היום ב-17:00 תוכנית הפרידה Liveבאתר

זהו אנשים היום זה נגמררר.....

חברה היום התוכנית האחרונה של אקזיט לעונה השלישית... וגם היום אנחנו נפרדים מ3 מנחים אהובים ויקרים מאודד.... אז רק רציתי להגיד לכם שהייתה לי אחלה עונה והיה ממש כיף איתכם בפורום ואני מקווה שבפגרה נמשיך לכתוב פה ונחכה ל----> EXIT 2006..... חולה עלייכם ניצן...

עוד פחות משעה זה קורה

התוכנית האחרונה לעונה השלישית והנוכחית של אקזיט עומדת להגיע לסיומה אתמול הגיעו לסיומם הצילומים ביום שלישי בשידור החי האחרון ובתוכנית שצולמה ליום רביעי לאחר מכן חברים אני שמעתי אתמול המוני מעריצים מחכים מתחת בקרבת מקום הלובי שם מתרחש הרבה דברים כמו שראיתי את הילה כותבת אצלה במסנג'ר שעצוב לה נורא מאוד והיא תתגעגע וכמו שהילה אומרת לכל סיום יש התחלה חדשה נקווה שזאת תהיה התחלה בשביל לשלושתם הם יצליחו בגדול אתם תיראו את זה אז יאלה שידור אחרון בעוד חצי שעה אתם מוזמנים לעשות ספירה לאחור

crazy cottage

New member
חחחחח אני מתה פה ../images/Emo163.gif

כמה שנים לא ראיתי אקזיט

היום ב-17:00 תוכנית הפרידה Liveבאתר

במיוחד לכבוד תוכנית הפרידה מ- 3 המנחים המדהימים שלנו ולכבוד תוכנית סיום העונה המרגשת היום אנחנו נפרדים מאסי עזר, מלי לוי גרשון ושירי מימון, ובכלל... מסיימים את העונה של אקזיט. לכבוד הסיום המרגש, החלטנו לשדר לכם את התוכנית במלואה Live, כאן באתר הרשמי של אקזיט. אז לכל אלה שתקועים במשרד, לכל אלה שרוצים לצפות בתוכנית ולקשקש עם החברים במסנג'ר או ב - ICQ תוך כדי או בכלל לכל אלה שלא יכולים לצפות בנו מכל מיני סיבות... אנו מביאים לכם את תוכנית סיום העונה - באהבה. אוהבים אתכם ומאחלים לכם שנה טובה, אקזיט, HOT ותפוז אנשים

כל הכבוד לכם

באמת צעד יפה,ככה כולם יוכלו לצפות בכם וגם הרייטינג שלכם יעלה דרך האינטרנט חח

למעלה