היום בתפוז Live

TauraMan

New member
הרבה אורוות עושות אתזה..../images/Emo20.gif

אנחנו גם לנו היו סוסים עם שמות מסרטים מצוירים- בל טינקר-בל טיפטופ(טיפטיפון מהקטקטים) נפו(גם מהקטקטים) אלאדין טאורה זה פשוט הכי קל למצוא ככה שמות..

נכון!! ושיו עכשיו הזכרת לי...

אני חייבת להביא תמונה שלהם ליד אלאדין! כולם עוברים מתחתיו וטמפר בגובה של הברך שלו בערך! חחחחחחחחחחחחחחח

TauraMan

New member
חחחחח../images/Emo20.gif

אבל אזארו יותר גבוה מאלאדין.. באל הוא בטח מת מפחד מהם..

איזה מתוקים...! ../images/Emo110.gif

הייתי רוצה אחד כזה ואני בטוחה שכל אחד היה רוצה..! סתיו,מה יעשו איתם בכלל בחווה?

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום קהילות סחר חליפין את טלי חייט ותמר ארזי, חברות בקהילת "טאו סנגה". קהילת טאו סנגה היא קהילת מטפלי טאו-שיאצו בין לאומית, שמטרתה להפוך את העולם למקום טוב יותר. בנוסף למדיטציה יומית, עזרה והתנדבות בקהילות מקומיות וכן פרוייקטים בין לאומיים של התנדבות (כגון חפירת בארות בכפרים במלזיה או עזרה לנפגעי רעידות אדמה בהודו), הקהילה מקדמת סחר חליפין בין חבריה כחלק מתפיסת אנרגיית השפע, שהיא העקרון האוניברסלי המניע את העולם. הקהילה משתמשת במטבע מקומי בשם UNI‏. הקהילה פותחת בימים אלו את שורותיה לקהל הרחב, וטלי ותמר יענו על שאלות בנוגע לאגודת הטאו-סנגה, כיצד באים עקרונות הטאו לידי ביטוי בקהילה ופעילויות הטאו-סנגה למען אזרחים בארץ ובחו"ל, לקראת מפגש הקהילה שיתקיים ביום ו' (30.05.2003) בפארק הירקון.
היום בשעה 20:00 בפורום שיט וימאות נארח את רון יפה, בוחן משרד התחבורה-מחלקה לכלי שיט קטנים ומשיטים. רון יפה, בוחן כלי שייט קטנים ושופט תחרויות בינלאומי, יענה על שאלות הגולשים. האגף לכלי שייט קטנים אחראי על רישום ורישוי של אופנועי ים, סירות מהירות, ספינות וכל כלי שייט עד 24 מטר. המחלקה האחראית גם על בחינות לרישוי והסמכה למי שמבקש להוציא רשיונות משיט. חולמים להוציא רשיון להשיט יאכטה ולהפליג סביב העולם? עצי קוקוס, חופים לבנים, איים אקזוטיים, מפרצונים מדהימים. או שאולי בכלל אתם מאילו שחולמים לחצות אוקינוסים? התהליך מתחיל כאן

GrEeNwOmAn

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

עוד יומיים הרגע של דרורי, להכין נפשית ורגשית. משעמם לי, ואני בלחץ, היום עושים לי את ה- "בוק" בחווה. תאחלו לי בהצלחה בשיעור היום, ובצילומים. תודה מראש. וואי- היום בבית הספר היה לנו תחרות בין הסניפים של ריאלי, (אחוזה, הדר, מרכז), ואני השתתפתי בקפיצה לרוחק מהמקום, בזריזות ובמירוץ שליחים. היה נייס, אבל לא זכיתי בכלום, חוץ מבמירוץ שליחים שזה היה כיתתי. טוב, שרשרו הודעות אוף... ורבתי אם הילדה הכי נודניקית ושפואה ושרוטה בעולם. חחחח יש! אתם תחשבו שאני דפוקה אבל בזמן האחרון אין לי ממש חשק לקפיצות, יש לי המון חשק לדראסז', מה לעשות?

כן כן!! יש לי יום הולדת עוד יומיים!

אז אנשים!!!
!!! אני יצפה לברכות מושקעות.. ולא כמו: תחיי עד 120 שנהה... ותמשיכי לרכב על סוסים.. פחחחחח
לא סתם.. אבל תשקיעעוו.. חחח ומומלץ גם לשלוח מתנות... אפשר גם לקנות לי איזה סוס.. חחחחח...

אההה ואבישגגגג יש לי חברות...

שלומדות באחוזה...הן בכיתה ו' אני חושבת.. הן היו איתי בסאמר סקול שהיה בחופש הגדול.. אולי את מכירה??? ואבא שלי למד בצעירות בהדר... בזמן שזה היה נחשב להכי טוב..

Shai Felton

New member
עוד שמות לסתיו../images/Emo170.gif

שלגיה, וונדי, טינקרבל, לילי, ליידי, פרדיטה, אורורה, פיונה, מריוודר, מליפיסנט, דוכסית, מרי, אן, ביאנקה, שנזי, אורסולה, אריאל, בל, יסמין, נלה, פוקהונטס, אזמרלדה, מג, אטה, מולאן, נאני, מלודי, ג'יין...

../images/Emo124.gifהחלפת שמות../images/Emo124.gif

וזה סופי הפעם נדמה לי!! אוקי היום הבעלים הגיע כדי לבקר תסוסים שלו (הפוני!) והבנית בידיוק למה יש לו אותם! יש לו ילדה בת 4 בערך שמתה עליהם! חח היא חיבקה את הסייח והיא לא רצתה לעזוב!! שאלית את הבעלים אם יש לו ציוד והוא אמר שאם אנחנו צריכים אז הוא ילך לקנות בחמד והוא יביא לנו בשבוע הבא (אבל זה בטוח יהיה ווסטרן!) אז אחרי שהם הגיעו עשינו להם שטיפה יסודית כי הם באמת היו מ-ט-ו-נ-פ-י-ם! איזה חמודים הם חבל"ז! זה כזה כיף לשטוף דבר כזה קטן! וזה נורא נוח שאפשר לסבן להם תגב בלי להתאמץ!!!!!!!1 אחרי ששטפנו אותם וטב טוב (אפילו תסייח שקיבל שפריצים כששטפנו את אמא שלו!) הברשנו להם תשיער איזה חצי שעה (להרקולס יש שיער כל כך ארוך!!!) ואז טיילנו איתם איזה חצי שעה באורווה מיסי התחרפנה מהם! כל פעם שהם התרחקו ממנה היא התעצבנה כי היא רצתה להריח עוד! אז אחרי כל זה החלטנו לשנות תשמות! נלה והרקולס נשארים אותו הדבר והחלטנו שבגלל שהסייח הוא הבן של הרקולס והאמא היא אישתו כביכול שינינו להם תשמות טמפר-פגסוס מייפל (בעע) למג (אהובתו של הרקולס!!) אז זיהו! נראה לי שזה סופי!!! חח והכי הרס אותי היום זה שהרקולס עובר מתחת לגדר של המנג'!!!!! חיחיח ואז גנית עמית ואני איכפנו את טקילה קיסר ומיסי ורכבנו! היה בסיידר ממש נחמד! וזיהו! זחרתי ב8 וחצי הבייתה בערך!

˜Me˜

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

מדהייייים
גרררררררררררר

למעלה