לחברי אקזיט המדהימים!
אתם לא יודעים עד כמה שאתם מדהימים!! קודם כל אני רוצה להודות לכם, על זה שאתם נותנים לי 45 דקות של צחוקים (איך משעתיים ירדתם ל45 דקות?!), אבל הכי חשוב על זה שלימדתם אותי המון! אני יודעת שהתוכנית לא נגמרת, והיא רק יוצאת לפגרה. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שחצי צוות עוזב...אז לאלה שממשיכים, שרי, מיכאל, הדס, ועפר (שחסר לך שאתה עוזב...לא בקרוב בכל אופן! כי בלעדייך זה כבר ממש לא יהיה אותו דבר) נתראה בינואר 2006! אבל לאלה שעוזבים, מלי- אחת ממייסדי אקזיט, את מצחיקה נורא...ומאוד מוכשרת! תמשיכי להיות מדהימה ושיהיה לך המון בהצלחה בכל מה שתעשי, אני בטוחה שתצליחי הרי את מלי לוי (גרשון) האגדית! לאסי- טוב אני חייבת לפתוח בוידוי, בהתחלה לא סבלתי אותך כי אתה היית המחליף של מיכאל (הנגבי) וזה מאוד עיצבן אותי שמיכאל עזב...אבל לאט לאט התחלתי להכיר אותך (עד כמה שאפשר דרך הטלוויזיה) ואתה אחד האנשים הכי נחמדים וכנים שיש (גם כל הכבוד על היציאה!)..אז שיהיה המון בהצלחה, ותחזור לבקר! ולשירי- טוב מה אפשר להגיד עלייך שכבר לא נאמר?! את מדהימה, יפייפיה, מוכשרת, מצחיקה, זמרת ענקית-בקיצור דיווה!! אני בטוחה שאקזיט הייתה רק קצה הקרחון (ככה אומרים?!) ואת הולכת לכבוש את העולם, בנתיים את עושה עבודה יפה בלכבוש את אירופה! תמשיכי להיות הכי נהדרת בעולם! והכי בהצלחה בכל! גם לצוות ההפקה שעובד מאחורי הקלעים...המון המון תודה! אתם עושים עבודה נפלאה! תמשיכו ככה! נתראה ב-2006!!!