היום בתפוז Live

../images/Emo13.gif

אבל דיברנו על עקרונות ולא על תוצאות, ומתחילת השרשור לא ביקשת תוצאות, כך שזה לא רלוונטי לשרשור הזה. בכל מקרה, התחלת התוצאות לפנייך(האות והעדות).

פלסטיק

New member
בודאי שיש ויכוח קשה בין חרדים

לחילונים אבל יש הבדל בין הבדלי דעות, גם אם הם קשים לבין צורה כזו של זלזול והתבטאות. דרך אגב אני לא נציג שינוי או יהדות התורה ולא פוליטיקאי כך שאני לא הסכמתי ולא סירבתי לשבת עם אף אחד. קללות וקמיעות זה לדעתי לא דברים קטנים. לדידי לעשות כזה דבר ליהדות שקול להכנסת סטיק חזיר לבית כנסת והרבה יותר חמור מזה שמישהו יאכל חמץ בפסח. את חושבת שאלו דברים קטנים ואני חושב שאלו דברים גדולים. אני יכול להוסיף עוד דברים כמו זה שלש"ס כל הזמן יש נציג בכלא, פשוט נראה לי שמה שכתבתי מספיק. בכל מקרה אני שמח שאת מוצאת את דברי משעשעים, גם לשמח אנשים זו מצווה

פלסטיק

New member
ושכחת את זה שאחותי ואימי זונות ../images/Emo8.gif

ואני ואחי שוכבים איתן (לפי דעת ש"ס). דרך אגב את חושבת שמגיעה לנו הנחה אם זה בתוך המשפחה? אם שכן שלך היה מדבר וחושב כך על משפחתך היית אוהבת את זה?

הבעיה אצלכם היא שהדגל שלכם

מייצג שינאה לש"ס. נראה כאילו זה הכל ושאתם קיימים בשביל לדפוק אותם. בעצם בלי ש"ס לא הייתם קיימים היום.

mayakol

New member
שנאה לש"ס... שנאה לדת... שנאה...

כמו המחיקה של הבס"דים ע"י השר המופלא פורז. זו לא כפיה, אה?

אני לא מסכים עם ש"ס אבל

אני מסכים עם הישיבה של מרצ איתה בממשלת רבין ובממשלת ברק. למה ישבנו? בגלל שיחות השלום.

זו מלחמה בכפיה...

הוא בוחר לא להשתמש בבס"דים. זכותו, בדיוק כמו שאלי ישי עשה ההפך. ולאדון נעמן: שינוי מייצגת את המעמד הבינוני ופועלת למען חופש דת וחופש מדת. ההתנגדות הזאת לש"ס באה בגלל השקפותיה של שינוי ופעולותיה של ש"ס ולא כבסיס לפעולותיה של שינוי.

בת יפתח

New member
לא מדויק...

אם למשל המזכירות שלו ( פורז) יכינו שלט לא רשמי ( "כאן שביתה" , למשל , בכתב יד.) אז הוא יילך לשלט העלוב וימחק את זה . (ככה הוא אמר בראיון ל7 ימים) ובקשר לשינוי ומעמד הפועלים... ( אין לי עצבים לוויכוח ...) תדמיין מה אני אגיב לבד, טוב?

אבל סתכלי...

אם יהיה כתוב בס"ד אלו לא יהיו מרוצים ואם יהיה כתוב אז האחרים לא יהיו מרוצים, כך שזה לא ממש משנה. מעמד הפועלים...זה המעמד הבורגני נכון? ואין לי שמץ של מושג מה את יכולה לומר בנושא(ולהשוות את זה למפלגת הלייבור לבריטניה יהיה ממש לא לעניין).

בת יפתח

New member
לא. לא משנה ...

בקשר למזכירות ... אם כבר היא כתבה אז זה נראה לי נורא ילדותי לבוא ולמחוק את זה . תאמין לי שלאף אחד במשרד חוץ ממנו לא יהיה כל כך אכפת מאיזה בסיעתה דשמייא קטן פה ושם. ( אולי כי לפי מה שהבנתי , העובדים שם דתיים , אבל אל תתפוס אותי במילה , אני לא בטוחה.)

כן! מייצגת את מעמד הביניים!

התוכנית הכלכלית שהם מצביעים לה הופכת את מעמד הביניים לעשירון התחתון! מעמד הביניים אעלק..

צריך להבריא איכשהו את המדינה

והתכנית הכלכלית לא הופכת את מעמדת הביניים לעשירון התחתון, אלא היא פשוט...מצמצמת פערי מעמדות.

חחחח בטח!

רק מגדילה את הפער! אל תראה את זה כאין-ברירה. יש תוכנית חילופית.

מקפיצה....

בו! קש 234!!@#$$%&*%Y$#@!#^%^ T#$T FDF@#$%@#$^%#&^#^ FSDFWF$כעדגכ'4ק#עשר%$@^# אכע$יעשקיקש$^%

אתה כמובן מבין

שכתגובה לתכנית זאת ייערכו הפגנות המוניות בהתנחלויות, כל דתי שנפשו בידו יצא לרחובות בקריאות מחרישות אוזניים, וחיילי הקבע, שכאילו שלא מתלוננים די עכשיו, יתלוננו עוד יותר. 25% מס על רווחי בורסה??? לא *קצת* מוגזם???(לא שלי אכפת[בינתיים], כן). ייתכן וזאת תכנית טובה יותר, אבל אני לא מספיק מיומן כדי למצוא בה ליקויים גדולים יותר או יתרונות בולטים.

למעלה