היום בתפוז Live

אוף סתיו.... ../images/Emo10.gif

עכשיו כשדיברת על הלימודים נזכרתי שיש לי עבודה להגיש ליום שלישי וגם מבחן ענק להתכונן אליו!!! אוווווווווף פאקינג בצפר!!! לא רוצה!! אני רוצה לבוא מחר לראות את הפונייייייייים!!!!!!!!!!!!

לא נורא נופרי!

הם יהיו אצלינו כל הזמן חח תוכלי לבוא לראות אותם כל הזמן!1 אני אנסה להביא תמונות מחר!

כנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם

צריכה עזרה אז בואו נתחיל מההתחלה!!! כשבאתי הפונים עמדו להם בתא שלהם!!!! נורא התאכזבתי כי הם בכלל לא קטנים כמו שתיחארתי! בכלחל לא! אבל הם לא גדולים כמו אוטי או משו! הם מדהימים ומקסימים אחד אחד אז אני אספר עליהם קצת! אוקיי... יש אחת שהיא פלמינו והסייח שלה שהוא לבן עם כתמים בז' חום בהיר כזה! והוא בן חודש וחצי והוא הדבר הכי מתוק ומושלם וקטן שראיתי חיים שלי!!! יש אחת שהיא בצבע של הסייח! והזכר (הלא מסורס והגדול והממש חזק!) שהוא פיינט!!! הם מקסימים היינןו איתם שעות!!!!!!! צילמתי עם המצלמה הרגילה!! בעעעע אבל יחצאו תמונות מקסימות! גל הביאה מצלמה וגם עמית ועוד שני אנשים שרוכבים איתנו אז היה יום צילומים ממש!!!! אחורי זה היה לי שיעור על אזארו! קפצנו עבדנו על אוקסרים ואחרי שסיימתי איתו וקררתי ושטפתי לו תרגליים והברשתי אותו אבא שלי הגיע עם הדיגיטלית וצילמתי! למרות שזה חושך ולא יצא משהו! אבל הם מקסימים! לקחנו אותם לטיול באורווה כדי שיכירו את כולם! והעידכון בקשר לשמוץת המדריכה שלי אמרה שזה חמוד אם ניקח איזה נושא משותף אז בחרנו סרטים ודמויות מדיסני!! אז לפיינט קוראים הרקולס (כי הוא גבר קטן כזה והוא חזק לאללה!!) לסייח קוראים טמפר (מהסרט במבי!-כי הוא כל הזמן עושה עם הרגל כמו בסרט!!) לאמא שלו הפלמינו קוראים בנתיים מייפל אבל זה שם מכוער ואף אחד לא אוהב אותו וזה גם לא קשור לדיסני! אז אנחנו עדיין מחפשים! חשבנו על פלין (חברה של במבי!) אבל זה לא משו! וללבנה הזאתי קוראים נלה! שזה כל כך מתאים לה!!! חחח עוד שניה תמונות!!! אהה אז תחשבו על שמות מדיסני!

זה טמפר!!!!!

שאני אשכרה הרמתי אותו@!! אני הרמתי סוס!! איזה מוזר זה נשמע!!!!!!! חחחחח הוא פשושון ואתם לא מבינים שאני יושבת פה בישביה כפופה כזאתי! התחת שלי עוד שניה בריצפה! הוא קטנצ'יק!!!

הנה נלה!!!

פה לא ממש רואים אותה והאיכות בחושך חרא אבל היא מתוקה ממש בפינה יש את מיסי ומאחורינו יש את הרקולס הגבר!!!!! חח דרך אגב נלה בהריון!!! חחח

הנה הפיצפוני שוב!

הוא כזה מלאך קטן ומושלם!! בהתחלה קראו לו סיימון שזה כל כך התאים לו אבל שינינו כי זה לא מדיסני!

Shai Felton

New member
תגידי?../images/Emo170.gif

הרקולס הוא לא בגודל של פוני רגיל? כי הוא נראה ככה...

niko girl

New member
../images/Emo99.gifאילו מתוקים!!!!!!!

דיי הם כל כך קטנים!!!!!!! אני רוצה אחד!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif איזה חמודים הם!!! חבלז מזמז

גם לנו יש שתיים כאלו- אמא ובת! אבל איך נגיד את זה?! שלנו לא יפות במיוחד..... והם בצבע שחור עם ערמות של רעמה וזנב...(שיער בעובי מטאטא)

TauraMan

New member
איזה פשושים!!../images/Emo20.gif

למרות שהם צריכים טילוף דחוף.. זה הראש של מיסי שמה? חחחח אני באתי היום ורכבתי על דיזל איזה שעתיים, התחלתי עם מין סוג של גרמניות שמתחיל כמו רגילות אבל במקום להתחבר בין הרגליים הקדמיות של הסוס זה מתחבר כמו מושכות צד. אז בהתחלה הוא לא הבין מה רוצים ממנו והתחיל ללכת אחורה וכמעט לעלות על שתיים אז דחפתי אותו קדימה לקנטר ולאט לאט קיצרתי את הגרמניות עד שהוא עבד מעולה, הגרמניות האלו הרבה יותר טובות כי הן לא מורידות אותו מתחת למתג, הוא עבד ממש יפה ועבדתי קצת על פליינצינגים("אור ראית איזה פליינצ'ינג'ים יפים?" פחחחח
) ואז הצטרפתי לשיעור של הילדות המתקדמות והן קפצו קצת ודיזל הלך מדהים!! בהתחלה קצת חסר אנרגיה וברגע שהתחלתי לדחוף אותו טוב קדימה אבל לעצור אותו כמו שצריך אז הוא הביא את הקפיצות המפורסמות שלו.. מתוקי
לפני זה גם התחלפתי עם הדס ורכבתי איזה 5 דקות על נפו.. חחח המופרע נבהל ממשהו ופתח בקנטר מטורף, אבל הוא היה נורמלי יחסית.. אחר כך טיפלתי קצת בקליירי עשיתי תאים והלכתי...

Shai Felton

New member
מגניבבבבבבבב../images/Emo170.gif

הם נשמעים מה זה חמודים! אבל אני עדיין לא ממש קולטת איזה גודל הם..... טוב נחכה לתמונות!!! אי אפשר לרכב על דבר כזה נכון? חחחח.....
שמות מדיסני - פפפ.. יסמין, בל, אריאל, דוקסית, שלגיה, פוקהונטס (טוב השמות נוראיים אבל ביקשת מדיסני
) מולאן, אליסה... טוב אני אחשוב על עוד....

Shai Felton

New member
אנסטסיה, סינדרלה, צ'ל...../images/Emo170.gif

גם ריין מסוס פרא זה יפה אבל לא של דיסני....

הגודל הוא איזה 60 סנטימטר......

ממש ניחוש של הרגע! אין לי מושג טמפר ממש פיצפוני!!!!! והנה אני מחזיקה אותו בערך הוא מתוק של ממש!

למעלה