היום ב-17:00 תוכנית הפרידה Liveבאתר

אכן אקזיטים יקרים עצוב מאוד

תוכנית מס 109 לסיום העונה יצאה לדרך אנחנו נורא נתגעגע אנחנו מחכים שיבואו להפרד מאיתנו אסי מלי ושירי באמת עצוב אבל שידור מרגש ויפה

לחברי אקזיט המדהימים!

אתם לא יודעים עד כמה שאתם מדהימים!! קודם כל אני רוצה להודות לכם, על זה שאתם נותנים לי 45 דקות של צחוקים (איך משעתיים ירדתם ל45 דקות?!), אבל הכי חשוב על זה שלימדתם אותי המון! אני יודעת שהתוכנית לא נגמרת, והיא רק יוצאת לפגרה. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שחצי צוות עוזב...אז לאלה שממשיכים, שרי, מיכאל, הדס, ועפר (שחסר לך שאתה עוזב...לא בקרוב בכל אופן! כי בלעדייך זה כבר ממש לא יהיה אותו דבר) נתראה בינואר 2006! אבל לאלה שעוזבים, מלי- אחת ממייסדי אקזיט, את מצחיקה נורא...ומאוד מוכשרת! תמשיכי להיות מדהימה ושיהיה לך המון בהצלחה בכל מה שתעשי, אני בטוחה שתצליחי הרי את מלי לוי (גרשון) האגדית! לאסי- טוב אני חייבת לפתוח בוידוי, בהתחלה לא סבלתי אותך כי אתה היית המחליף של מיכאל (הנגבי) וזה מאוד עיצבן אותי שמיכאל עזב...אבל לאט לאט התחלתי להכיר אותך (עד כמה שאפשר דרך הטלוויזיה) ואתה אחד האנשים הכי נחמדים וכנים שיש (גם כל הכבוד על היציאה!)..אז שיהיה המון בהצלחה, ותחזור לבקר! ולשירי- טוב מה אפשר להגיד עלייך שכבר לא נאמר?! את מדהימה, יפייפיה, מוכשרת, מצחיקה, זמרת ענקית-בקיצור דיווה!! אני בטוחה שאקזיט הייתה רק קצה הקרחון (ככה אומרים?!) ואת הולכת לכבוש את העולם, בנתיים את עושה עבודה יפה בלכבוש את אירופה! תמשיכי להיות הכי נהדרת בעולם! והכי בהצלחה בכל! גם לצוות ההפקה שעובד מאחורי הקלעים...המון המון תודה! אתם עושים עבודה נפלאה! תמשיכו ככה! נתראה ב-2006!!!

ToXic BoY17

New member
היה יפה אבל אני חייב לציין שציפיתי

למשהו יותר גדול וקצת התאכזבתי!
אהבתי את הסרטונים שעשו לכל מנחה ואת הטיפול עם ליאור דיין אבל היה חסר לי שם משהו. שירי במיוחד הייתה חסרה לי.
כשיעל עזבה אני זוכר שכולם בכו והיא במיוחד ועכשיו ראיתי אולי טיפת דמעה בעיינים של מלי ואסי, וזה נראה כאילו שום דבר לא נגמר אבל בעצם אנחנו לא נראה אותם יותר
ציפיתי קצת שיעשו משהו בדומה למה שעשו שיעל עזבה. כמו להביא אנשים מהעבר(ארז בן הרוש) ולספר מה הם יהיו בעתיד.
אהבתי בתוכנית הזאת את הזיכרונות שהם סיפרו רק חבל שלא סיפרו עוד
הקיצר, עכשיו שאקזיט לא פה ואין יותר שירי,מלי ואסי פשוט עצוב

אם זה כבר בקטע אז...

באמת נכון ,אני נורא התאכזבתי ששירי לא הייתה היא באמת הייתה חסרה היה גם משהו חסר באווירה שלהם עפר לא דיבר כמעט שזה לא מבשר בשורות טובות (ניראה לי)וגם התאכזבתי שלא עשו לכל אחד ספיישל זה נורא מאכזב אקזיט לא מה שהיא הייתה היא גם לא תחזור להיות מה שהייתה....אז תודה לכולכם על שלוש שנים שהייתם איתי גם ברגעים הקשים וגם בשמחים ושתמיד ידעתם איך לגרום לאנשים שמחה (חוץ מאמא של אסי..)

בטח שהגיוני

תורידי חמישי שישי שבת שאין תוכנית תורידי חגים וימי זיכרון

אקזיטית

New member
רק לי נראה כאילו זלזלו בשירי?

אז מה אם היא לא שם לא יפה בקושי להתייחס אליה, וגם לרדת עליה..

זה היה שידור עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo90.gif

הפרידה מיעל הייתה הרבה יותר מושקעת אני ממש בכיתי באותה פרידה! אני בחיים שלי לא אשכח את זה! אני הייתי אצל חברה שלי (כי אין לי HOT בעע) והתחלתי לבכות כששירי ברכה את יעל בשיר שמלי שרה ליעל ובכלל זה היה הרבה יותר רציני ומרגש! הפרידה הפעם שהייתה מ3 מנחים הייתה הרבה פחות מושקעת ומרגשת! הסרטונים היו ממש יפים והעלו המון זכרונות והייתי על סף דמעות! את המערכונים עם ליאור דיין ממש אהבתי במיוחד המערכון עם עפר ("עפר, תעשה לי ילד!"
) אבל בכל זאת, זה פרידה מ3 מנחים מעולים שהיו(ותמיד יהיו!) חלק מאקזיט והיה אפשר להשקיע יותר - בהחלט! שירי בהחלט הייתה חסרה ואני חושבת שהיא כן הייתה צריכה להשקיע מאמץ ולבוא לשידור האחרון כי זה לא עוד סתם סיום עונה זה פרידה ממנה ומעוד שני מנחים! עפר, גם בקושי דיבר
אני מאוד מקווה שהוא לא יעזוב כי בלעדיו התוכנית באמת תידרדר... אני חושבת שאם קצת יותר השקעה ושיתוף פעולה של עפר (אם לא שירי
) לפחות התוכנית הייתה הרבה יותר מוצלחת!

לא גם אני חושבת שלא התייחסו לשירי..

כולה היא שלחה קטע ועשו לה קליפ שאת זה היה להם גם כניראה קשה לעשות אבל שמתם לב ששירי השנה לא הייתה אפשילו בפרדה אחת....בספיישל של יעל היא לא הייתה בפירדה של מלי ואסי וגם שלה היא לא הייתה היא לא אוהבת פרידות אבל לכולם עצוב שהיא לא בפירדות כי הן הכי מרגשות והיא הכי חסרה......

היא דווקא הייתה בפרידה במסיבה

ותאמיני לי ששם היה לה מה לומר והיא סיימה את הצילומים לפני מלי ואסי ככה שנפרדו ממנה באחד השידורים החיים

למעלה