלגות. ובכלל, כמו שבוסקו אמר, שינוי מייצגת את המעמד הבינוני בישראל ופועלת נגד כפיה דתית, קשור או לא.

בת יפתח

New member
זה היה בצחוק!

ואפילו הוספתי אייקון מתאים! הרשה לי לצטט מ"הדג נחש": "דאאאי ! לא כיף איתכם בכלל!"

ronen1981

New member
אני מוחה.

בא אדם וכתב שהוא שונא את ש"ס ואת באה ומשליכה על כל שינוי . אותו אדם אמר שהוא תומך של שינוי זה שהוא תומך לא הופך אותו למיצג. אישית לא שונא את ש"ס,בכלל אין פה עניין של רגשות יש מחלוקת על אופי המדינה ומהותה והתנהלותה אני מיצג ומשטייך למחנה אחד והם למשל לאחר.

בת יפתח

New member
אין לך מושג ...

כמה בא לי להתווכח איתך על זה עכשיו! מאוד! אבל זה היה בצחוק, ולא נראה לי שזה הפורום המתאים. אגב, אני צודקת . (קראת את הראיון ב7 ימים של השבוע שעבר עם פורז ? כי הוא רק יוכיח את המסר שרציתי להעביר...)

פלסטיק

New member
איזה כייף להרגיש נירדף ../images/Emo13.gif

מיעוט קשה לו להחזיק מעמד אם הוא לא מרגיש נרדף קשה לו להרגיש כקבוצה אז הנה החלטת לעצמך שמישהו לא אוהב דתיים והכנסת מילים לפיו כאילו הוא שונא את ש"ס (בלבד) ולא את אגודת ישראל וכבר את חוגגת לו הייתי במקומך הייתי מודה לו שעשה לי את היום

בת יפתח

New member
אני חזרתי על דבריו כמעט בדיוק

הם ( נראה לי שהכוונה כאן היא לשינוי) לא שונאים את הדתיים- הם שונאים שת ש"ס. אוקיי, אז הוא לא מייצג בדבריו את שינוי , והוא לא שונא רק את ש"ס, סבבה. עכשיו תגיד לי שאני סתם מתבכיינת ושאין הפליה - לא, אתה טועה , יש והרבה .( זה לא המקום לדיון) אני לא שייכת למיעוט הזה ולא תומכת בש"ס, כך שאין לי על מה "לחגוג".

למעלה